Květen 8, 201510 r no, letos jsme poprvé po osmi letech BG asi odpískali ... letos si budeme užívat malého ... možná bych pak maximálně vyrazil s "juniorkou" pod stan k Balatonu na pár dní jak před třemi roky. Revize??? Co to je ? Na fábuli jsem dával v únoru novou nádrž, takže tam nic .... a room ... ale když už se ptáš, asi mi u rooma začala také zlobit ta signalizace stavu nádrže, nepamatuješ si co tě to stálo, ta oprava?
Květen 8, 201510 r nic, reseno v ramci zaruky... a jelikoz nova signalizace se po**rala presne po 3 natankovanych nadrzich, mam slibenou dalsi zdarma.. Sverak rikal, ze o tom vi, ze to stoji za ho**no a proto to bude dal reklamovat...
Květen 8, 201510 r aha, tak já už mám po záruce, takže na to kálím ... jedině že bych to s ním jen naťukl a jestli by mi dal nějakou libovou cenu, jinak nic
Květen 8, 201510 r tak ja si myslim, ze tvoje dobre vztahy to jisti.... natukni a verim tomu, ze sverak to dotukne, myslim si, ze to snad stoji kolem stovky ten merak, koupis novy a mas 2 roky zaruku.. a budes menit..
Květen 10, 201510 r Hele, jestli je snímač v LPG nádrži stejnej jako u benzínový nádrže (plovák s pákovým převodem na potenciometr) A JE V POŘÁDKU, pak by se dal jeho výstupní signál indikovat i větším počtem LED než je běžný - stačilo by na to něco podobnýho jako je http://www.elektrolukis.estranky.cz/clanky/indikator-vybuzeni-reprosoustav-_wattmetr_.html nebo http://pandatron.cz/?609&inikator_napeti_oloveneho_akumulatoru nebo http://vencovo-bastleni.wz.cz/schema_php/autobaterie.php Vždycky se musí použít obvod LM3914, aby indikace byla lineární, ale budete tam mít 10 stupňů...
Květen 12, 201510 r Mám rakouskou dálniční známku na 10 dní, "štípnutou" 9.5.2015 = platnou do 18.5.2015 včetně. Pokud ji někdo chce za polovičku kupní ceny (5€ nebo ekvivalent v CZK), je k osobnímu převzetí v Český Třebový (případnej osobní kontakt po SZ).
Květen 12, 201510 r na indikaci LPG v nadrzi staci to co tam je od montaze, at tak nebo tak, je to veeelmi nepresny udaj... nevim, co na tom maj blbe vyrobeny, ale mne to odeslo po par natankovani nadrze... momentalne to funguje tak, ze sviti trvale 4 ledky a asi poslednich 3-4l lpg to zhasne na 2-1 a hotovo...
Květen 12, 201510 r Celkem dobré hodnocení mám na snímače firmy AEB. Co se týče vícediodového rozsahu - dobrý nápad ke kvalitnější orientaci - ale má to podle mě nevýhodu....v nádrži je kapalina LPG a při jízdě se všelijak přelévá. Ten ukazatel 10diod by musel mít nějaké časové tlumení a navíc průměrování. Jinak to asi bude lítat dle jízdy-přelévání.
Květen 13, 201510 r Ono taky záleží na tom, jestli se posral přímo ten snímač v nádrži, nebo jen vyhodnocovací elektronika... Známku nebudu komentovat, to byl plán na minulej víkend, kterej "zásluhou" jistýho nejmenovatelnýho debila nevyšel...
Květen 13, 201510 r je to takovej malej valecek, oddela se stredni zasroubovana krytka nadrze LPG a vysroubuje se z plovaku, takze patrne nejaka vyhodnocovaci elektornika, ktera rozsvecuje LEdky na ukazateli v kabine.. nakej polskej ci italskej bazmek
Květen 13, 201510 r zatím to nemám v úmyslu, stejně se řídím spíše kilometry ... to jen kdybych fakt nevěděl co s časem a chtěl si zase povykládat se servisákem , zbytečně za ním nelezu, o to raději mě pak vidí
Červen 10, 201510 r cuz dovolenkari, dlho som tu nebol, takze nemam toto vlakno uz dlho precitane... Plynari, kto chodite na dovo do talianska, oblast Bibione,? Zaujima ma hustota siete lpg cerpaciek cestou cez rakusko. je to cca ako u nas, hustejsie, alebo treba hladat lpg lupou? Ked som bol naposledy v rakusku, lpg ma este nezaujimalo, do talianska idem prvy raz.
Červen 10, 201510 r slant: No myslím, že přes Rakousko žádná velká sláva, bude to chtít trochu naplánovat, podle toho kudy pojedeš. Co jsem viděl v Itálii, tak tam je čerpaček dost.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.