Duben 10, 20169 r Jo, štěstí, na druhou stranu to tam znám, máme tam chatu a není to poprvé, ale většinou mě tam vlítli zprava. Navíc mokro, v křižovatce kočičáky. Myslím, že kdyby tam jel někdo poprvé, tak je v něm. Až zas budu mít nějakej zajímavej záběr, tak vám ho sem dám, ale doufám, že to nebude tak brzo. Upraveno Duben 10, 20169 r od robert77
Duben 10, 20169 r třeba v tomto příspěvku od Galviho http://forum.skodahome.cz/topic/123320-galviho-hromínka/?p=2149329 na tom druhém videu, pán s Felicií tolik štěstí neměl
Květen 3, 20169 r z prdele klika ... stáli při mně fšici svatí ... vylouplá mřížka vedle mlhovky, promáčklá RZ a ulomený kousek rámečku RZ ... a pár chlupů srsti na nárazníku ta popraskaná barva na nárazníku je od Evčiného srnčího úlovku už před lety a ten nelícující blatník s nárazníkem taktéž pozůstatek z dřívějška
Květen 4, 20169 r no kdyby nezdrhla, auto by patrně vypadalo jinak ... a to raději gulášek oželím za tu cenu... koneckonců 21.5. mají být naproti naší bytovky zvěřinové hody, takže si těch 20m zajdu raději tam a dám si gulášek od myslivců
Květen 4, 20169 r Sakra, nevím, proč mi to sem přes tapatalk nejde vložit. www.aliexpress.com/item/32594276594.html Upraveno Květen 4, 20169 r od Losky83
Květen 4, 20169 r je to tato ... a to ju ani nemám na nejvyšší rozlišení http://pt.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Eyoyo-Upgrade-Mini-0806-Dash-Car-Camera-DVR-Full-HD-1296P-Ambarella-A7LA50-with/32595391660.html
Květen 7, 20169 r logan po skoro pul milionu km.. největší perla- majitel někdy měnil olej i po 50t km.. to by si měli přečíst mnozí zde z fora.. http://www.auto.cz/dacii-logan-1-4i-436-613-km-rozebrali-sroubku-co-zjistili-95020
Květen 8, 20169 r ..to sice jo, ale ten nájezd skoro 500 000 o něčem vypovídá.... a taky to, že ten motor stále funguje...
Květen 26, 20169 r malá vsuvka.. kamoš, co ma toyotu corrolu si nechal před cca 4 ma rokama namontovat u čadka LPG.. jelikož byl delší dobu nespokojen s čadek servisem, doporučil jsem mu mého plynaře z boskovic.. borec napichl jednotku a hláší-víte, že vám to na volnoběh přepne vždy na benzin? máte jeden vstřik KO a druhej kousek od KO, máte tam no name vstřiky, jednotka je to nejobyčejnější, která nemá ani měření teploty LPG na výstupu... tak fušerskou přestavbu a špatné nastavení jsem už dlouho neviděl... Upraveno Květen 26, 20169 r od JirkaBrno
Květen 27, 20169 r Jako u všeho - je to vo lidech. Jeden plynař řekne "...mám možnost vám tam dát sadu za 20 000 nebo za 28 000 - kterou chcete?..." a na nic víc se neptá. Jasně že Čech řekne tu levnější - protože ho nenapadne, že ta levnější je shit a montér mu ji nabízí proto, že na ní má 50% marži. Druhej plynař řekne "... mám tady zařízení od tohohle výrobce, stojí 24 000, umí to tohle a tamto, pokud chcete lepší, musíte jinam..." - a ten Čech zas pude tam, kde mu do auta dají tu sadu za 20 000 ...
Červen 27, 20169 r Malto, všichni k tvému 3hrnku obdivně vzhlíží, ale ještě tě dost čeká. viz. http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/fabia/16809164?goFrom=list
Červen 27, 20169 r ty bláho dvojková a takový brutální nájezd ... tak toho se moja nedočká ... pokud neseženu "někoho" kdo mi to příští jaro protáhne přes emise, tak bude mít odzvoněno kolem 340t km (readness jedičky u EGR, lambda, kat) = investice převyšující hodnotu auta
Červen 27, 20169 r a když si jich vezmeš víc (jsou na výběr 526tkm, 532 tkm, 562 tkm a další, tak dostaneš množstevní slevu, jak píše pod inzerátem) . Nevyhrožuj, že by ses tak lehce Anděly vzdal , nějaké emise :D.
Červen 27, 20169 r srdce by mi krvácelo, ale dvacku už bych do toho nevrazil, to se nevyplatí, to jí radši dám do akontace new car
Červen 27, 20169 r No, kolikpak to může dohromady koštovat ...? Krom toho, už jsem někde zaslechnul, že se údajně už jistý skupiny pracující v oblasti servisního byznysu chystají na následující "poskytování služeb" - půjčování funkčních katalyzátorů, filtrů pevnejch částic, lambda sond, EGR ventilů ... pouze na dobu nezbytně nutnou k absolvování emisní kontroly a STK. Takže přijedete do servisu, oni vám naběhnou na auťák, během dvou hodin na něm vymění všecky "ekologicky neakceptovatelný" komponenty za fungující, auto vyjede z dílny, technik s ním ujede 3-4 kilometry, aby se všecko ohřálo na provozní teplotu, cestou zpátky na dílnu projede stanovištěm měření emisí, kde samozřejmě všecky readiness kódy mají hodnotu "nula", s protokolem o OK funkci se zajede vedle na STK, ukáže se že auto dostalo nový díly, který garantujou jeho "ekologicky přijatelnou (ne)smradlavost" - a po absolvování kontroly a vylepení kýžený známky na tabulku RZ auto nenápadně zajede zpátky na dílnu, kde ho ta samá banda technicky nabušenejch maníků velice rychle uvede do původního stavu, jakej mělo před kontrolou - vymontujou DPF, namontujou původní jakž-takž ještě fungující lambdy, vyklepanej katalyzátor i zaslepenýho nEGRa - a majitel projdoucího samohybu celej šťastnej ještě rád zacáluje sice mastný "půjčovný", ale rozhodně ne tak vysoký, jako by platil za plnohodnotnou (a hlavně trvalou) výměnu dotyčnejch, ekoteroristama krvavě požadovanejch kurvítek ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.