Duben 8, 20178 r Takto to dopada když někdo neví ani co prodáva,trošku smutne když jsou to "odborníci"ŠKODA Octavia CNG 1,4 TSI CNG / 81 kW Ambition plus
Duben 8, 20178 r Tady jen pár foto.Je to auto skoro v základu,ale to byla podmínka,dostat se s cenou co nejníž. LPG budu vědět asi v pondělí,jestli to bude ted .A jestli někdo pojede kolem,to platí pro Maltu,ale i ostatní zde s fora,tak není problém se s tím projet a vyzkoušet.Kdyby náhodou někdo uvažoval o trakturku.
Duben 9, 20178 r To ti nepovím.Moc tomu nerozumím.Ještě jedna maličkost, zpátečka se dává jako by šestka a páka se při tom musí tlačit dolů.Trochu nezvyk.
Duben 10, 20178 r tak tak, je to specialita 1.0 mpi s převodovkou MQ100, ostatní motory mají MQ250 s řazení dle zvyklostí posledních let (zpátečka zatlačit dolu a řadit jako 1). Naštěstí je to jen o zvyku :D. Spíše mě zajímá životnost (bouchání při řazení řešená v různých tématech - dle vyjádření ŠA - konstrukční vlastnost spojky ...:(.)
Duben 18, 20178 r Tak dneska jsem dal Fábinku na přestavbu.Bude opět BRC,ale nějaký nový model tuším BRC 32.Ukecal jsem cenu 25000kč.Bylo mi řečeno,že za tuto cenu mi to nikdo u nás nenamontuje,tak jsem zvědavý jak to dopadne.Podotýkám,že to je Česká firma.Měl jsem i nabídku na Polskou firmu,cena 2800ZL a 2500kč za papíry.Mohl by s tím být už ale později problém na stk,tak jsem do toho nešel.Odpoledne mi ale volal montážník,že jestli bych chtěl aby mi fungoval ukazatel stavu lpg v nádrži,tak je příplatek ještě 850kč.Po poradě s manželkou jsme si ale řekli že na to kašlem,že to stejně není přesné a řídíme se ujetýma kilometrama.Do pátku to snad bude hotové.Jinak trosku mě zklamala zadní sedadla,spodní sedák se nedá zvednout.Je tam přidělaný na pevno a boužel jsme byli zvyklí,že tam dáváme deku kvuli psa a bordelu od děcek a ted tam jde deka blbě zasunout.Jnak stav tachometru při dnešním předání 292km.Tak doufám že k tomu ještě aspon 130000km přidáme bez problému. Upraveno Duben 18, 20178 r od dusan.k
Duben 18, 20178 r s ukazatelem jsi se rozhodl dobře, zbytečnost, která se akorát kazí. Na roomovi fungovala asi 3 roky, stejně to bylo jen baj oko a opravovat to rozhodně nebudu, jsou to vyhozené peníze. Tak jsem zvědavý na reference na spotřebu
Duben 18, 20178 r před 58 minutami, dusan.k napsal: Tak dneska jsem dal Fábinku na přestavbu.Bude opět BRC,ale nějaký nový model tuším BRC 32.Ukecal jsem cenu 25000kč.Bylo mi řečeno,že za tuto cenu mi to nikdo u nás nenamontuje,tak jsem zvědavý jak to dopadne.Podotýkám,že to je Česká firma.Měl jsem i nabídku na Polskou firmu,cena 2800ZL a 2500kč za papíry.Mohl by s tím být už ale později problém na stk,tak jsem do toho nešel.Odpoledne mi ale volal montážník,že jestli bych chtěl aby mi fungoval ukazatel stavu lpg v nádrži,tak je příplatek ještě 850kč.Po poradě s manželkou jsme si ale řekli že na to kašlem,že to stejně není přesné a řídíme se ujetýma kilometrama.Do pátku to snad bude hotové.Jinak trosku mě zklamala zadní sedadla,spodní sedák se nedá zvednout.Je tam přidělaný na pevno a boužel jsme byli zvyklí,že tam dáváme deku kvuli psa a bordelu od děcek a ted tam jde deka blbě zasunout.Jnak stav tachometru při dnešním předání 292km.Tak doufám že k tomu ještě aspon 130000km přidáme bez problému. Záleží na tom, jestli tam namontují BRC SQ32 nebo SQ ALBA 32, je v nich velký-i cenový rozdíl...
Duben 18, 20178 r Karle můžeš jenom v krátkosti nastínit rozdíl (myslím ten technický) v těchto systémech?
Duben 19, 20178 r U Alby 32 udělali to, že dali do sad sice nové, ale technologicky zastaralé vstřikovače- pístkové, podobné těm polským...
Duben 19, 20178 r Tak to jsi mě Karle moc nepotěšil.No počkáme co tam nakonec bude.Já měl podmínku BRC a ted se dovídám,že BRC nemusí být BRC.Díky za objasnění.Máš špatné zkušenosti se vstřikovačema za sady Alba?
Duben 19, 20178 r zadní sedák nejde zvednout? No to mě po..s..r, už skodovka 1000mb měla vydělavatelny sedak, přijde mi, že škodovka škudlí na všem, co jde... tedka jsem četl, že škodovka kromě rapida plošně zdražila všechny svoje modely... na kodiaka, na ktereho se čeka i 3/4 roku šla cena nahoru snad o 15tisíc? Maso.. ani se nedivím, že škodovka nevyhrála výběrko na tech 800+-aut pro min. obrany a vnitra, kde hyunday nabídl výrazně nižší ceny... a navíc, do škodovk se dávaj jen tříválce.. to je maso teda.. jako čím díl tím víc mě ta škodovka irituje, kdesi jsem četl, že škodovka začala davat do rapida standartně klimu a radio !!!!! takže auto za 304000 korun má konečně výbavu, co má koreec ve standartu asi 8 let... https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/skoda-poprve-zdrazila-kodiaq-cena-rapidu-po-modernizaci-kles/r~45a62fa223c711e7a4f4002590604f2e/?_ga=2.97044831.1345478376.1492626879-2054805123.1489926677
Duben 20, 20178 r Tak je hotovo.Čas ukáže jestli to byla dobrá volba.Co to je ale za BRC jsem nezjistil.Možná Karel upřesní.
Duben 20, 20178 r před 5 hodinami, dusan.k napsal: Tak je hotovo.Čas ukáže jestli to byla dobrá volba.Co to je ale za BRC jsem nezjistil.Možná Karel upřesní. Až na ten ventil, dle montážních instrukcí musí být vždy kolmo dolů, takhle nefiltruje a když se dostane nečistota pod pístek, tak se nezavře...dle předpisu nesmí být na hadicích plynné fáze šroubovací spony, a pak ta trubka vedená před jednotkou benzínu...hmm, to se pozná odborník....který umělec to montoval???? Upraveno Duben 20, 20178 r od karel.lpg
Duben 21, 20178 r Tak to řeknu jak to je.Montoval to Szotek.Filtr plynne fáze tam je,jen se nevešlel do fotky.Co je ventil?To u filtru kapalné fáze?Má to býtttím modrým nahoru nebo dolů?
Duben 21, 20178 r před 5 hodinami, dusan.k napsal: Tak to řeknu jak to je.Montoval to Szotek.Filtr plynne fáze tam je,jen se nevešlel do fotky.Co je ventil?To u filtru kapalné fáze?Má to býtttím modrým nahoru nebo dolů? Hlavně neříkej, že jsem to řekl já.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.