Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jasně, řeč je ale o Valtekách. Na roomovi mám také jiné vstřikovače od Tartarini (EVOčka) a taky mám na ně 149t km a jen jezdím

V 10. 5. 2017 na 21:16, Malta napsal:

... No a my letos? Vypadá to, že budeme čekat na nějaký super last minute, tzn.jeden den zaplatíme, druhý den letíme ... a destinace? Co se naskytne ... co to nejspíše na 99% nebude, jsou tři výše jmenované. A pokud to náhodou neklapne, sednu do auta a holt dojedu jako vždy do BG autem ... takže uvidíme.

tak moja neustálým surfováním po cestovkách na netu nakonec dospěla k názoru, že nebudeme ukrajovat z peněz plánovaných na nákup auta, ale že se zase vrátíme, jak říká Mirek, k dovolené u moře, kterou pořídíte z měsíčního platu ... takže včera jsem psal Zdravkovi ;). Prostě bude to opět staré, léty prověřené a osvědčené Bulharsko. Nechtěl jsem jí nic říkat, ale myslel jsem si, že to tak nakonec dopadne :), prostě vidina menší měsíční splátky lízačky na auto rozhodla.

Paráda.Jak je to s tou Srbskou dálnicí před BG hranicema?Má to být už letos celé  otevřené?

Upraveno od dusan.k

Dušane nevím, páč jsem letos ještě nesjížděl Orbion, takže zkusím posbírat info tam. Nicméně, určitě tam bude delší úsek jak loni, ale celé to myslím nebude, tomu moc nevěřím

tak jsem tam rychle mrknul, a hned předchozí stránka vlákna "Cesta autem" tam dával nějaký Slovák toto:

NIS-DIMITROVGRAD terminy dokoncenia  

Prosek - Crvena Reka L = 22,5 km
Vykonanie prác financovaných Európskou investičnou bankou. Stavba prebieha.
LOT 1 - Cestné a mosty: Prosek - tunel Bancarevo
Dodávatelia JV Aktor a Terna.

Dokončenie úseku s dĺžkou 8,5 km bol poznačený 21/11/2016.

Predpokladaný termín dokončenia 05/31/2017.

LOT 2 - Cesty a mosty: tunel Bancarevo - Crvena Reka
Dodávatelia JV Aktor a Terna. Predpokladaný termín dokončenia: koniec roka 2017.
LOT 3 - Tunnel Bancarevo.
Zhotoviteľ Subterra A.S. Predpokladaný termín dokončenia 05/01/2017.

Úsek Crvena Rieka - Ciflik L = 12,7 km
Vykonanie prác financovaných EBOR. Úsek bol otvorený pre prevádzku na 30.12.2015. v plnom profile.
Zhotoviteľ Aktor SA Predpokladaný termín dokončenia: koniec roka 2017.

Paralelné Noncommercial put Bela Palanka - Pirot (západ)
Vykonanie prác financovaných EBOR. Stavba prebieha.
Dodávateľ Trace Group plc držať. Prvé dva čiastkové úseky boli otvorené pre prevádzku 28.12.2016.

Predpokladaný termín dokončenia: koniec roka 2017.

Oddiel Ciflik - staničenie L = 12,07 km
Vykonanie prác financovaných Európskou investičnou bankou. Stavba prebieha. Úsek v dĺžke 10,6km bola uvedená do prevádzky 30.12.2015. v polo profile.
Dodávateľ Consstructiones okraj. Predpokladaný termín dokončenia: koniec roka 2017.

Oddiel staničenie - Pirot East L = 16,64 km
Vykonanie prác financovaných Európskou investičnou bankou. Stavba prebieha.
Dodávateľ Aktor SA Predpokladaný termín dokončenia: koniec roka 2017.

Oddiel Pirot východ - Dimitrovgrad, L = 14,3 km
Vykonanie prác financované EBOR
Dodávateľ - Trace Group PLC držať; LOT 11 Väčšina práce je "v podstate dokončená" v novembri 2016. môžu byť sekcie uvedená do prevádzky z technických dôvodov.
Predpokladaný termín dokončenia: koniec roka 2017.

Sekcia Dimitrovgrad bypass L = 8,6 km
Vykonanie prác financovaných Svetovou bankou. Stavba prebieha.
1 a časti 2 - zostávajúce práce.
Dodávateľ: Aktor SA Predpokladaný termín dokončenia: koniec roka 2017.
LOT 3 - Tunely Prenasledovanie a Pržojna svahy.
Zmluvne konštrukcia v podstate dokončená 23.10.2014. Zhotoviteľ Terna SA
LOT 3 EM - elektromechanické zariadenia tunela.

Dodávateľ: ELEF SpA Predpokladaný termín dokončenia: koniec roka 2017.

... spíš mě zajímá, jestli už mají konečně dokončené to napojení na tangentu okolo Sofie. Loni jsem to ignoroval, protože kus než se na ní najelo se jelo ještě po provizóriu, takže jsme jeli centrem, tam i zpět.

Myslíš ten nový obchvat Sofie...ja som tadiaľ išiel keď to nebolo ešte hotové celkom kolóny ale ten obchvat je parádny.

ano ten, ale řekl bych, že za ten rok ten přivaděč k němu snad dodělali ;) ... uvidíme co budou referovat první cestovatelé začátkem července

... a zabookováno i přepsání v Dragomanu, které se loni osvědčilo :palec2:

:o Tak začni od 1. trénovať prstoklad na klávesnici, nech si zas niečo parádne počítame....:kol-97:

Žeby si posielal zvukovú nahrávku do SZ ? To po tebe nemôžem chcieť....:rolleyes:. Pre mňa, čo jazdím okolo komína je to relax.

ten kdo to prodává myslím ví dobře, proč se toho zbavuje... ;-) . Malta bude vědět, co takové auto po 350 kkm obnáší... možná na ND to auto bude dobré. jinak bych to nechtěl, bude to pěkná pokladnička vzhledem k tomu nájezdu

no já si nemohu nákladově na nic stěžovat, ... letos zatím:

březen   628,- (olej a filtr)

květen  220,- (vzduchový filtr); 500,- (repase Valteků)

ale co se týká té oktávice ... by mě zajímalo, co tam je za systém, zda přímovstřik, nebo "pseudovarianta" Elpigaz. pokud přímovstřik, tak bych řekl, že tam bude v háji vysokotlaké čerpadlo a to bych pak nechtěl ani zadarmo.

před 6 hodinami, Malta napsal:

no já si nemohu nákladově na nic stěžovat, ... letos zatím:

březen   628,- (olej a filtr)

To já se vlezu do 400 Kč za vše samozřejmě si to dělám doma sám.

tak to já taky, ale holt Shell Helix pod 159,- za litr neseženu

ahoj malto, opet bych si zamluvil lahev plisky.. jestli to pujde ))) dííík.

:D jsem mysle že už sem ani nechodíš ... jj zkusím na to myslet ;)

Já sháním informace o cestě,ale moc jich není.Turecko autem je asi jen pro málo bláznů jako jsme my.Cestu tam jsem zatím rozvrhl na 3 dny.

první den bych chtěl dojet do Haskova.Od tama to už není  daleko na Turecké hranice.Přespíme tam v hotelu a druhý den ráno můžu být brzo na hranicích.Turci ráno spí,tak možná budem mít štěstí a nebude to na dlouho.Přes Istanbul se mi moc jet nechce,tak jsem zvolil západní cestu,to je od hranic dolu,dojet doGelibolu a tam trajektem přejet na druhou stranu do Lapseki.Podle toho co jsem našel,tak přes den by to mělo jet co pul hodiny a není to ani moc drahé.Informace co jsem našel byli v Turečtině,tak doufám že to tak opravdu je.Od tama chci jet do města Izmir.Tam bude druhé přenocování.Našel jsem super hotel a koho to zajímá,podívejte se do galerie v odkazu na výhled na město.Toto chcu večer vidět.

https://www.booking.com/hotel/tr/hilton-izmir.cs.html?aid=377157;label=seznam-index-bookings-name-_2kv1eO8vAhAva_gLBu5qA;sid=2a1e95448f210239745bb78210f23871;age=12;all_sr_blocks=8893916_97809642_2_2_0;checkin=2017-08-07;checkout=2017-08-08;dest_id=-755097;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;group_children=1;highlighted_blocks=8893916_97809642_2_2_0;hpos=1;no_rooms=1;req_adults=2;req_age=12;req_children=1;room1=A%2CA%2C12;sb_price_type=total;srfid=13a98d61f9fada4210d7b6a7b820240507b1759dX1;type=total;ucfs=1&#

Jedná se o ten Hilton.

Od tama pak to je do Alanye coby kamenem dohodil.Tak teda trochu dále,ale to už bude ok.Většina cest po naší trase by boužel neměla být dálnice,ale silnice dálničního tipu,tak to snad pujde.Západní cesta vede vlastně kousek od známích Řeckých ostrovů,ale na to asi nebude čas.Lpg by v Turecku neměl být problém ale cena 20kč.Pro jistotu ale naberu v Bulharsku plnou benzínu,kdybych musel jet na benzín,tak at nekupuji v Turecku.Tenkrát tam stál snad 50kč litr.Ted se dívám a ukazuje to nějakých 35kč litr,ale i tak doberu plnou radši v Bg.Cesta tam i zpět okolo 5500km.S manželkou už se těšíme.Máme trochu obavy,ale toto dobrodružství snad dopadne ok.Co mě trochu zarazilo ceny voláni v Turecku.Odchozí 30kc,příchozí 17 a zlatý hřeb internet 252 kč mb.

Upraveno od dusan.k

jojo chodim, ale mame ted v praci blazinec, tak na internetove radovanky neni cas a odpoledne se venuju zahrade.. 

gratuluju... kolik jsi investoval do auta než jsi pokořil tuto hranici... ja mam 145000 a kromě běžné údržby byly asi v 60000km stabilizatory na přední nápravě asi za 2500kc, co ríkal měchoš tak posledně bylo zakousle prasatko na zadku, ale dokazal to ještě rozhýbat a pak nějaké gumové uložení na zadních dorazech.. jinak jezdím jezdím a jezdím..

edit a ještě jedna sada brzdových desek a rozvody+pumpa, druhá sada letních pneu a druhá sada zimních pneu. ted mám v plánu olej v převodovce... co mě nejvíc sere je to, že i když mechoš dává co prohlídka nový pylový filtr a co říkal, měl naposled asi 5 hodin puštěný ozon v kabině, tak po vypnutí klimy smrad asi za cca 5minut... nevím nevím, co s tím..

Upraveno od JirkaBrno

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.