Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no to je vyhoda te smlouvy... proste skodu nad 5000 korun plati celou pojistovna vcetne spoluucasti.. je to jakysi bonus za to, ze auto opravi ,,jejich,, servis, tzn . budou nauctovane pouze veci, ktere jsou poskozene...  do 5000kc skody bych si to platil cele sam.

u čeho to máš pojištěné? Jsem netušil že vůbec něco takového lze

jasne.. CPP.. domovsky autosalon.. super vec...

https://www.cpp.cz/pojisteni-vozidel~dalsi-pojisteni~domovsky-autosalon-cpp-ii/

- Havarijní pojištění
Produkt IDEÁLHAV s krytím rizik:

• Při zvolené variantě spoluúčasti 5 % a škodě vyšší než 5 000 Kč celou škodu a to i se spoluúčastí – opravu vozu budete mít zdarma
  • Při zvolené variantě spoluúčasti 10 % a škodě vyšší než 10 000 Kč celou škodu a polovinu spoluúčasti (5 %) – opravu vozu budete mít za poloviční cenu

Mohl bych se zeptat jestli to neni tajné kolik platíš za pojištění ročně komplet havarijko i pov ručením.

Odesláno z mého Metal pomocí Tapatalk

no to by mě také zajímalo ... jinak GOLF10, zruš si pls tu hlášku v tapatalku

před 11 hodinami, Malta napsal:

no to by mě také zajímalo ... jinak GOLF10, zruš si pls tu hlášku v tapatalku

Já se omlouvám mám to teprve chvíly tak tomu zatím nehovím.

v poho :kol-35:, proto stále každému píší pouze přátelské upozornění

mam plny bonus 50 procent, platim 6500 rocne +- ... motor je 1.4 63kW, fabia combi.. je to komplet pojistka, krome odcizeni veci z kufru, kde je nejaka zakladni sazba, je v tom uplne vsechno.. otec plati za ten samy motor u kooperativy 8500  na plny bonus a ma spoluucast 5 procent.. pojistku mi delali primo ve skoda salonu ve slatine

edit je v tom i nahradni vozidlo na 21 dni tusim, ale blby je, ze to nahradni vozidlo je jen pokud nekdo udela skodu vam.. pokud nekoho sejmete vy, tak auto s eposkytuje jen na dobu, kdy je nepojizdne vozidlo v servisu.., jak rikam, uz jsem tuto pojistku vyuzil, neplatil jsem za opravu a za nahradni auto nic... vrele doporucuju

Upraveno od JirkaBrno

no kdysi jsem si myslel, že ta M15, než se napojíš na M1 je bez poplatku, také díky tomu, že na M1 jak se na ní najede od Blavy, tak je upozornění na poslední možné místo (tuším čerpačka MOL) kde je možné zaplatit elektronickou známku. Nicméně pohledem na tento odkaz , mi to říká, že zpoplatněný úsek je i M15 :o

59522be938dc2_Snmka1.thumb.PNG.4ead981f312e9200a6307ec1cac24070.PNG59522b002714d_Snmka.thumb.PNG.53b4922896ea3ff6c3ea7bc051f79a53.PNGM 15 je spoplatnený úsek. Ja by som zišiel v Jarovciach z diaľnice D2 a cez Jarovce sa napojím na cestu I/2  a tá pokračuje cestou 150 v Maďarsku.

Upraveno od Effendi

přesně tak, neboť i z Jarovcov na Rajku, už je zpoplatněný úsek D2

jasny.. na guuglu to mam projety.. dikec

Tak jak Malto?Připravy na Bulharsko vrcholí?Jaká je aktuální cena lpg v BG?Někde píší okolo 1 Leva,Jinde 1.21.Nemáš přesnější info?

Ahoj Dušane, zatím jsem v klidu :) ... máme přístí týden dovolenou, ale tu budeme věnovat malému, jedeme si zítra pro něj do Plzně, tak jsme zvědaví, jak budeme společný prázdninový týden zvládat :D. Takže ceny vůbec netuším. Budu asi muset napsat na Orbion, jak začnou jezdit první "Bulhaři" ať poreferují. Zajímá mě i nájezd na tangentu v Sofii, jestli už je to komplet dokončené. Takže jediná příprava byla objednání hotelu v Dragomanu. ... vlastně ne, pomalu už kupujeme chlast a necháváme ho v garáži, aby jsme ho doma ještě nevypili, než odjedeme :smich:

před 4 hodinami, Malta napsal:

pomalu už kupujeme chlast a necháváme ho v garáži, aby jsme ho doma ještě nevypili, než odjedeme

Asi tak za mě, raději všechno zchovat ať mi to ještě nevypilí než někam dojedeme.Taky to znám.

Za mě já zítra odjíždím na Slovensko.Tak se docela už těším.

Jinak přeji všem klidnou cestu a moc zážitků z dovolených.

hoši.. ja teda když jedu někam na dofču do spřátelených zemí, kupuju místní pijatyky a koštuju.. ani by mě nenapadlo slopat v zahraničí český pitivo, který tady mám celoročně... malto, mysli na mě psl s tou ,,plííískou,,  děkuji, nejhodnější...

Jirko plisku som videl u nás v Tesco ...počítam že bude aj u Vas

to sice jo, ale ja radeji original bulharskou za bulharske ceny.... :D:D ale dik za info... ve stredu odjizdim smer hungaaros, tak uvidime, co tam maji za mistni pochutiny..

V 1. 7. 2017 na 10:20, JirkaBrno napsal:

hoši.. ja teda když jedu někam na dofču do spřátelených zemí, kupuju místní pijatyky a koštuju.. ani by mě nenapadlo slopat v zahraničí český pitivo, který tady mám celoročně... malto, mysli na mě psl s tou ,,plííískou,,  děkuji, nejhodnější...

souhlas, ale běž někam ráno když se vzbudím na panáka ... otevřu ledničku, lupnu tam pěkně vychlazenou slivovičku, nebo jégra ... jinak ano, víno, pivo, rakiju si v hospodě dáme, když mi v Lišce nabízí český Staropramen, s díky odmítám a dáme si raději Zagorku nebo Kamenitzu :t

V 12. 5. 2017 na 13:10, mirek2007 napsal:

Nás letos asi zahraniční dovolená nečeká. Koupě auta dostatečně zaměstnala rodinný rozpočet. Ale uvidíme, ještě není léto a kdyžtak to bude hurá akce, dle aktuálního rozpočtu. ...

tak co Miro, letos nebudu mít informační bulharský předvoj? ;)

Martine, letos ne. první část letní dovolené zrovna probíhá pokládkou zámkovky ve vjezdu, která časově a finančně dočerpala rodinný rozpočet, takže mi ta 1 výplata na dovču stále chybí. Poslední možnost je přelom srpen, září , kdy je druhá část dovči, jenže už v té době letí pryč ségra a nemůžem nechat maminu doma 10 dní o samotě. Vypadá to na nějaké Slovensko na 3-4 dny, ale je to ve hvězdách. Takže předvoj letos nebude. Jedou (letí) ženiny rodiče v první polovině srpna ke Zdravkovi. Jelikož už ale přišli s hotovou věcí, že letí, sami , v jasném termínu atd. tak na ně příště ..... Jinak pro velký úspěch jsem se v květnu přetlačoval v Pze s BMW, takže auto bylo měsíc  v servisu. Jinak si dovču užijte, opatrujte se a odpočiňte si. 

takže je Zdravko tedy vyzvedne? Jasně tomu rozumím, barák ve stádiu výstavby a dokončovacích prací je velký žrout peněz ... jinak chceš říci, že už ti nové auto zase někdo atakoval??? :(

..vrátil jsem se z Lipotu z madarska z termalu.. cena LPG v madarsku 215HUF, cena LPG v Bratislave 0,585 ojra.. jinak cesta krasna,od Mosonu až po Bratislavu krasny  husty dest.. to my na moravě už neznáme.. a kdyby to jesště někoho zajímalo, tak před Mikulovem LPG ,,letní cena,, 14,90

Upraveno od JirkaBrno

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.