Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Malto, muzu k Tobe zajet, jak pojedu v nedeli dom, zadna velka zajizdka to neni, takze kdyz se domluvime, no problemo.. tuto nedelu jedu ke kamosovi do lelekovic, tak jestli budes v hokne, muzu te pak zase nekde potkat, jestli delas v te Kurimy furt.. a jeste me ceka jedna cesta do Boskovic ke Sverakovi, budu potrebovat revizi na stk na fabulu... 

Tak auto už je doma.Vše je ok,ale je truchu menší než octávka,ale zatím spokojenost.Co se týká motoru,tak zatím velká spokojenost.Do  ted jsme jezdili v atmosféře,tak tsi mě i menželce připadá jako raketa.Od jedničky do trojky super záběr,čtyřka je trošku slabší a pětka je ok.Co se mi hnusí jsou kola.Ty budu řešit asi po zimě.Co je velký nezvyk,vše se ovládá přes rádio,nebo volant.I třeba nastavení sklonu předních světel,tak v tom budem ze začátku trochu bloudit.Asi by mi udělala radost i šestka,na spotřebu na dálky,ale ta u tohoto výkonu není.Zde je pár foto.

IMG_0378.JPG

IMG_0379.JPG

IMG_0380.JPG

IMG_0381.JPG

IMG_0382.JPG

IMG_0383.JPG

IMG_0384.JPG

IMG_0385.JPG

teda Dušane, vůbec se s tím nemažeš :smich:. Obrovská gratulace k new káře a ať slouží k naprosté spokojenosti :palec2:

Jirko, ano, dělám pořád v Kuřimi, ale myslím, že tentokrát tam v nedělu nebudu, už mám 40 přesčasových hodin a ikdybych tam spával a nezdržoval se dojížděním, stejně to nezachráním, takže potřebuju o víkendu orazit ... k poslednímu srpnu nám odešla kolegyně z týmu, do toho se mám zabývat další věcí, tedy v půlce září nám má Nikon dodat CT (obdobu nemocničního CT) ale pro průmyslové účely... takže bych to spíše viděl na to aby jsi se stavil, pokud to časově sladíme ... mimochodem u Radka Svěráka jsem se stavoval dnes mimo jiné ze stejného důvodu, budu potřebovat revizi na rooma skrz stk a pak jsem chtěl nechat vyčistit reduktor na fábuli, při plném kotli na trojku v kopci se zátěží mi zamrzá a pak jsem hodil ještě řeč na téma lambdy a katu ...

Což o to, Leon je pěkný, ale jak může 1.2 TSI 63 kW v tomto lítat, to tedy nevím. Jezdím s tím (se starší generací o stejném výkonu) už sedm let v různých Fabiích a nějak mi to nepřijde. A to jedu většinou sám. Pokud občas jedeme ve třech, nebo nedejbože ve čtyřech, je to líné až běda. Stačí kopec a plyn jde na podlahu a spotřeba do nebes. :blink:

Ale jo, naposledy snad vloni FII 1.4 16V.  To byl zážitek.  :kol-48:  Kecám, ještě krátká epizoda s Peugeotem 208 1.2. A to byl přímo masakr. :blink:

Jo a ještě jsem zapomněl minulý týden bylo jedno atmosférické Citigo 55 kW.  :rolleyes:  Pokud to nebude mít alespoň pět litrů a mnoho válců, tak atmosféru domů nikdy. ;)  Jsem zvědav na tu tramvaj od VW, jestli mi to v práci vyjde. Už jsem byl předběžně omrknout zásuvky v garáži a kam bych si ji případně nechal vytáhnout ven, abych tam nemusel pořád zajíždět.

Tak dneska cesta do Luhačovic,foto 1 cesta tam,foto 2 zpátky.Zatim velká spokojenost.Žádné honění,ale nebyl jsem brzda.Zítra pojedu do Itálie přes Slovensko,tak sem hodím spotřebu.

IMG_0391.JPG

IMG_0397.JPG

no my máme po pátku, kdy byl nástřel a po včerejšku, kdy jsem si to nechal doladit, taky finální verzi konfigurace

NabidkaNV100286#2 - Fabia.pdf

ve hře byla ještě tato , kterou jsem si měl možnost i projet, ovšem vhledem k plánovanému nákupu někdy konec podzimu, bych měl už skoro 2 roky z pětileté záruky pryč a nové je nové, ikdyž ta top výbava byla hodně lákavá

Ahoj,ja ti do toho nechci kecat,ale nejchceš jit rovnou do toho Style?Je tam lepši výbava a ty prvky co jsi dokonfiguroval do toho ambitionu jsou už v základu navíc třeba Bolero vyjde levněji ve Style,projektorova světla v základu a pokud používaš klimu tak ta je automaticka ve Style a co se tyče komfortu obsluhy je to uplně někde jinde než ta manualni.Navic ta cena v tom Ambitionu neni kdovijak super.

má to jeden háček, 1,0 MPI ve Style od letošního ceníku neobjednáš

Malto, bratranec dela v porsche brno, jestli svolis, muzu mu poslat tu tvoji nabidku, jestli by to neslo levneji..

Ty tam chces mermomoci davat plyn, ze bers litr? prece jen, s tsi se da jezdit kolem 5-6 ti litru, u plynu budes zase na 8 mi.. to uz takovej rozdil neni..

Skoda , zes nenapsal driv, mohl sem se ke sverakovi stavit dneska.. neva.

ano kvůli LPG. Nemyslím si že na osmi, co tu psali nějaké postřehy LPGéčkáři s tímto motorem, tak 6 na plyn mají průměrku. Jako zkusit můžeš, je tam ale jeden háček ... s tím bonusem za odkup starého ... nevím jak, ale po známosti s prodejcem budeme moci mít auto zpět (po přepisu na mladou), to byla tak nějak podmínka. ... tak uvidíš

edit: pošlu ti SZ s podrobnostma ke kalkulaci

před 3 hodinami, Malta napsal:

má to jeden háček, 1,0 MPI ve Style od letošního ceníku neobjednáš

Aha,ted jsem na to koukal,je to škoda, ten Style ma už pěknou vybavu.

Mám 1.0 MPI, dlouhodobá spotřeba dle palubáku 5,2...tedy benzínu.

Upraveno od Heini

Člověk si tam nakonfiguruje pár věcí a hned to skočí o pár tis Martine.Ale budeš zas jezdit o sto šest.Jel jsi už v obou verzích 44 a 55kw?Já jel dnes do Itálie,po cestě jsem jel ještě na Slovensko,Dost jsem ale popojížděl v zácpách,okrsky kolem 100km/h ,dálnice 130 až 140km/h.Kufr byl plný,plus 2 lidi.Je to trochu línější,než když jedu sám,ale nic tragického.Opravdu spokojenost.Před cestou jsem si říkal,že jestli bude spotřeba do šesti,tak je to ok.Nakonec bylo5,4l,viz foto.Při 140km/h točí auto 3tis otáček-Octávka točila 4200.

IMG_0410.JPG

Škoda Fabia ve výbavě Style 
motor 1,0TSI 70kW - reálná spotřeba cca 5,5L/100km 
Výbava navíc: 
- automatická klimatizace Climatronic 
- signalizace vzdálenosti vzadu 
- Easy Light Asist - automatické přepínání světel 
- Easy Start - bezklíčové startování 
- tkané koberce 
- výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce 
- vyhřívání předních sedadel 
- asistent rozjezdu do kopce 
- vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním.......................... 
V případě financování od spol. ŠkoFIN je možná další sleva nebo předplacený servis Standard na 5let/100,000Km ZDARMA 

Fabia Style plus 1,0TSI 70kW.pdf

martine, jestli mas zajem napis, poslu ti telefon, chtel by to s tebou probrat osobne, 1.0 moc nedoporucuje, ale jestli na nem trvas, neni problem ho nacenit.. 

k cemu ti bude to auto nazpet, kdyz neudelas STK kvuli emisim.. nebo do toho jeste budes vrazet za opravy? Hele, je to vsecko na domluve.. nejlepsi je osobni kontakt a domluva..no pisu, jak chces, .. ozvi se, pripadne

auto nazpět je pro mladou, aby do konce srpna s ním mohla jezdit. Chce jít pryč do jiné práce, tak aby byla mobilní. Co se týká plynu, měl jsem představu že to bude poslední auto na LPG, přece jenom furt je rozdíl 5,5 BA nebo 6 plynu (už 22 let jezdím na plyn, tak se mi těžko zvyká na jiné ceny a hodně jezdím, nejen práce, mladé máme až v Plzni, různé výlety ...) ... a v neposlední řadě (ikdyž to ze začátku v plánu nebylo), asi nakonec chceme na 99% Combi

Tak mam mu zadat 1.0 combi, at ti udela nabidku? Co jsem se dival, tak s tsi i ve stylu byl levnejsi nez to, co ti nabidli..

Upraveno od JirkaBrno

jono ja ted resim to same... rikam si, 150t najeto, 6 let, nasel jsem krasnou Tsi style za 299 900.. ale starenka si chce nechat to, co amme.. no , kupuj auto s zenskou.. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.