Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zkus nechat udělat 1.0MPi a i 1,0TSi obojí v combi. Já to ještě znovu proberu s mojou ... ale víš co, přes dvacet najedu ročně jen do práce a jezdi to na BA, když ještě nemusím. Když už nebude motor, není co řešit, ale takhle pořád ještě volbu mám. Na státovku trhače asfaltu nepotřebuji, bo ta je čím dál plnější, míst na předjíždění se stejně nezmění, takže prio je dostat se z místa A do místa B za solidní peníz. Stárnu, takže i jízdou jsem už spíše defenzivní řidič, že už se nikam zbytečně neženu, bo na cestě do práce ty nahnané 3min. za ten adrenalín nestojí.

Martine neboj se to předělat na Lpg.Ted jsem byl měsíc doma a něco jsem najezdil s 44kw variantou,momentálně najeto asi 7 tis na plyn a vše ok.Máme to jako nákupní tašku,ale jel jsem s tím i 140 a bez problémuDoma jezdím jen s tímto autem..Do kopcu by to  uplně netáhne,ale ok.Jen je třeba dost řadit a motor má takový zajímavý zvuk.Původně se mi zdálo,že htp je hlučnější,ale asi to je naopak.Manželka s tím jezdí do práce a celkem to i zajela.Samozřejmě je to 44kw varianta,tak je třeba od toho očekávat 44kw.S tsi se to srovnat nedá.Četl jsem v jiném vlákně,že ses ptal na dokodování asistentu rozjezdu do kopce.My máme Trumf a nechával jsem to dokodovávat v Ostravě od zdejšího člena,jestli budeš chtít pošlu ti číslo na něj,k tomu mi aktivoval coner funkci na mlhovkách a deaktivoval pípání nezapnutého pásu .Cenu už přesnš nevím,ale bud to bylo 400 za vše,nebo 800.Víc ale určitě ne.

Malto, na rocni vozy jsem videl kombika 1.4tdi 66kw za necelych 300t... a krasnou.. 5 let zaruka /150t km..

poptavku jsem odeslal, jak bude, supnu ji sem..

nene, myšlenku ročních vozů už jsem definitivně opustil. Dnes mi volali z toho Araveru v Uh.Hradišti a řekl jsem jim že půjdem do nového. Jedině náhlé úmrtí Anděly ze dne na den, by změnilo moje rozhodnutí. Dušane, potvrzuji, že to MPičko je tižší než haťapka, alespoň to co jsem projížděl. Jinak co se týká dokódování, asi budu potřebovat jen ten rozjezd do kopce, zbytek by měla umět zvládnout apka Carista, kupoval jsem za tím účelem i trochu jiný ELM327, takže už jen to nainstalovat do mobilu, počkat na auto a pak si můžu hrát :kol-135:. Jinak co se týká kabel.kódování, tuším člen Váša Prostějov, nebo Michal2009 Brno jsou zase experti v mé blízkosti.

jojo, v tom Araveru jsem si vybral bilou combi... co mas proti rocnim vozum? jen ze zvedavosti..

vyloženě nic, jen v tomto konkrétním případě mě odradilo to "uplynutí" části záruky, jinak to byl můj favorit od začátku, top výbava a přijatelné kilometry a nebyla to předváděčka

o zaruku bych se nebal.. ty chces zaruku 5let/150t km? To ale musis chodit do autorizaku, jinak smolik.. ja teda po celych 150 000km resil jen jedno cvakani spinace u spojky, vymeneno pri prohlidce 30 000km.. jinak nic.. 

Tahle kocicka se mi libila.. kdyby zena svolila, jedu pro ni..

https://www.skodaplus.cz/Car/1208079/skoda-fabia-combi-1-2-tsi-66-kw-style?query=fulltext%3D%26ord%3D6%26dir%3D0%26modelType%5B0%5D%3DA%26model%5B0%5D%3D400%26mark%5B0%5D%3D32%26body%5B0%5D%3D4%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26isRocnivuz%3D1%26capacityFrom%3D%26capacityTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D%26off%3D45

ano, v mé nabídce mám 5 letou/100t km a mám tam akční nabídku předplaceného servisu (mají ho do konce září za polovic), takže pak mi nebude dělat problém jezdit na garančky 5 let nebo do 100t km, což si myslím že u mě nastane dříve :D

Nevím jaky máš rozpočet na auto,ale ja bych možná než nějaky uječeny 3valcovy vysavač pouvažoval nad timto:Ford Focus, 1.6 TI-VCT.A na Lpg to taky v pohodě předělaš.Takže je to na zváženi.Ono taky záleži zdali vysloveně trváš na Škodovce,ale tahle možnost volby tady je a to i na LPg

Protože chápu když je někdo zvykly x let na Lpg v autě tak se mu hodně těžko odvyka.

ten ford je vevnitr naprosto strasny.. jako rad bych chodil do auta s radosti, ne z odporem.. aspon za me teda..

varianta 1.2 Tsi/4valec mi prijde daleko lepsi, nez 1.0 Tsi 3valec.. proto se divam po rocnich vozech..

Ten interier je otázka vkusu,ale řekl bych že na "živo" je to uplně v pohodě.

jasny, je to kazdyho vec..kamos mel forda tranzita a od teto zkusenosti mu to auto nesmi do baraku, dal neskutecny penize za servis, posralo se tam co mohlo.. a to kupoval v podstate nove..

bohužel, v tomto jsem patriot, síť prodejen, servisů ... nevím, asi jsem divný, ale prostě to tak mám. Pokud mi plánovaná F III vydrží alespoň ze dvou třetin co F I a to myslím nejen kilometrově ale i náklady, budu chrochtat blahem

malto, tak F III 1,0 Tsi combi vychazí o cca 10000 dráž než klasika.. výbava style.

F III combi 1,0 MPi se ve style nevyrábí...

Znovu mi říkal, že by šel do turba, že to žere 5-5,5 BA.. včetně toho, že style má prostě lepší výbavu než ambiente i s přidáním výbavy

No, kdybys chtěl něco doplnit, dej vedet..

Přesně takové patrioti jako jsi ty Malto, Škodofka potřebuju. Byl jsem se podívat na Fiata Tipo v sedanu a proti FIII mi to přijde tedy jako výhodnější koupě. Motor 1.4, 4 válce, 70 kw, 6 stupňová převodovka, atmosféra ideální pro přestavbu na LPG. S příplatkem za víc airbagů cena za dobře vybavené auto cca 275 tisíc, prostorností a motorově úplně někde jinde než Fábka. Kdyby byla aspoň ve Fabii nějaká pořádná atmosféra 1.4 nebo 1.6, bylo by to fajn auto.

Jirko, nehci se tě dotknout, ale těch cca 10 000 je rozdíl rovných 20t Kč, toliko konfigurátor hned v prvním kroku 1,0TSi versus 1,0MPi

KaJe, ano Tipo se jim povedlo a líbí se mi hodně, ale za a) nemám důvěru ve značku Fiat, zopáknu předchozí tvrzení - prodejny a hlavně servisy ... no pravda nejbližší servis nemám zrovna daleko, "Bílá Labuť" u Svitávky (prodejna asi Brno), ovšem kdykoli jedu okolo, tak na mě nebudí zrovna profi dojmem a to soudím i dle zkušeností kamoše, co jezdil autoškolácké auto s Puntem a servisoval to tam. A pak jsem před tím opomněl ještě jednu důležitou věc, toto fórum, jako obrovský zdroj informací, zkušeností, rad, možnosti sehnat DP apod. ... dalo by se toho určitě vyjmenovat více ... a nebudeme se bavit o cenové a časové dostupnosti dílů

Forum máš pravdu.Díval jsem se na Seat forum a tam chcipl pes.Ptal jsem se ted manželky kolik najede na nadrž LPG,zož je 40l,tak říkala že okolo 600km,A to je pěkné.

vidíš, to mi vnuklo otázku, bral sis rezervu? Já ji z konfigurace vyhodil

Jo bral.Na stojáka se ale do kufru nevejde,tak jí máme položenou a půl kufru je pryč.

no právě, u fábule jí mám na stojáka, u rooma na stojáka ... tak jsem si řekl, že teď už ne ... navíc myslím, že patnáctku bych už nepostavil ani u Combi

ne ja se bavím rozdíl mezi 1,0Tsi kratka a 1,0Tsi combi...

aha, tak to vím, to je proč jsme taky vlastně opustili myšlenku krátké, jen 10t se ve splátkách ztratí, ikdyž pravda, prodejce mi tam přihodil ještě hagusy za 5500, ale tomu se taky nebráním :D

co plíska, domluvíme se operativně telefonicky v nedělu nebo jak?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.