Září 2, 20178 r jo příští nedelu se dopoledne mužu stavit.. případně ještě v pátek odpolednee...jak tam pojedu.. covece, 40 hodin přesčasu jen za minulý měsíc a bereš to na splátky.. ještli takhle bušíš každej měsíc musíš být v balíku ))
Září 2, 20178 r Pokud máš v pracovní smlouvě napsáno, že odměna za práci je už včetně přesčasů a podle zákoníku práce můžeš udělat max 150 h přes ročně, tak děláš zadarmo.
Září 2, 20178 r nene, mám necelých 44h, ale je to i za červenec dohromady, to šéf neproplácel nikomu (sešli se okolnosti), jinak od zač.roku mám 130h. Ale mám je proplácené v pohodě normálně ... kdyby ne, zase takový workoholik nejsem
Září 2, 20178 r před 5 hodinami, JirkaBrno napsal: jo příští nedelu se dopoledne mužu stavit.. případně ještě v pátek odpolednee...jak tam pojedu.. covece, 40 hodin přesčasu jen za minulý měsíc a bereš to na splátky.. ještli takhle bušíš každej měsíc musíš být v balíku )) aha, příští nedělu, ne tuto ... tak dáme si vědět ... nějak to dopadne
Září 2, 20178 r před 1 hodinou, Heini napsal: Pokud máš v pracovní smlouvě napsáno, že odměna za práci je už včetně přesčasů a podle zákoníku práce můžeš udělat max 150 h přes ročně, tak děláš zadarmo. Jo ták, tak tohle u nás ve firmě nevedeme. Platí nám všechno, dokonce máme dohodu o možnosti dělat přes 150 hodin.
Září 2, 20178 r aj u nás, ... čekám že po příštím měsíci také naklušou z personálního podepsat souhlas
Září 3, 20178 r u nas maj pěšáci placený vše,,, groupleadeři, čili vedoucí jednotlivých skupin, tedy parťáci.. maj skutečně ve smlouvě napsáno, že v jejich platu je započítáno i případných 150 hodin přesčasu.. pak dochází někdy k paradoxum, kdy pěšák si udělá 2 víkendy , tj +50% v hodinovce k platu a je na tom financne líp, než parták..
Září 8, 20177 r ne, nepadli si do oka s Pawoukem ... ale mám pocit, že vzdáleně sem tam oko hodí (soudě podle sms které občas dostanu a týkají se dění na fóru), ale nepřispívá
Září 16, 20177 r vstřikovač jsem ve středu vyměnil, jel to projet, vynechávání ustalo, ovšem tomu autu prostě něco chybělo, od dvou do třech tisíc otáček líné jako prase, takové pocukávání, ovšem při monitorování zápalů na VAGu byla nula na všech válcích ... a to se nebavím o tom, že v readness už jsem měl jedničky snad skoro všude, kromě klimy. Prostě nešťastný jak šafářův dvoreček. Nicméně mamina už jela (dostala to befelem ) na noční roomem, v režimu BA. Pak mi volá z Letovic, že dojela OK, ovšem na jedné rovince hned za barákem, měla pocit, že se tomu moc nechce. Prostě i lajk měl stejné pocity jako já. Ráno ve čtvrtek už mi nedala vědět vůbec, jak přijela, odpoledne pak jela ještě jednou do Letovic na sraz z kamoškou na kafe a večer mi říkala, že už se jí nezdá, že by to jelo blbě. No a včera jsme jeli ráno do Práglu, ranní start v pohodě, vyjedu z garáže a po rozjetí čekám ty negativní projevy co před tím a nic. Prostě to jelo normálně. Takže jsme jeli dál, pořád v režimu BA. U Mýta jsme zastavovali na Tank Ono ale ne pro plyn ani benzín, jen císařpán a abych mohl napojit noťas s kabelem. Výpadky zapalování nula, readness samé nuly až na psoledním místě jednička (Kat). Nechal jsem to nějakou dobu zaplé při jízdě, vypínal jsem to před Hradcem, v readness furt stejné ovšem auto jelo normálně. Moje teorie a tak nějak jsem se tím utěšoval, že se prostě ta benzínová ŘJ musí prostě "naučit" na nové parametry a udělat si novou benzínovou mapu, (to je taky proč to LPG jelo v pohodě, páč to má svou kilometry vyšperkovanou vlastní mapu) se vlastně potvrdila. Dnes jsem jenom vytáhl ven zbylé dva vstřiky a jsou u plynaře na vyčištění. Jinak výměna není nic složitého, měl jsem vstřik vyměněný za 15 min i s přípravou. Cestou domů jsem to chtěl ještě jednou napíchnout, bylo tam pocukávání po Praze, dálnice (vytáhl jsem kousek před HK i 170 z toho mého obýváku ) ale jeli jsme pozdě, tak už jsem nechtěl zastavovat, abych to zase napíchl, jestli už zmizela i poslední jednička. Ale seru už na to, pojede s tím na STK ten mechoš co mi to vše vyměňoval, prý tam má spousty známých, koneckonců ví co tam vše vyměňoval, tak ať se snaží. Já už s tím víc dělat nemohu, nasypal jsem už 17 300,- do dílů (výfuky, kat, lambdy, těsnění), 900,- práce, další kolo 490,- za plechovku VIFu, 600,- za paliv.filtr s výměnou a na samý závěr 815,- za vstřik, práce nula (dělaná mnou), takže dvacka z nového auta v pr.... a to jsem ještě nebyl na technické ... malé zdržení s LPG vstřky, kabeláž překážela a zároveň byla připáskována k BA liště odšroubovat dva torxy co drží lištu k bloku a lištu vysunout odpojit konektor od vydného vstřiku, šroubovákem vysunout plechovou pojistku do boku (patrna na další snímku u new vstřikovače) pak už jen vysunout vstřikovač z lišty (vychrstne trochu BA, je pod tlakem), máznout O-kroužky vazelínou, u všech vstřikovačů nasunou new do lišty, zajistit pojistkou, nasunout konektor, celou lištu do bloku, přišroubovat, napojit LPG kabeláž, zapáskovat a může se startovat
Září 16, 20177 r tak jsem vyzvedl vyčištěné vstřiky u plynaře, ten vadný co jsem měnil, tak mi říkal že je totálně v pič. , ty dva mi vyčistil, jsou jak nové a říkal, že dávkují správně, namontoval jsem je a šlapou. Jeli jsme to projet výpadky nula, a zkusil jsem readness a ....
Září 22, 20177 r tak dnes jsem dal STK na Roomovi bez ztráty kytičky ... a byl jsem si v saloonu objednat auto , takže už v Bolce vědí o mých požadavcích
Září 22, 20177 r no zatím je předpoklad cw48, takže počítám, že to budu mít skoro pod stromečkem . Ale mám čím jezdit, tak mě to zatím tolik nepálí
Září 22, 20177 r Tak to tedy bude definitivně tříhrnkový litřík ve verzi jezevčík překopaný na plynné palivo?
Září 23, 20177 r Dostal si se na nižší cenu,nebo platí ta co jsi zde psal.V eshopu Škoda mají zimní kopletní kola,cena 1060ks s pneu Nokian.Na Fabču jsem je objednal.Jsou sice vyrobené 2013,ale to mi nevadí.
Září 23, 20177 r nene cena byla/je stejná. No kola, teď se dívám, že jsou to ale 14-ky, což by znamenalo, že bych musel změnit objednávku, protože auto bude na 15" plecháčích s letními, takže budu brát hlíny dodatečně, abych nechal ty letní přezout na ně a na plecháče si dodám svoje nové zimní 15
Září 24, 20177 r Malto, pokud řešíš zimní kola. Mám z Rapida Nokian WR D3 185/60 R 15 5,5 mm 2 ks a 6 mm 2 ks. Protože najedu moc km tak jsem pro letošek už koupil nové. Kdyžtak napiš SZ.
Září 24, 20177 r dík za nabídku, ale protože najedu ročně taktéž hodně km (20t +), tak budu určitě rád začínat s novými
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.