Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Heh.. a moja to do sebe hazela.. mnamka.. zitra jdem k moru na menicko ,,talir 5druhu ryb a 2piva za 10 leva ,,

Malto,mozna pro tebe.. 1euro je 1.90 leva,v cr jsem menil v kauflandu ve slatine za 14.3 a vyber z bankomatu v primorsku, ucet u mbank vychazi 13.75 za levo.

jsem v klidu, měním u domácího za 1,95 ;) stejně jako předchozí dva roky

No uvidis jestli ti takovy kurz da,vypada to,ze to slo dolu.  No a jinak- prave tu je krasna boure.. 

tak těch 1,90 bude stejně ve směnárně ne? Banky mají lepší kurz

před 5 hodinami, JirkaBrno napsal:

No uvidis jestli ti takovy kurz da,vypada to,ze to slo dolu.  No a jinak- prave tu je krasna boure.. 

Jsou tam prosím pořád skákací hrady v centru ?

Někde jsem kdysi četl že Leva je na Euro vázaná nějakým pevným kurzem něco kolem 1.95 a nějaké drobné,ale poslední léta mi to připadá že to jde každým rokem i 1 Leva na 100 Eurech dolů.I v bance v Burgasu jsme dostali před 3mi léty 1.93,ale i tak to je pořád myslím super.

Vsude je 1.90,lepsi kurz jsem nepotkal..ano v centru je obrovsky zabavni park a jsou zde i skakaci hrady a jeden je teda echt velky.

tak my ve směnárnách neměnili nikdy, vždy banka a poslední dva roky domácí

Banka na namesti 1.91..  to je nejlepsi kurz co jsem videl.. a chobotnicka na zaver..

received_10212762706962294.jpeg

Jirko ty jsi labužník.Lidé se dělí na ty co jezdí pouze k moři a na ty co se stravujou u moře tím co v moři plave a to je zřejmě tvůj případ.Já tyto všechny věci nemusím,ale obdivuji ty co se nebojí a ochotnají věci,s kterými doma do styku nepřijdou.

akorát že ta chobotnice asi moc černomořská nebude ;), ale jinak ano, odvahu ten chlapec má :)

Dneska jdem taky na jakousi potforu.. vcera jsme si dali odpocinkovy den,prosli si primorsko a severni plaz,stavili se na nejake koktejliky na plaz.. dnes zas pece oskar,pofukuje vetrik.. more jak zrcadlo,velke vlny asi nezazijem.. no neva,taky mohlo prset.. co se tyka jidla,z penzionu cucim na restauraci praha,kde maj svickovou,gulas,sekanou,rajskou.. ale tak su u more,tak okostuju nake mistni dobroty..vyhoda je,ze to tu stoji par flincu.. sopak za 60 penez a tak..a opravdu si clovek pochutna..no a v sobotu rano frcime zpet do vlasti..

IMG_20180718_191756.jpg

IMG_20180718_144839.jpg

IMG_20180718_185411.jpg

IMG_20180718_180903.jpg

:kol-21:   Držím sa hesla : Nejedz to, čo by tvoj starý otec nevzal do huby. -_-

restauraci Praha jsme vyzkoušeli poprvé a naposled v 2008 a od té doby se jí vyhýbáme obloukem, pidiporce že i děcka byly hladné, já zkusil svíčkovou, maso tvrdé jak podešev, takže jsme se šli stejně dorazit bulharským pokrmem

Dnes jsme zobli krevety.. fotkama uz nebudu zatezovat,chtel jsem si dat zas musle,ale meli jen smazene.. tak sem je zobl.. zitra posledni vecere,tu dame v oblibene erice.. pac nad 40leva davaj lahev muskatu gratis a ze vseho,co jsme meli,.asi vari nejlip..pak jsme hodili prochajdu k tomu rozestavenemu hotelu nad promenadou.. musim zjistit,proc je to uz tolik let nedostaveny.. zeptam se majitele hotelu lefteri,kam chodime na ranajky.. malto,praha byva docela narvana,tak asi se uz pomery zmenily..

to je možné, ale nejezdím do BG, abych chodil na české jídlo, ... vím u nás o vyhlášenějších místech kde si dám luxusní svíčkovou, tak proč na ni chodit v Primorsku

jinak cestopis začal zde ovšem je otázkou, zda bude i pokračovat :kol-32:

tak po navratu z dovolene nemila vec, po tydennim stani v garazi cosi hrkota v predni naprave, je to takovy kovovy zvuk, huceni.. nevim, jak to popsat.. deje se to jen kdyz pustim plyn, v tahu to nedela.. a dela to pri nizsich rychlostech, typicky jizda v kolone pred semaforem.. v utery jdu s bobulou do mistniho servisu, tak uvidime, co zjisti.. stalo se to po tydnu dovolene, v sobotu jsem auto zaparkoval, vse OK  a za tydne v sobotu uz to delalo.. asi mam v garazi skritky.. prvni zavada mimo garancky, stav 175000

@JirkaBrno : To pochopiteľne nepoteší, ale uznajme fakt, že po toľkých km má aj právo narobiť starosti ....

malto, dvojlozisko urcite ne, nedela to v tahu,spojka na to nema vliv a pokud prislapnu pedal brzdy, tak to chrceni zmizi, na to dvojlozisko to nevypada, oziva se to ocividne z napravy.. no, neni treba spekulovat, v utery to bude u doktora tak uvidime.. tentokrat vyuziju mistni servis vedle v dedine.. tak su zvedavej, co najdou..

Dvojložisko se taky neozývá v tahu, ale naopak zejména při brzdění motorem a pak v nízkých otáčkách když to jen šolícháš. Ale dá se identifikovat i u stojícího auta. Na volnoběh rachot, při vyslápnutí spojky klid, jakoby to bylo spojkové ložisko , to se ale neprojeví takto za jízdy. Měnil jsem to v březnu u rooma, poté co přestal jezdit dálkové. A více stál v garáži

jo test jsem delal, spojka to ucrite neni, je klid tepla I studena, .. vcera jsem jel z kopce a je to tuti od rizeni, kdyz lehce seslapnu brzdy, tak to prestane.. a kdyz se rozjidim, tak to v rizeni lehce krachne a citim to od volantu.. tak tipuju neco na naprave.. no uviidime.. rikal jsem si, ze bych fabcu I vymenil, ale ja jsem s tim autem neskutecne spokojenej.. a navic.. lpg.. ze..

Tak pokud se to nese od nápravy tak možná ložisko možná homokinetický kloub

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.