Únor 12, 20196 r ahoj ano, počítam s tím, že to je ono, otcovi to odeslo na tom stejnem motoru při cca stejných kilometrech a stáří auta.. cena je někde kolem 3000+- jen za díl a ještě se tam mění nějaké těsnění, nebo co, které je taky kolem 800 kč.. říkal mi to mechoš, když mu to měnil... nevíte prosím někdo, jaký to má objednací číslo dilu,nebo přesný název, zkusím to pres kamose sehnat bez dph )) díky za diagnostiku.. jinak auto slouží zatím dobře, chtěl jsem sehnat f III 81kW combi 1.2 Tsi, ale je jich velmi málo, takže zatím zustavam u me fabky.
Únor 12, 20196 r ani na škoda dílech to není žádná pálka https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/036121188b.html
Únor 12, 20196 r před 9 hodinami, hubo44 napsal: Tak toto bude tiect. hubo, delal sis to sam, nebo někdo.. jak je to náročné udělat v domácích podmínkách, případně, je na to někde nějaký návod?
Únor 12, 20196 r Hravo za 2-3 hod. v tom aj 2x cigo a je to. Fridexu stači spustiť 2L netreba všetko von.
Únor 12, 20196 r Jirko zajeď si za Hubem, dáš mu auto odskočíš si do Mederu na relax a auto budeš mít cajk ;-)
Únor 12, 20196 r no, popravdě z toho nejsem ani trochu chytrý, jak to udělat.. a obrázek moc nepomohl.. nevím, proč mechoš tvrdí, že ten díl stojí 3000, když očividně stojí pár stovek.. no do mederu pojedu až v červenci a to do té doby asi nevydrží.. hubo, mění se prosím ještě nějaké těsnění atd? jestli, když už je venku sání atd.. tak se preventivně, nebo cíleně s touto výměnou nemění něco jinýho. dik..
Únor 12, 20196 r tak mi psal otec, že mu měnili výměník chladiče, cena i s prací 3800.. tak buhví, co mu vlastně dělali.. pak to s mechošem proberu..
Květen 17, 20196 r Tak po delsi dobe opet tu.. mam opraveno, v ramci servisni prohlidky po 195000km.. takze jsem na tom vydrzel jezdit cca 5000km a proteklo mi cca 1.5l chladici kapaliny.. celkova cena cele prohlidky 4200kc. tzn tady ta vec, olej, filtr, pylovy filtr, vycisteni klapky,cisteni brzd+paken, umyty motor,prace.. no proste celkova prohlidka auta.. jeste me ceka pr. tyden LPG, coz budou nove svicky po 60 000 a filtr, ten uz ma taky pres 40 000, trosku jsem na to ted prcal DDD.. ovsem, dneska jsem zjistil, ze mi nejezdi prave predni sklo, tzn, bud pojistka, motorek, nebo mechanismu.. nema nekdo zkusenosti jak to nejlip otestovat, pripadne nejaky link jak rozdela tapecirunk a dostat se na mechanismus? diky..
Květen 26, 20196 r Ahoj, dlouho jsem tu nebyl. Octavia pomalu dosluhuje, najeto 340000 z toho 230000 na plyn. Zítra si jdu vyzvednout dvojkovou po FL se stejným motorem- 1.6 75kW. V Brně mám možnost tam namontovat Tartarini nebo Landi Renzo. Cenově velký rozdíl není. Ke Karlovi nebo do Boskovic to mám z ruky. Poradíte, který systém je lepší?
Květen 26, 20196 r tak jestli mluvíš o Brně, tak pak nerozumím tomu proč Boskovice jsou z ruky (30km?)
Květen 26, 20196 r Já jsem jel raději 250 km jen abych měl jistotu, že nebudu muset nic řešit se sprasenou prací při montáži systému LPG (14 let provozu, přes 200 tis. km najeto, nic nebylo nutné opravovat, pouze jsem jezdil). Ale pokuď máš dobré reference na někoho za rohem jedině dobře.
Květen 26, 20196 r před 3 hodinami, robert77 napsal: Ahoj, dlouho jsem tu nebyl. Octavia pomalu dosluhuje, najeto 340000 z toho 230000 na plyn. Zítra si jdu vyzvednout dvojkovou po FL se stejným motorem- 1.6 75kW. V Brně mám možnost tam namontovat Tartarini nebo Landi Renzo. Cenově velký rozdíl není. Ke Karlovi nebo do Boskovic to mám z ruky. Poradíte, který systém je lepší? Jaké má Tartarini a Landi vstřikovače, co vím, tak Landi AEB, ty mají výdrž cca 80 tisíc km, u Tartarini netuším...jsou to systémy s napojením na EOBD auta?
Květen 27, 20196 r pokud by si volil to Tartarini, tak než Brno, raději bych ti doporučil fakt ty Boskovice
Květen 27, 20196 r Kluci, díky za odpovědi. Typy vstřikovačů a oebd prověřím. Boskovice mám 72km + jako bonus cesta přes Brno. V Brně prověřím Ungra. Do Darosu nejdu. Tak to začíná vypadat, že se ozvu Karlovi. Dík.
Květen 27, 20196 r Tartarini je s napojením na EOBD, jejich vstřikovače se taky zdají cajk, na roomovi jeli 180t km do prvního repasu.
Červen 4, 20196 r Tak ja si vcera udelal vylet do boskovic,nove svicky,filtr, revize a tak.. ve skatulce od filtru byl asfalt,tak nevim,co do toho plynu davaj,pravda je,ze sem na nej mel 42000km najeto,ale cumel i plynar.. tak mi dal jeste naky cistit primo do nadrze.. no a okynka uz se taky opravuji,tak snad by melo byt zase vse ok.. najezd 196000 km
Červen 4, 20196 r Skoro 200tis.gratuluji.Na to já nemám nervy. Jak dloho ještě plánuješ jezdit s Fabčou?
Červen 4, 20196 r Já myslím, že Jirka čeká až se koncern umoudří a přejde znovu na motory MPI. Holt je to věčný optimista Já sem to čekání už raději vzdal. Upraveno Červen 4, 20196 r od Sudetak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.