marko Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Ahoj,mam takový problém.Koupil jsem navigaci a zjistil jsem že mi v autě nefunguje zapalovač. Nevím co s tím pojistku jsem vyměnil i když byla dobrá. Když zamáčknu zapalovač tak sám nevyskočí,už si nevím rady.Mám octu r.v.99.. plís Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Máš aktivovanou pojistku ovládání zadních oken na dveřích u řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Dííky máš pravdu.Je to taková blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Je ale zajímavý, že já mám taky aktivní pojistku na zadní dveře a zapalovač funguje, možná jsou rozdíly v generacích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) Je ale zajímavý, že já mám taky aktivní pojistku na zadní dveře a zapalovač funguje, možná jsou rozdíly v generacích... jedná se jen o 2,5 gen. komfortu (MR 99 00 01), má na nosiči relé jedno relé č 53 a to odpojuje zapalovač mezi sedadly Editováno: 16. Prosinec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.