spici Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Zdravim všechny. Mám problém - když chci nastartovat a zapnu klíček, tak se mi rozsvítí všechny kontrolky včetně žhavení. Potom všechny kontrolky zhasnou ale žhavení mi zůstane svítit. Mam OI combi rv2000 1.9Tdi 66kw. Žhavení nepřestane svítit do chvíle než nastartuju. Jestli někdo víte čím by to mohlo být tak předem dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richo Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Mal som podobný problém, ale mne kontrolka raz svietila raz nie. Robilo to relé. Musel som ho vybrat a zasunut a potom to islo. Kupil som nove relé a mám pokoj. Prikladam schemu zapojenia relé. Malo by to byť relé č. 12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Mal som podobný problém, ale mne kontrolka raz svietila raz nie. Robilo to relé. Musel som ho vybrat a zasunut a potom to islo. Kupil som nove relé a mám pokoj. Prikladam schemu zapojenia relé. Malo by to byť relé č. 12. Díky za radu, fakt sem se stim ještě u nikoho nesetkal a potkalo to zrovna mě. díky díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.