Publikováno Prosinec 21, 200717 r Hosi riesim dlhodoby problem a potreboval by som poradit, kto mate stiahnutu komplet el. schemu. 1,2 40kw. mr 2003. Cisto nahodile sa mi stava, ze nefunguju stretavacie svetla a ventilator. Uz som premeral takmer vsetko co sa da, nudzovo som si vyrobil natvrdozopnute rele, kt. obide dodavku stavy do spinaca rele 18, /ciernocerveny kabel/. Na scheme mi pripada uz iba jedina moznost a to ze stavu do spinaca a do rele privadza "kocka 17". No a to neviem ze odkial..... tak ak niekto viete tak mi please help. Upraveno Prosinec 21, 200717 r od multipas
Prosinec 21, 200717 r To relé pre X kontakt je spínané od spínacej skrinky, je to PIN2 s tou istou farbou vodiča, na spínačke je to označené ako 75. Zrejme ju máš vadnú, kukni Bemovu Zelenú Naturu, tam som spínačku rozoberal. Pravdepodobne slabý prítlak kontaktu
Prosinec 22, 200717 r Autor dakujem dakujem,spinacku som uz mal v minulosti rozobratu uz raz blbla. mato
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.