romanxxx Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Ako sa dá cez vag com vymazať insp a oil, pripadne dajú sa predížiť resp. skrátiť servisné intervali. (vag com 304 cz, kabel OBD II) Dnes som to skúšal na švagrovej fabii no nevedel som ako na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 17-10 kanál 02-0000 OK a je to.Tím vše vymažeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanxxx Vloženo 21. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 cosby ideš na mňa veľmi odborne (diagnostike som sa začal venovať cca pred mesiacom, resp. kabel som kúpil až teraz). Môžeš mi to popisať podrobnejšie čo znamenájú tie čísla 17-10 a ten kanál 02-0000 v ktorom okne je potrebné to zadať a pod. A ešte da sa zistiť s tým softom a s tým kablom čo som hore popísal či boli sťahované km s auta. A ešte nevieš nejaké fórum kde sa o diagnostike da prečítať niečo podrobnejšie? Dúfam že som ťa veľmi nezaplavil otázkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Km nezjistíš,17 je adresa budíku,10 je přizpůsobení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanxxx Vloženo 21. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 cosby, ale kde mám zadať tie čísla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Zadáš si výběr ŘJ, 17 - Přístrojová deska,v pravo bude 10 - Přispůsobení a tam zadáš ty hodnoty jak psal Cosby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanxxx Vloženo 23. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Už mi to je jasné vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.