Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Caute,

zhanam nove resp. pouzivane ale zachovale vyskakovacky. Chcem si prerobit moj kluc s IMMO a DO k mojej Feline..

Ak by mi vedel niekto poradit kde take kluce zohnat napiste... dik :palec2:

k dotazu se s dovolením připojím....

• Autor
k dotazu se s dovolením připojím....

Nazdar nadabil som na vyskakovacie kluce... od Octavia 1 a Octavia 2... nove nepouzivane za kus chce manik 500sk mozno nam da zlavu ked zobereme 2xkluce.. co ty na to??

S pozdravom

• 2 týdny později...
Nazdar nadabil som na vyskakovacie kluce... od Octavia 1 a Octavia 2... nove nepouzivane za kus chce manik 500sk mozno nam da zlavu ked zobereme 2xkluce.. co ty na to??

S pozdravom

cau aj ja by som mal zaujem o jeden viskakovaci kluč ak je to ešte aktualne dik

Ahojte mam na predaj dva nove vyskakovacie kluce VW po 700 Sk/ks

• Autor
Ahojte mam na predaj dva nove vyskakovacie kluce VW po 700 Sk/ks

nazdar no dost drahe kluce... zohnal som po 500sk - ks z Q7

Caute,

zhanam nove resp. pouzivane ale zachovale vyskakovacky. Chcem si prerobit moj kluc s IMMO a DO k mojej Feline..

Ak by mi vedel niekto poradit kde take kluce zohnat napiste... dik :palec2:

Hod jsem pak foto a postup teto vymeny. Jaky rok mas feliny ?

Aj tak su mi na prd, takže su na predaj po 5OO.- ;)

• Autor
Hod jsem pak foto a postup teto vymeny. Jaky rok mas feliny ?

ak to budem mat hotove tak dam aj foto... r.v. 1996

• Autor
Aj tak su mi na prd, takže su na predaj po 5OO.- ;)

pocuj mozes hodit nejake foto??

ak by si dal dobru cenu tak by som ich zobral tak po 600 sk za obe??

Upraveno od superflo

pocuj mozes hodit nejake foto??

ak by si dal dobru cenu tak by som ich zobral tak po 600 sk za obe??

Tak su tedaza 800 za oba aj s poštovným.

post-14575-1199260993.jpg

post-14575-1199261007_thumb.jpg

• Autor

ok skusim sa popytat kamosa a dam Ti vediet

To jsou origo VW?A jsou nové,nevybroušené planžety?

KLUCE PREDANE

• 1 měsíc později...
ak to budem mat hotove tak dam aj foto... r.v. 1996

Tak jak jde dilo ?

• Autor
Tak jak jde dilo ?

Ahoj no kluc uz mam ale nejako malo casu na prestavbu vela prace v robote... ;)

Ale dufam ze tak do 14dni by som to mohol stihnut... dik spozdravom

• Autor

ma este niekto na predaj kluce,??

Ahoj no kluc uz mam ale nejako malo casu na prestavbu vela prace v robote... ;)

Ale dufam ze tak do 14dni by som to mohol stihnut... dik spozdravom

nazdar, ako to riešiš s immo a s dražkou, ja som si prispôsobil sadu zamkov z feldy 98 priamo na klúč, pôvodné dialkové v kluči som vybral a don prispôsobil origo. dialkové na feldu, maká mi to už 4 roky úplne v pohode,

:palec2::palec2:

• Autor
nazdar, ako to riešiš s immo a s dražkou, ja som si prispôsobil sadu zamkov z feldy 98 priamo na klúč, pôvodné dialkové v kluči som vybral a don prispôsobil origo. dialkové na feldu, maká mi to už 4 roky úplne v pohode,

:palec2::palec2:

no s immo to robim len tak ze prehodim ten kvader zo stareho kluca do vystrelovaka... a ohladom drazky musim presne vyrezat , vyfrezovat drazku do stareho kluca a FAB kluc dam no vystrelovaka a poistim ho takym klinom... neviem ci si myslel tu drazku do kluca alebo IMMO 1generacie...

no s immo to robim len tak ze prehodim ten kvader zo stareho kluca do vystrelovaka... a ohladom drazky musim presne vyrezat , vyfrezovat drazku do stareho kluca a FAB kluc dam no vystrelovaka a poistim ho takym klinom... neviem ci si myslel tu drazku do kluca alebo IMMO 1generacie...

A co tohle:http://www.levnealarmy.eu/dalkove-ovladani-69/dalkove-ovladani-rj-cz-key-357.html

nebo tady:http://www.tuningshop.cz/ridici-jednotka-centralniho-zamykani-na-dalkove-ovladani-trackpro-rj-cz-key.htm

• Autor
A co tohle:http://www.levnealarmy.eu/dalkove-ovladani-69/dalkove-ovladani-rj-cz-key-357.html

nebo tady:http://www.tuningshop.cz/ridici-jednotka-centralniho-zamykani-na-dalkove-ovladani-trackpro-rj-cz-key.htm

Je mi zbytocne kupovat novy central iba koli klucu... ja totitz uz mam namontovany central a alarm v aute akurat si to chcem dat vsetko do vyskakovacky... ale aj tak dik

skôr som mal na mysli ako riešiš dialkové ovladanie/ funkčnosť tlačidiel na klúči/

• Autor
skôr som mal na mysli ako riešiš dialkové ovladanie/ funkčnosť tlačidiel na klúči/

Mam dost malicke dilakove od Jablotronu 301 tusim takze vojst to tam vojde a ti mikrospinace v najhorsom pripade prepajkujem a posuniem ich presne cez distancnu podlazku pod tlacitko na vyskakovacke... to nieje problem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.