Publikováno Prosinec 22, 200717 r Caute, zhanam nove resp. pouzivane ale zachovale vyskakovacky. Chcem si prerobit moj kluc s IMMO a DO k mojej Feline.. Ak by mi vedel niekto poradit kde take kluce zohnat napiste... dik
Prosinec 23, 200717 r Autor k dotazu se s dovolením připojím.... Nazdar nadabil som na vyskakovacie kluce... od Octavia 1 a Octavia 2... nove nepouzivane za kus chce manik 500sk mozno nam da zlavu ked zobereme 2xkluce.. co ty na to?? S pozdravom
Leden 1, 200817 r Nazdar nadabil som na vyskakovacie kluce... od Octavia 1 a Octavia 2... nove nepouzivane za kus chce manik 500sk mozno nam da zlavu ked zobereme 2xkluce.. co ty na to??S pozdravom cau aj ja by som mal zaujem o jeden viskakovaci kluč ak je to ešte aktualne dik
Leden 1, 200817 r Autor Ahojte mam na predaj dva nove vyskakovacie kluce VW po 700 Sk/ks nazdar no dost drahe kluce... zohnal som po 500sk - ks z Q7
Leden 1, 200817 r Caute,zhanam nove resp. pouzivane ale zachovale vyskakovacky. Chcem si prerobit moj kluc s IMMO a DO k mojej Feline.. Ak by mi vedel niekto poradit kde take kluce zohnat napiste... dik Hod jsem pak foto a postup teto vymeny. Jaky rok mas feliny ?
Leden 1, 200817 r Autor Hod jsem pak foto a postup teto vymeny. Jaky rok mas feliny ? ak to budem mat hotove tak dam aj foto... r.v. 1996
Leden 1, 200817 r Autor Aj tak su mi na prd, takže su na predaj po 5OO.- pocuj mozes hodit nejake foto?? ak by si dal dobru cenu tak by som ich zobral tak po 600 sk za obe?? Upraveno Leden 1, 200817 r od superflo
Leden 2, 200817 r pocuj mozes hodit nejake foto??ak by si dal dobru cenu tak by som ich zobral tak po 600 sk za obe?? Tak su tedaza 800 za oba aj s poštovným.
Leden 2, 200817 r Autor Tak su tedaza 800 za oba aj s poštovným. ok skusim sa popytat kamosa a dam Ti vediet
Leden 4, 200817 r Tak su tedaza 800 za oba aj s poštovným. To jsou origo VW?A jsou nové,nevybroušené planžety?
Únor 7, 200817 r Autor Tak jak jde dilo ? Ahoj no kluc uz mam ale nejako malo casu na prestavbu vela prace v robote... Ale dufam ze tak do 14dni by som to mohol stihnut... dik spozdravom
Únor 12, 200817 r Ahoj no kluc uz mam ale nejako malo casu na prestavbu vela prace v robote... Ale dufam ze tak do 14dni by som to mohol stihnut... dik spozdravom nazdar, ako to riešiš s immo a s dražkou, ja som si prispôsobil sadu zamkov z feldy 98 priamo na klúč, pôvodné dialkové v kluči som vybral a don prispôsobil origo. dialkové na feldu, maká mi to už 4 roky úplne v pohode,
Únor 12, 200817 r Autor nazdar, ako to riešiš s immo a s dražkou, ja som si prispôsobil sadu zamkov z feldy 98 priamo na klúč, pôvodné dialkové v kluči som vybral a don prispôsobil origo. dialkové na feldu, maká mi to už 4 roky úplne v pohode, no s immo to robim len tak ze prehodim ten kvader zo stareho kluca do vystrelovaka... a ohladom drazky musim presne vyrezat , vyfrezovat drazku do stareho kluca a FAB kluc dam no vystrelovaka a poistim ho takym klinom... neviem ci si myslel tu drazku do kluca alebo IMMO 1generacie...
Únor 14, 200817 r no s immo to robim len tak ze prehodim ten kvader zo stareho kluca do vystrelovaka... a ohladom drazky musim presne vyrezat , vyfrezovat drazku do stareho kluca a FAB kluc dam no vystrelovaka a poistim ho takym klinom... neviem ci si myslel tu drazku do kluca alebo IMMO 1generacie... A co tohle:http://www.levnealarmy.eu/dalkove-ovladani-69/dalkove-ovladani-rj-cz-key-357.html nebo tady:http://www.tuningshop.cz/ridici-jednotka-centralniho-zamykani-na-dalkove-ovladani-trackpro-rj-cz-key.htm
Únor 15, 200817 r Autor A co tohle:http://www.levnealarmy.eu/dalkove-ovladani-69/dalkove-ovladani-rj-cz-key-357.htmlnebo tady:http://www.tuningshop.cz/ridici-jednotka-centralniho-zamykani-na-dalkove-ovladani-trackpro-rj-cz-key.htm Je mi zbytocne kupovat novy central iba koli klucu... ja totitz uz mam namontovany central a alarm v aute akurat si to chcem dat vsetko do vyskakovacky... ale aj tak dik
Únor 19, 200817 r no s immo to robim len tak ze prehodim ten kvader zo stareho kluca do vystrelovaka... a ohladom drazky musim presne vyrezat , vyfrezovat drazku do stareho kluca a FAB kluc dam no vystrelovaka a poistim ho takym klinom... neviem ci si myslel tu drazku do kluca alebo IMMO 1generacie... skôr som mal na mysli ako riešiš dialkové ovladanie/ funkčnosť tlačidiel na klúči/
Únor 20, 200817 r Autor skôr som mal na mysli ako riešiš dialkové ovladanie/ funkčnosť tlačidiel na klúči/ Mam dost malicke dilakove od Jablotronu 301 tusim takze vojst to tam vojde a ti mikrospinace v najhorsom pripade prepajkujem a posuniem ich presne cez distancnu podlazku pod tlacitko na vyskakovacke... to nieje problem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.