Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

nechápu čim to může bejt, zkoušel jsem ten spínač na nádobce brzdovky a funguje... nemá někdo nějaký normální schéma? to co jsem našel bylo nějaký nesrozumitelný (jsem jenom slaboproudej elektrotechnik s maturitou :feve:

spatny spinac brzdovy?

• Autor

myslíš spínač brzdových světel? ten spínač co je na nádobce s brzdovkou šlape...

myslíš spínač brzdových světel? ten spínač co je na nádobce s brzdovkou šlape...

ten co je na pedalu brzdy:)ale nevim co vsechno znazornuje ta kontrolka jen hadam

• Autor

jak jsem tak koukal na ten spínač tak k němu vedou jenom 2 dráty, né jako to bylo u stodvácy, že tam vedly 4 a k tomu spínači brzdovek tam byl ještě přepínač na kontrolku brzdovýho systému.... jinak jsem konečně pochopil to schéma... takže... spíš jestli to už někdo neřešil a neni v tom nějakej fígl

• Autor

tak už jsem na to přišel... když přes VAG smažu chybu v ABS / (chybí jeden snímač) - pozornost autobazaru kaláb, především pana Polacka - při koupi vybraný žárovky... i u airbagů.... moc dík / tak probliknou obě kontrolky - ABS i brzdovej systém.... takže koupim snímač a bude to v cajku

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.