pruzkumakkoubahadr Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 nechápu čim to může bejt, zkoušel jsem ten spínač na nádobce brzdovky a funguje... nemá někdo nějaký normální schéma? to co jsem našel bylo nějaký nesrozumitelný (jsem jenom slaboproudej elektrotechnik s maturitou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 spatny spinac brzdovy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkumakkoubahadr Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 myslíš spínač brzdových světel? ten spínač co je na nádobce s brzdovkou šlape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 myslíš spínač brzdových světel? ten spínač co je na nádobce s brzdovkou šlape... ten co je na pedalu brzdy:)ale nevim co vsechno znazornuje ta kontrolka jen hadam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkumakkoubahadr Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 jak jsem tak koukal na ten spínač tak k němu vedou jenom 2 dráty, né jako to bylo u stodvácy, že tam vedly 4 a k tomu spínači brzdovek tam byl ještě přepínač na kontrolku brzdovýho systému.... jinak jsem konečně pochopil to schéma... takže... spíš jestli to už někdo neřešil a neni v tom nějakej fígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkumakkoubahadr Vloženo 26. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 tak už jsem na to přišel... když přes VAG smažu chybu v ABS / (chybí jeden snímač) - pozornost autobazaru kaláb, především pana Polacka - při koupi vybraný žárovky... i u airbagů.... moc dík / tak probliknou obě kontrolky - ABS i brzdovej systém.... takže koupim snímač a bude to v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.