pruzkumakkoubahadr Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 nechápu čim to může bejt, zkoušel jsem ten spínač na nádobce brzdovky a funguje... nemá někdo nějaký normální schéma? to co jsem našel bylo nějaký nesrozumitelný (jsem jenom slaboproudej elektrotechnik s maturitou Citovat
pruzkumakkoubahadr Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Vloženo 25. Prosinec 2007 myslíš spínač brzdových světel? ten spínač co je na nádobce s brzdovkou šlape... Citovat
Kutil_Tim Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 myslíš spínač brzdových světel? ten spínač co je na nádobce s brzdovkou šlape... ten co je na pedalu brzdy:)ale nevim co vsechno znazornuje ta kontrolka jen hadam Citovat
pruzkumakkoubahadr Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Vloženo 25. Prosinec 2007 jak jsem tak koukal na ten spínač tak k němu vedou jenom 2 dráty, né jako to bylo u stodvácy, že tam vedly 4 a k tomu spínači brzdovek tam byl ještě přepínač na kontrolku brzdovýho systému.... jinak jsem konečně pochopil to schéma... takže... spíš jestli to už někdo neřešil a neni v tom nějakej fígl Citovat
pruzkumakkoubahadr Vloženo 26. Prosinec 2007 Autor Vloženo 26. Prosinec 2007 tak už jsem na to přišel... když přes VAG smažu chybu v ABS / (chybí jeden snímač) - pozornost autobazaru kaláb, především pana Polacka - při koupi vybraný žárovky... i u airbagů.... moc dík / tak probliknou obě kontrolky - ABS i brzdovej systém.... takže koupim snímač a bude to v cajku Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.