Přejít na obsah

Immo IV

Pekator77

Doporučené příspěvky

Zdravím,mám problém,potřebuju rozchodit úplně novou jednotku immo IV (a samo panelu přístrojů),s úplně novou jednotkou motoru na Octavii II TFSI.

Obě jednotky ještě nebyli nikdy použity,tudíž nemají zapsané VIN,SKZ (kromě immo,ta ho má),atd.

Přizpůsobit podle návodu k sobě nejdou a nevím proč,snad jediné mě napadá,že to bude stejný asi jako,když na lince rozcházejí úplně novou káru?

Tak pokud by se našel někdo kdo ví jak na to,budu vděčný.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nějak nechápu co jsi napsal.Jednotku Immo,panel přístrojů a motorovku.Co myslíš tím jednotku Immo??OII nemá zvláš´t immo jednotku.Děláš to na stole nebo v autě?

Samozřejmě je nemá fyzicky zvlášť,ale po diag. stránce jsou zvlášť.

Dělám to na stole a potřebuju to vše k sobě přizbůsobit,jen se mi to nějak nevede :help:

V gateway to vše komunikuje jak má,jen se mi to k sobě nechce přizpůsobit (immo a Motor)

Odkaz ke komentáři

Pokud ti funguje diagnostika podívej se na Ř.J. immob. do bloků naměřených hodnot na blok č.2 pozice 4. Tady bude nějaké číslo od 1 do 7. Napiš ho a pak uvidíme, jestli to nějak pomůže.

Je tam 4.

a ve třetím bloku na 4 pozici je 5,jinak časový zámek pro přizpůsobení není,všude jsou hodnoty 0.

Tak snad to nějak pomůže.

Díky

Odkaz ke komentáři

Je tam 4.

a ve třetím bloku na 4 pozici je 5,jinak časový zámek pro přizpůsobení není,všude jsou hodnoty 0.

Tak snad to nějak pomůže.

Díky

IV generace na stole už tak jednoduše nepůjde. Pro přizpůsobení chybí čtvrtý komponent, který bez on line připojení není dostupný. Doposud stačily tři, ŘJ motoru, panel (neboli integrovaná jednotka imobil.) a klíče. IV generace potřebuje ještě další kód generovaný při úplně prvním přizpůsobení.

Odkaz ke komentáři

IV generace na stole už tak jednoduše nepůjde. Pro přizpůsobení chybí čtvrtý komponent, který bez on line připojení není dostupný. Doposud stačily tři, ŘJ motoru, panel (neboli integrovaná jednotka imobil.) a klíče. IV generace potřebuje ještě další kód generovaný při úplně prvním přizpůsobení.

Díky za radu,něco podobnýho sem si myslel,jen sem se chtěl v tom utvrdit

Odkaz ke komentáři

Souhlasím s Cosbym, nic on-line nepotřebuješ.

Stav 4 je základní stav pro servisy a jednotka čeká na naprogramování VINu, což jde jenom VAS diagnostikou.

A kde máš klíčky?

Klíče mám připravené,ale nejdou přizpůsobit,zřejmě čekají nejprve na naprogramování vinu do immo?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...