Shotek Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Po vytlumeni předních dveří mi začal rezonovat ten malej plastovej kolík na zamykání dveří u řidiče. Dělá to jednak při poslechu hudby a taky při rozjiždění a vůbec skoro pořád. Nevím jak nejlíp ho zaaretovat aby v té dírce tapecu pořádně držel a zároveň abych zachoval funkčnost. Díkec za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) Řešení je úúúplně banální. Sundej tapec a na táhlo pod ten ovladací kolík uřež např. čtvereček molitanu (já použil tubex na izolaci trubek) ten kousek pak propíchni a navleč na to táhlo. Hmota se pěkně rozepře o plech dveří a o tapec. ...a je po drnčení. Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 31. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Super, vrhnu se na to. S molitanem už mně to taky napadlo, ale chtěl jsem vědět nějakou vyzkoušenou metodu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.