-Martin- Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 mám možnost mít za dobrou cenu nové origo xeny, ale jak poznám jestli to není právě pro tu Anglickou vezi, aby mi pak pravej xenon nesvítil vejš a levej níž ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Ako Cosby par prispevkov dozadu pise, treba 1U1 (lavostranne riadenie) 1U2 je pravostranne. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=635708 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Tak to jě škoda, cena je docela lákavá, ale tohle předělat asi nebude nic jednoduchýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 na predelani nic neni, jen prohodis cocky za levostranny, otazka je, jestli pujdou nekde sehnat ... ja kdyz jsem nedobrzdil, tak jsem taky koupil novy xenony na vraku a samozrejme az po namontovani jsem zjistil, ze jsou pravostranny .. nastesti po nehode jsem mel prasklej jen obal svetla a cocky byly ok, takze jsem to prehodil z puvodnich svetel a vse je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamilko653 Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 Zdravím ja mam problém ze keď prepnem na diaľkové vypne mi xenon, je to možné nejak prepojiť aby to nevypinalo xenon pri diaľkovom.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.