Jero Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 (editace) Tak vám všem přeji ,vsecko nej v roce 08 .,..at se vam vsecko dari,,........ a je vam cely rok lip nez me ted.... Editováno: 1. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 A mně nic nebolí a ani mně není zle,leda tak z práce. Vše nej v novém roce přeje Honza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 tak jsem dokončil inventůru, jsem spal asi 2h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 tak jsem dokončil inventůru, jsem spal asi 2h Dalsi blazen Jak jsi dopadl pri inventure ? Nadbyva neco JInak dobre ranko vsem ........................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Taky Vám přeji vše nej v roce 2008!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Taky se připojujeme s Ivou a přejeme vše nej do roku 08 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 tož já taky přeju -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Dobrý vykročení do roku 2008 všem oktávákům i ostatním na tomto fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Tak já se taky přidám.....takže vše NEJ a hodně šťastných kilometrů v novém roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Dalsi blazen Jak jsi dopadl pri inventure ? Nadbyva neco JInak dobre ranko vsem ........................... celkem jsem v drobném mínusu, to je to moje dávání 1mm nad míru ale hlavně, že je host spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Ahoj všichni, tak už sem ve stavu,kdy můžu psát,takže všem vše nej nej nej........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 celkem jsem v drobném mínusu, to je to moje dávání 1mm nad míru ale hlavně, že je host spokojen V dnesni dobe se jeste najde takovy dobrak..... ale snad se to projevuje v navstevnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Pěkné odpoledne přeji. Dáme kávičku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Pěkné odpoledne přeji. Dáme kávičku...? sem pro pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 V dnesni dobe se jeste najde takovy dobrak..... ale snad se to projevuje v navstevnosti tak jako bejt zaměstnanej u někoho, tak to nedělám, snažím se, aby byli hosti spokojený a vraceli se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 sem pro pane Dobrá, už se to nese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 tak jako bejt zaměstnanej u někoho, tak to nedělám, snažím se, aby byli hosti spokojený a vraceli se Jj, takhle to dělám v dílně, možná se s tím občas až moc seru, ale chci aby to bylo 1A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Dobrá, už se to nese... OK,takže bych si dal jednoho turka a Ibalgin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 OK,takže bych si dal jednoho turka a Ibalgin Já jsem si teď dal svíčkovou s knedlíčkem, ale to byla SVÍČKOVÁ jak cumel, masíčko dobrý, ani nůž jsem na něj nepotřevoval, krájelo se samo při doteku vidličky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Já jsem si teď dal svíčkovou s knedlíčkem, ale to byla SVÍČKOVÁ jak cumel, masíčko dobrý, ani nůž jsem na něj nepotřevoval, krájelo se samo při doteku vidličky... já myslím,že s jídlem ještě chvilku počkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Dobré ránko pánové ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Dobré ránko pánové ! ... Zdary vary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Zdary vary tak jak po silvestru ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 tak jak po silvestru ? ... tak špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Ahoj kamarádíčkové, i já Vám všem přeji v Novém roce hodně zdraví, štěstí a mnoho km bez jakýchkoliv potíží Jo a ještě rychlé a bezbolestné střízlivění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky