Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jasný :) ... Jak se tak pozoruju asi zacnu sbirat modely vlacku :p ,si vzpominam ,ze jsem jko malej mel nejaky ty koleje,mašinku na baterky a za ni nekolik vagonu ... zlatý časy ;)

Tady je zatím takovej hrubej vysochanej polotovar ze JPEGu... :feve:

post-272-1225728429_thumb.jpg

A ještě Brejlovec s rychlíkem R666 Junák těsně před západem slunce... ;)

post-272-1225728769_thumb.jpg

A do třetice Brejlovec na osobáčku z Brna do Jihlavy... ;)

post-272-1225729042_thumb.jpg

Na te prvni mi trosku kazi dojem to pozadi,benzina nebo co to tam je a pak ,ze neni ve stredu ,,ale to nic .) ...Druha fotka a treti hlavne'' uz je paradni jako vzdy :palec2:...Podobny mista mame i tady jenze nevim jestli mi borec zastavi kdyz ho budu chtit cyknout :p

Upraveno od Jeronymo

Na te prvni mi trosku kazi dojem to pozadi,benzina nebo co to tam je a pak ,ze neni ve stredu ,,ale to nic .) ...Druha fotka a treti hlavne'' uz je paradni jako vzdy :palec2:...Podobny mista mame i tady jenze nevim jestli mi borec zastavi kdyz ho budu chtit cyknout :p

S benzinkou nenadělám v reálu v podstatě nic, pokud bych fotku publikoval, pozadí bych vyměnil. Středovost motivu ve fotce je mezi profíky krajně nepřípustná, jak horizontální, tak vertikální. Noa za další je to značnej výřez z plachty o rozměrech pěkných pár tisíc pixelů... lol

Hoj kuciiii...Jak je?Tak jsem po 100 letech na chvilku tu.. :D

Hoj kuciiii...Jak je?Tak jsem po 100 letech na chvilku tu.. :D

Zdar jak sviňa Marty, jak žiješ ty stará vojno...?

S benzinkou nenadělám v reálu v podstatě nic, pokud bych fotku publikoval, pozadí bych vyměnil. Středovost motivu ve fotce je mezi profíky krajně nepřípustná, jak horizontální, tak vertikální. Noa za další je to značnej výřez z plachty o rozměrech pěkných pár tisíc pixelů... lol

tak ted uz jsem v obraze .)

Marty zdaréc! .. :)

Upraveno od Jeronymo

Zdar jak sviňa Marty, jak žiješ ty stará vojno...?

Ty woe,kamarade..Tak nejak...Vis jak se to rika..blbe,ale dobre to snasim.. :D

Jak to jde u Tebe?

Cao Jero..Jak Ty,jak je?

No nic pratele..Nerad,ale loucim se..Sotva sem mel chvilku casu,bum,navalila se prace..A ted uz prchaaaam..

Tak se mejte co nejlip!! ;)

A už su po večeři... ;)

:palec2:

post-272-1225733600_thumb.jpg

Pekna bunda s napisem Spidi ;)

Pekna bunda s napisem Spidi ;)

;)

post-272-1225735301_thumb.jpg

No jeste lepsi ;) ale tedkom nevim co bych bral ci tu masinu nebo tu slecnu :D btw.pekna fotka

No jeste lepsi ;) ale tedkom nevim co bych bral ci tu masinu nebo tu slecnu :D btw.pekna fotka

Já bych si vybral tu slečnu... ;)

Já bych si vybral tu slečnu... ;)

Nebo oboje :)

Tak dneska naprosto perfekt day :palec2: Caute

dobre rano :-)

Pekny den vsem!!

Ty yo,Spidaku..Slecna na Gixeru..Hmmmm...Bych radsi asi ten bike,covece.. :D To je nejaka Tva znama,bo jak? :o:)

Pekny den vsem!!

Ty yo,Spidaku..Slecna na Gixeru..Hmmmm...Bych radsi asi ten bike,covece.. :D To je nejaka Tva znama,bo jak? :o:)

Čao Marty, njn, GSX-R parádní, to uznávám... ;) Slečna bohužel do mé přízně nepatří... :feve:

Jj a jeste sedum pádlo..Uplne optimalni.. ;) Krasnej rychlej pouzitelnej strojek..Sem ted kukal,jak brutylne (klasicky na podzim) padly ceny biku.... :feve:

Jj a jeste sedum pádlo..Uplne optimalni.. ;) Krasnej rychlej pouzitelnej strojek..Sem ted kukal,jak brutylne (klasicky na podzim) padly ceny biku.... :feve:

No ale litr je litr... ;)lol

Ceny jdou vždy s konce sezóny důle... :palec2:

JJ litr je strasna zbran..to je uz fakt masakr jako.. :)lol:feve:

Jasne no,to je klasika..Ale je to kolikrat az nesmysl.. :wacko:

Kurec, pátá odpolední a tma jak pytli... :feve:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.