Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nejak mi tam nerezu seriove 100k vstrekovace a vykon cez 200ps. Nejak mi to nereze. :feve:

taky se mi to zpocatku nezdalo ... ,ale sam si videl jak to ma prekopane...

Vloženo
2 Jeronymo: Co furt menis ten avatar? Uz taky nevis co bys ze? :D

joo ,cekal jsem kdo se me na to jako prvni zepta :D ... nezklamala si me ;) ,porad hledam ten pravy,alespon je to pestrejsi ne kdyz to tak problikuje,, asi si uledam nejaky gif s tema avatarama a budou se postupne vsecko obmenovat :):p

Vloženo

No ma tam dost veci poupravovanych to je fakt. ;)

Ale aj tak mi to nejde do hlavy. :feve:

taky se mi to zpocatku nezdalo ... ,ale sam si videl jak to ma prekopane...
Vloženo
joo ,cekal jsem kdo se me na to jako prvni zepta :D ... nezklamala si me ;) ,porad hledam ten pravy,alespon je to pestrejsi ne kdyz to tak problikuje,, asi si uledam nejaky gif s tema avatarama a budou se postupne vsecko obmenovat :):p

Ja sem taky nevedela ktery si mam dat na vsech fotkach vypada to auto stejne blbe takze toe nakonec jedno :D Jako myslim me auto ne tve :) No yo nezklamala.. uz podruhe hele.. to bude znameni :smich:

Vloženo
No ma tam dost veci poupravovanych to je fakt. ;)

Ale aj tak mi to nejde do hlavy. :feve:

Bude potreba neco z nej vymanit pomoci jeho rodneho jazyka :D ...

Vloženo
Ja sem taky nevedela ktery si mam dat na vsech fotkach vypada to auto stejne blbe takze toe nakonec jedno :D Jako myslim me auto ne tve :) No yo nezklamala.. uz podruhe hele.. to bude znameni :smich:

Tvoje vypada dobre :) ,to jak rikas moje je na vsech stejne spatna,ale porad nevim... ,udelam anketku a vyberete vy ok ? ;) .,tady v hospe .)

Vloženo
Tak me se libi u tech co si posilal jako prvni ta predposledni... pak ta co si posilal jako jedinou a z tech co si poslal tedka jako posledni tak ta predposledni... chapes to? :)

Ano vse chapu :)

Vloženo
Toe dobre protoze pak kdyz sem si to po sobe precetla tak mi doslo ze sem to napsala jak mongol :) Nic na chvili te opustim du se kachnit :D

Jasne,, :) nezapomen na šnorchl a ploutve ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...