Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
člověře neviděls někde sólo plecháč 15" 5x100, nebo 5x 112

může být i hodně škaredej

Vaši, teď momentálně nic, je zima a plecháče jsou rozebraný, ale mrkni na Aukro, jestli není něco po ruce... ;)

Vloženo
Vaši, teď momentálně nic, je zima a plecháče jsou rozebraný, ale mrkni na Aukro, jestli není něco po ruce... ;)

není :(

nebo jeden tam je ale neví jakou má rozteč a ani nev z čeho to je lebo to dastal

Vloženo
člověře neviděls někde sólo plecháč 15" 5x100, nebo 5x 112

může být i hodně škaredej

Hele Vašule, já dnes byl na vrakáči a byly tam a to si představ, že ráno v 5hod. vyrážím přes Brno, Prostějov, Ostravu do Karviné, kdybych býval byl věděl, tak si ten plechový nesmysl měl ráno doma u baráku. Mrzí mňa to

Vloženo
Hele Vašule, já dnes byl na vrakáči a byly tam a to si představ, že ráno v 5hod. vyrážím přes Brno, Prostějov, Ostravu do Karviné, kdybych býval byl věděl, tak si ten plechový nesmysl měl ráno doma u baráku. Mrzí mňa to

Ahoj pane, na jakym vrakovišti si to byl, teda pokud si tam nelezl přes plot? :D

Vloženo (editace)
Ahoj pane, na jakym vrakovišti si to byl, teda pokud si tam nelezl přes plot? :D

Ve Vršovicích, dopo. Praha

Editováno: , autor: Palo
Vloženo (editace)
Ve Vršovicích, dopo. Praha

to jsou samý dobrý zprávy, díky Palo, já to mám přes celou Phu, tak takhle tam budu jezdit časně ráno (až budu v Pze)

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo
to jsou samý dobrý zprávy, díky Palo, já to mám přes celou Phu, tak takhle tam budu jezdit časně ráno (až budu v Pze)

A nebo mezi 12-13hod., to je Praha taky volná :palec2:;)

Vloženo
Spíďáku, ty lumpe, stále ve skopčánském zajetí? ;)

Naštěstí ne, byl jsem tam jen teď na prodloužený víkend, jinak už jsem skoro pořád doma na Moravě... :palec2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...