Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak vám všem přeji ,vsecko nej v roce 08 .,..at se vam vsecko dari,,........

a je vam cely rok lip nez me ted....

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
tak jsem dokončil inventůru, jsem spal asi 2h :)

Dalsi blazen ;)

Jak jsi dopadl pri inventure ? Nadbyva neco :)

JInak dobre ranko vsem ...........................

Vloženo
Dalsi blazen ;)

Jak jsi dopadl pri inventure ? Nadbyva neco :)

JInak dobre ranko vsem ...........................

celkem jsem v drobném mínusu, to je to moje dávání 1mm nad míru :D ale hlavně, že je host spokojen ;)

Vloženo
celkem jsem v drobném mínusu, to je to moje dávání 1mm nad míru :D ale hlavně, že je host spokojen ;)

V dnesni dobe se jeste najde takovy dobrak..... :palec2: ale snad se to projevuje v navstevnosti :D

Vloženo
V dnesni dobe se jeste najde takovy dobrak..... :palec2: ale snad se to projevuje v navstevnosti :D

tak jako bejt zaměstnanej u někoho, tak to nedělám, snažím se, aby byli hosti spokojený a vraceli se ;)

Vloženo
tak jako bejt zaměstnanej u někoho, tak to nedělám, snažím se, aby byli hosti spokojený a vraceli se ;)

Jj, takhle to dělám v dílně, možná se s tím občas až moc seru, ale chci aby to bylo 1A :palec2:

Vloženo
OK,takže bych si dal jednoho turka a Ibalgin

lollollol

Já jsem si teď dal svíčkovou s knedlíčkem, ale to byla SVÍČKOVÁ jak cumel, masíčko dobrý, ani nůž jsem na něj nepotřevoval, krájelo se samo při doteku vidličky... ;)

Vloženo
lollollol

Já jsem si teď dal svíčkovou s knedlíčkem, ale to byla SVÍČKOVÁ jak cumel, masíčko dobrý, ani nůž jsem na něj nepotřevoval, krájelo se samo při doteku vidličky... ;)

já myslím,že s jídlem ještě chvilku počkám

Vloženo

Ahoj kamarádíčkové, i já Vám všem přeji v Novém roce hodně zdraví, štěstí a mnoho km bez jakýchkoliv potíží ;);)

Jo a ještě rychlé a bezbolestné střízlivění :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...