BadyS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Osobně bych taky raděj bral klidnější místečko... bejku bys přijel ja ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 bejku bys přijel ja ? No vo tym žádná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 čtihttp://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=38208 takze videl bych to na toho 2.3 snad to vyjde, je to nedele takze by mohl byt vsude klid.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 No vo tym žádná... Predpokladam ,ze na zbrusunovych koláčích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Predpokladam ,ze na zbrusunovych koláčích Na to je ještě brzy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Na to je ještě brzy... Jj, kdo vi jestli nam jeste znova nenafujá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 jj neděle to má většina volno, sobota to má každej melouchy, nebo si chce něco doma udělat apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 jj neděle to má většina volno, sobota to má každej melouchy, nebo si chce něco doma udělat apod Presne tak,je to vpohode termin myslim,ze by mohl vyjit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 tož já fíčím směr Brno Zlín a Vsetín, čao večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 tož já fíčím směr Brno Zlín a Vsetín, čao večer Měj se a bacha na cestách ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Caute hoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 hoy Caau tak co? Uz ses koukl na to Metro nebo este furt nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Caau tak co? Uz ses koukl na to Metro nebo este furt nic? Jeste porad nic .,,ale dovezl jem si tedkom i Silent hill takze si muzu ted vybirat co prvni,...uvazuju na to mrknou jak prijdu v noci z hospy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Čao kamarádi, kurec tak jsem byl před půlhodinkou patrně vyfocen v obci a zrovna předpisově jsem teda nejel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Jeste porad nic .,,ale dovezl jem si tedkom i Silent hill takze si muzu ted vybirat co prvni,...uvazuju na to mrknou jak prijdu v noci z hospy Ahaa tak to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Čao kamarádi, kurec tak jsem byl před půlhodinkou patrně vyfocen v obci a zrovna předpisově jsem teda nejel... Dobre ti tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Dobre ti tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ale, třeba zase bude na ouřadě nějaká komédie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Čao kamarádi, kurec tak jsem byl před půlhodinkou patrně vyfocen v obci a zrovna předpisově jsem teda nejel... Tak jsem zase z5,.. ja taky cekam a cekam ,ale pevne doufam ,ze nic neprijde.Nejsem si prave jisty ,jedno vim jiste ,ze me videli... pokud ano bylo by to hodne tucny a papiry bych asi na nejakou dobu nevidel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Co jinak lidi ..kam dneska vyrazite ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 brej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Zdarec. Ja sedim opet doma a koukam na klasiku ................ Vydrz Ptrka,vydrz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Zdarec.Ja sedim opet doma a koukam na klasiku ................ Vydrz Ptrka,vydrz taky sedím doma, před sebou kupu drátů a chystám se na zítra jinak jsem tu měl jednoho člena z Kladna kdo ví o koho jde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky