Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Prostějov je takovej důlek uprostřed moravy

si myslím že už nic tragickýho nepřijde, a stejně mám ty zimní skoro holý

zdarec všem

bude ještě sněžit ?

asi v nedělu přezuju na léto

copak nemáš rád smrad z gum ? :)

Kdeee? nerikej mi ,ze jsem ji propas :(;)

JJ,asi propasl.....

post-2745-1202331742_thumb.jpg

post-2745-1202331757_thumb.jpg

JJ,asi propasl.....

Neni to nahodou focene nekde u tesina ?...

Mám vám vyřídit za Čáry že už musela letět :p

Jak ty to víš? kol1;)

Neni to nahodou focene nekde u tesina ?...

ne,ne..Havirov Sucha.

ne,ne..Havirov Sucha.

Kurec,,a na te prvni fotce ,nejsou tam koleje?

copak nemáš rád smrad z gum ? :)

myslíš jako pálení gum na křižovatce ?

Kurec,,a na te prvni fotce ,nejsou tam koleje?

Ne,ne...teda nevim o nich.Je to foceno skoro u Dukly ( sachty)

myslíš jako pálení gum na křižovatce ?

to né, ale v tom teplu na zimákách, docela někdy zavoní po říznutí zatáčky apod :)

Ne,ne...teda nevim o nich.Je to foceno skoro u Dukly ( sachty)

ahaa tak to jsem trefil kozla'' ,ale pekna duha :) to se musi nechat

to né, ale v tom teplu na zimákách, docela někdy zavoní po říznutí zatáčky apod :)

Ono me octa ''voní'' pokazde kyz nekde dojedu nebo odnekud prijedu :) ,,ale pálí se zimace naramne :) .,,

jojo,poslední rok,byl jsem v páťáku.No a teď mám rok nucenou pauzu.Ale můžu ti říct,že bych to měl radši už hotový

To chapu !!!

mizim do pelechu ...mejte se -Dobrou !

Upraveno od Jeronymo

dobrou..i ja valim....

ty kokoťáci policajtský mě zas dneska po ránu nadzvihli.. btw díky za probuzení, nicméně v rádiu říkali, že se všechna auta Policie ČR budou stříkat na stříbrnou metalízu s modrým pruhem..

Tak pokud vím, tak většina MP ve městech má auta s modrým pruhem.. to zas bude bordel..

A hlavně když už se budou auta prodávat, pujdou jako stříbrná lépe na odbyt..

no kterej orgán tohleto může vymyslet, to už mi hlava nebere..

hlavně že si za miliony nechali polepit auta nápisem Pomáhat a chránit a teď je budou nechat znovu lakovat..

A to všechno aby byli lépe vidět a prý je to v rámci změny Policie k lepšímu.. aby bylo vidět, že se mění... vono by se to totiž jinak stejně nepoznalo.. kdyby radši naučili ty pitomce číst a psát.. a hlavně plavat.

A't mi někdo vysvětlí, co může dělat u Policie člověk, který neumí plavat.. ano, vy NEvíte, že ti, co nastupují k PČR nemusí umět plavat?

Upraveno od superfatty

ty kokoťáci policajtský mě zas dneska po ránu nadzvihli.. btw díky za probuzení, nicméně v rádiu říkali, že se všechna auta Policie ČR budou stříkat na stříbrnou metalízu s modrým pruhem..

Tak pokud vím, tak většina MP ve městech má auta s modrým pruhem.. to zas bude bordel..

hlavně že si za miliony nechali polepit auta nápisem Pomáhat a chránit a teď je budou nechat znovu lakovat..

A to všechno aby byli lépe vidět a prý je to v rámci změny Policie k lepšímu.. aby bylo vidět, že se mění... vono by se to totiž jinak stejně nepoznalo.. kdyby radši naučili ty pitomce číst a psát.. a hlavně plavat.

A't mi někdo vysvětlí, co může dělat u Policie člověk, který neumí plavat.. ano, vy NEvíte, že ti, co nastupují k PČR nemusí umět plavat?

hmm :kol-19:

dobre rano :-)

tu se někdo zhlédl u německé policie koukám, stříbrné auta :) lakovat to bude blbost, spíš při nákupu nových aut by se o tom mělo uvažovat ;) a ten kdo řiká že se zlepší prodejnost starých, tak by se měl podívat jak vypadjí ty feliny po 10 letech provozu, no žádná hitparáda a barva to nezachrání....

dobre rano :-)

Dobré ani ne, dnes jsem zaspal a posral po ránu co mohl, no což, dáme kofí ;)

Bre ranko mladeznici a mladeznice !

Dobré ani ne, dnes jsem zaspal a posral po ránu co mohl, no což, dáme kofí ;)

ahoj...tak jak rikas uklidnit kava a zkus to znovu ;)

Bre ranko mladeznici a mladeznice !

zdary vary kolego ;)

I ja preji dobre rano.. ;)

U me taky nic moc..V 9 mam "vyrocni pohovor" s reditelem..Jako vsichni tady u nas..No pakarna numero uno.. :wacko:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.