Vaša Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Prostějov je takovej důlek uprostřed moravy si myslím že už nic tragickýho nepřijde, a stejně mám ty zimní skoro holý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 zdarec všembude ještě sněžit ? asi v nedělu přezuju na léto copak nemáš rád smrad z gum ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Kdeee? nerikej mi ,ze jsem ji propas JJ,asi propasl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 JJ,asi propasl..... Neni to nahodou focene nekde u tesina ?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Mám vám vyřídit za Čáry že už musela letět Jak ty to víš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Neni to nahodou focene nekde u tesina ?... ne,ne..Havirov Sucha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 ne,ne..Havirov Sucha. Kurec,,a na te prvni fotce ,nejsou tam koleje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 copak nemáš rád smrad z gum ? myslíš jako pálení gum na křižovatce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Kurec,,a na te prvni fotce ,nejsou tam koleje? Ne,ne...teda nevim o nich.Je to foceno skoro u Dukly ( sachty) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 myslíš jako pálení gum na křižovatce ? to né, ale v tom teplu na zimákách, docela někdy zavoní po říznutí zatáčky apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Ne,ne...teda nevim o nich.Je to foceno skoro u Dukly ( sachty) ahaa tak to jsem trefil kozla'' ,ale pekna duha to se musi nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 to né, ale v tom teplu na zimákách, docela někdy zavoní po říznutí zatáčky apod Ono me octa ''voní'' pokazde kyz nekde dojedu nebo odnekud prijedu ,,ale pálí se zimace naramne .,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 jojo,poslední rok,byl jsem v páťáku.No a teď mám rok nucenou pauzu.Ale můžu ti říct,že bych to měl radši už hotový To chapu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 (editace) mizim do pelechu ...mejte se -Dobrou ! Editováno: 6. Únor 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 aaa pojd'me se naladit na tu spravnou vlnu .,kdopak uhadne ,ve kterym filmu to bylo ? http://youtube.com/watch?v=Y6c3emqC6aw vubec netusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 dobrou..i ja valim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 (editace) ty kokoťáci policajtský mě zas dneska po ránu nadzvihli.. btw díky za probuzení, nicméně v rádiu říkali, že se všechna auta Policie ČR budou stříkat na stříbrnou metalízu s modrým pruhem.. Tak pokud vím, tak většina MP ve městech má auta s modrým pruhem.. to zas bude bordel.. A hlavně když už se budou auta prodávat, pujdou jako stříbrná lépe na odbyt.. no kterej orgán tohleto může vymyslet, to už mi hlava nebere.. hlavně že si za miliony nechali polepit auta nápisem Pomáhat a chránit a teď je budou nechat znovu lakovat.. A to všechno aby byli lépe vidět a prý je to v rámci změny Policie k lepšímu.. aby bylo vidět, že se mění... vono by se to totiž jinak stejně nepoznalo.. kdyby radši naučili ty pitomce číst a psát.. a hlavně plavat. A't mi někdo vysvětlí, co může dělat u Policie člověk, který neumí plavat.. ano, vy NEvíte, že ti, co nastupují k PČR nemusí umět plavat? Editováno: 7. Únor 2008, autor: superfatty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 ty kokoťáci policajtský mě zas dneska po ránu nadzvihli.. btw díky za probuzení, nicméně v rádiu říkali, že se všechna auta Policie ČR budou stříkat na stříbrnou metalízu s modrým pruhem..Tak pokud vím, tak většina MP ve městech má auta s modrým pruhem.. to zas bude bordel.. A hlavně když už se budou auta prodávat, pujdou jako stříbrná lépe na odbyt.. no kterej orgán tohleto může vymyslet, to už mi hlava nebere.. hlavně že si za miliony nechali polepit auta nápisem Pomáhat a chránit a teď je budou nechat znovu lakovat.. A to všechno aby byli lépe vidět a prý je to v rámci změny Policie k lepšímu.. aby bylo vidět, že se mění... vono by se to totiž jinak stejně nepoznalo.. kdyby radši naučili ty pitomce číst a psát.. a hlavně plavat. A't mi někdo vysvětlí, co může dělat u Policie člověk, který neumí plavat.. ano, vy NEvíte, že ti, co nastupují k PČR nemusí umět plavat? hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 ty kokoťáci policajtský mě zas dneska po ránu nadzvihli.. btw díky za probuzení, nicméně v rádiu říkali, že se všechna auta Policie ČR budou stříkat na stříbrnou metalízu s modrým pruhem..Tak pokud vím, tak většina MP ve městech má auta s modrým pruhem.. to zas bude bordel.. A hlavně když už se budou auta prodávat, pujdou jako stříbrná lépe na odbyt.. no kterej orgán tohleto může vymyslet, to už mi hlava nebere.. hlavně že si za miliony nechali polepit auta nápisem Pomáhat a chránit a teď je budou nechat znovu lakovat.. A to všechno aby byli lépe vidět a prý je to v rámci změny Policie k lepšímu.. aby bylo vidět, že se mění... vono by se to totiž jinak stejně nepoznalo.. kdyby radši naučili ty pitomce číst a psát.. a hlavně plavat. A't mi někdo vysvětlí, co může dělat u Policie člověk, který neumí plavat.. ano, vy NEvíte, že ti, co nastupují k PČR nemusí umět plavat? tu se někdo zhlédl u německé policie koukám, stříbrné auta lakovat to bude blbost, spíš při nákupu nových aut by se o tom mělo uvažovat a ten kdo řiká že se zlepší prodejnost starých, tak by se měl podívat jak vypadjí ty feliny po 10 letech provozu, no žádná hitparáda a barva to nezachrání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 dobre rano :-) Dobré ani ne, dnes jsem zaspal a posral po ránu co mohl, no což, dáme kofí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Bre ranko mladeznici a mladeznice ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Dobré ani ne, dnes jsem zaspal a posral po ránu co mohl, no což, dáme kofí ahoj...tak jak rikas uklidnit kava a zkus to znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Bre ranko mladeznici a mladeznice ! zdary vary kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 I ja preji dobre rano.. U me taky nic moc..V 9 mam "vyrocni pohovor" s reditelem..Jako vsichni tady u nas..No pakarna numero uno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky