Bburago Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Nepovedl to mas recht,, maros chtel videt fotky tak jsem mu je sem prsknul... ono za ty prachy co do toho vrazil,se mohla udelat krasna decentni fabosenka ,ale jak rikas je to kazdyho vec ,,, dle chuti.. Já třeba teďka stavím Feldu a zatím vypadá po laku takto. Pravda zatím se není čím chlubit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Já třeba teďka stavím Feldu a zatím vypadá po laku takto. Pravda zatím se není čím chlubit. No vsak parada , bude to pekny vozitko,, neplanujes(nebo uz mas) udelat nejake tema jak si zacal a jak pokracuje tva prace ? myslim ,zeby to radku lidi mohlo zajimat ... O podobnem projektu uvazuji ,ale zatim neni misto kde by se to dalo uskutecnit a potrebne groše ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 (editace) No vsak parada , bude to pekny vozitko,, neplanujes(nebo uz mas) udelat nejake tema jak si zacal a jak pokracuje tva prace ? myslim ,zeby to radku lidi mohlo zajimat ... O podobnem projektu uvazuji ,ale zatim neni misto kde by se to dalo uskutecnit a potrebne groše ... Jo o penězích mě povídej . Už jsem měl upravenou i Octavii 1 , ale to byly pouze laminátové doplňky (křídlo ,spojlery pod nárazníky a podobně). U Feldy jsem se do toho pustil stím ,že to prostě bude vypadat jinak než seriovka. Bohužel fotek moc není , spíš žádné. Editováno: 6. leden 2008, autor: Bburago Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 (editace) Já třeba teďka stavím Feldu a zatím vypadá po laku takto. Pravda zatím se není čím chlubit. Ale ve finale bude urcite 100x hezci nez ta Fabie Editováno: 6. leden 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Já třeba teďka stavím Feldu a zatím vypadá po laku takto. Pravda zatím se není čím chlubit. Huste a pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ale ve finale bude urcite 100x hezci nez ta Fabie Tak to taky doufám , koncem měsíce počítám ,že dám oflockovat celý interiér do béžové barvy . Teďka pomalu nastrojuji a tahám kabely . Nepotřebné kabely musím odstranit apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Tak to taky doufám , koncem měsíce počítám ,že dám oflockovat celý interiér do béžové barvy . Teďka pomalu nastrojuji a tahám kabely . Nepotřebné kabely musím odstranit apod. Takze to budes mit akorat na srazy? Pac pochybuju ze s flockem by si to mel na kazdodenni jezdeni A co je v planu dal? Nemas foto zepredu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Mnoho stastnych kilometrov vsetkym s OI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ale ve finale bude urcite 100x hezci nez ta Fabie Tak urcite ,soudne dle vkusu to bude pekna fela !!. .. Ja treba nemuzu ze scoutů.,a to myslim vazne ,mit cash tak bych vazne uvazoval jeslti si ho neporidit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Mnoho stastnych kilometrov vsetkym s OI Taktez tobe od F Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Takze to budes mit akorat na srazy? Pac pochybuju ze s flockem by si to mel na kazdodenni jezdeni A co je v planu dal? Nemas foto zepredu? V létě stím počítám že budu jezdit pouze za pěkného počasí a hlavně srazy . Ta fotka je ještě před lakem , auto pouze v plniči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Tak urcite ,soudne dle vkusu to bude pekna fela !!. .. Ja treba nemuzu ze scoutů.,a to myslim vazne ,mit cash tak bych vazne uvazoval jeslti si ho neporidit... Jo jo Scout je dost dobrý auto . Zatím jsem plně spokojený viz má stránka http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31214 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Mnoho stastnych kilometrov vsetkym s OI Caau dekujem napodobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Tak urcite ,soudne dle vkusu to bude pekna fela !!. .. Ja treba nemuzu ze scoutů.,a to myslim vazne ,mit cash tak bych vazne uvazoval jeslti si ho neporidit... Jj to souhlas. Stejne tak se mi libi od Audi Allroad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 V létě stím počítám že budu jezdit pouze za pěkného počasí a hlavně srazy . Ta fotka je ještě před lakem , auto pouze v plniči. Peeekne... tak to good luck at se vse povede. Zatim to vypada super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Jj to souhlas. Stejne tak se mi libi od Audi Allroad... No jo ale Allroad má trošku jinou cenu . Tak asi proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 No jo ale Allroad má trošku jinou cenu . Tak asi proto. No tak toe docela jasny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Peeekne... tak to good luck at se vse povede. Zatim to vypada super Díky za pochvalu . Už se teším až poprvé vyrazím . Tento rok to bude zatím bez hotového podvozku . To mě čeká až příští zimu. To víš manželka chce jet i na dovolenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Díky za pochvalu . Už se teším až poprvé vyrazím . Tento rok to bude zatím bez hotového podvozku . To mě čeká až příští zimu. To víš manželka chce jet i na dovolenou. Jasny no.. zenska ma prednost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Jasny no.. zenska ma prednost No ono hlavně celá rodina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 No ono hlavně celá rodina. Vsak tak je to spravny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 dobrá lidi ,,mizim dneska toho mam nejak všeho dost ., mejte se ! dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 dobrá lidi ,,mizim dneska toho mam nejak všeho dost ., mejte se ! dobrou Broou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Tak dobrou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Co se tu deje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky