baurak Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 dobre poledne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Bry ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 dobre rano Jak se mame takhle po ranu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jak se mame takhle po ranu? jeste trochu rozespale...jak se mas ty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Nazdárek všici jak je při středě ? Mám docela dobrej zážitek ze včerejšího večera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 jeste trochu rozespale...jak se mas ty?? Taky tak... a to sem sla vcera spat docela brzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Nazdárek všici jak je při středě ? Mám docela dobrej zážitek ze včerejšího večera Jaky povidej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Taky tak... a to sem sla vcera spat docela brzo no to ja jsem sel kolem 2 rano ale i tak by me to melo stacit... zdravim pane Bazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 no to ja jsem sel kolem 2 rano ale i tak by me to melo stacit...zdravim pane Bazz Já vás taky pane Baurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 zdravím a dobrý ráno Vietname.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 no to ja jsem sel kolem 2 rano ale i tak by me to melo stacit...zdravim pane Bazz Ja sem sla uz kolem 22 a stejne sem nemohla vubec spat... asi spatna konstalace hvezd nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 zdravím a dobrý ráno Vietname.. Caaau chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Ja sem sla uz kolem 22 a stejne sem nemohla vubec spat... asi spatna konstalace hvezd nebo co. nevim jak u vas ale u nas se vecer hodne zmenil tlak...na me to sice zadny ucinky nema ale vsimnul jsem si toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 nevim jak u vas ale u nas se vecer hodne zmenil tlak...na me to sice zadny ucinky nema ale vsimnul jsem si toho Tak to nevim.. i kdyby tak na me to taky nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak to nevim.. i kdyby tak na me to taky nefunguje no jen aby jsi si byla jista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) no jen aby jsi si byla jista Cim? Editováno: 27. Únor 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jaky povidej Sem šel včera s kamarádem do hospody a co nevidím nějakýho týpka u octule a jak tam něco páčí a než jsme k němu došli tak rána jak z děla a sklo u řidiče vysypaný tak jsme se k němu rozběhly já ho chytil za ruku a ptám se co tu dělá a on že zapoměl klíče se mi to nezdálo kámoš zavolal cajty ,za chvilku byly u nás a když policajt vylejzal z auta tak hnedka á známá firma je to prej feťák policajt ke mě přišel a říká že sním nic neudělaj sepíšou protokol a pustěj tak se otočil a my jsme ho trošičku pomuchlaly a bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Cim? no ze to na tebe nema vliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Sem šel včera s kamarádem do hospody a co nevidím nějakýho týpka u octule a jak tam něco páčí a než jsme k němu došli tak rána jak z děla a sklo u řidiče vysypaný tak jsme se k němu rozběhly já ho chytil za ruku a ptám se co tu dělá a on že zapoměl klíče se mi to nezdálo kámoš zavolal cajty ,za chvilku byly u nás a když policajt vylejzal z auta tak hnedka á známá firma je to prej feťák policajt ke mě přišel a říká že sním nic neudělaj sepíšou protokol a pustěj tak se otočil a my jsme ho trošičku pomuchlaly a bylo Zapomel klice? To mi pripomelo jak kamos sel ven se psem a vidi u svyho auta typka jak mu sdelava kola.. tak za nim pry prisel a pta se ho: Copak? Pichls pichls? A ten typek: Jo je to hruza.. a kamos: Zajimavy ze na mym aute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 no ze to na tebe nema vliv Jo tim sem si jista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Zapomel klice? To mi pripomelo jak kamos sel ven se psem a vidi u svyho auta typka jak mu sdelava kola.. tak za nim pry prisel a pta se ho: Copak? Pichls pichls? A ten typek: Jo je to hruza.. a kamos: Zajimavy ze na mym aute Akorát mě docela bolej klouby na ruce jsem si nějak odvyk a jinak to stím kamarádem je dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Akorát mě docela bolej klouby na ruce jsem si nějak odvyk a jinak to stím kamarádem je dobrý Co si mu udelal chudakovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jo tim sem si jista tak to je v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Akorát mě docela bolej klouby na ruce jsem si nějak odvyk a jinak to stím kamarádem je dobrý dostal bubenicka to je v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky