Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jsem uvědomělí občan této země rád řeším věci na místě Boze boze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 tak se přiznám, že nevím co bych dělal kdyby mi někdo demontoval kola a já ho přistihl.. asi bych jenom litoval že nemám pitbulla ale jenom hodnou vižlu No on ma prave pitbulla takze mu sundal kosik a hup na neho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jak jee? držim standard jako by to tu chtělo nějakej chat, tohle psaní zpráv je hrozně koko strbatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 držim standard jako by to tu chtělo nějakej chat, tohle psaní zpráv je hrozně koko strbatý Chatu mas vsude okolo mraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No me kdyz neco vylozene hodne nasere,tak si musim bouchnout..Ale vetsinou do neceho,nez do nekoho..Ale vzdycky cekam,jestli na me bude nekdo drzej,nebo me nasere a to bych se fakt asi neudrzel... Tak ten vztek se musi nejak vyfitrlovat..Posledne sem doma udelal dulek do drevenejch futer.. To me by asi nepomohlo si neco koupit...I kdyz..mozna RS4 nebo STI.. lol to by me asi uklidnilo.. Tak to jsme na tom podobně taky bych si kolikrát nejraději do něčeho bouchnul hlavně v práci jenže to nejde všude samej počítač bych se nedoplatil mě pomáhá na relax jízda autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 nemas bejt hubatej mladej pak by te nikdo nesral lol... ja nejsem hubatej..To prece dobre vis..Ale vcera sem vazne musel udelat bum..Pac me kolega tak nasral,ze to jinak neslo.. Cary vi,vcera sem tu o tom psal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 lol... ja nejsem hubatej..To prece dobre vis..Ale vcera sem vazne musel udelat bum..Pac me kolega tak nasral,ze to jinak neslo.. Cary vi,vcera sem tu o tom psal.. tak kdyz uz tak mas dat kolegovi a ne do futer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak to jsme na tom podobně taky bych si kolikrát nejraději do něčeho bouchnul hlavně v práci jenže to nejde všude samej počítač bych se nedoplatil mě pomáhá na relax jízda autem To mi povidej..A kolikrat prave u tech PC taky ztracim nervy.. A ten "tukanec" by asi taky jen tak neprezily.. Jinak mi taky pomaha jizda autem..Akorat to bohuzel kolikrat neni v danej moment technicky proveditelny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 tak kdyz uz tak mas dat kolegovi a ne do futer No to není špatnej nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 tak kdyz uz tak mas dat kolegovi a ne do futer No,ale to bych ho asi musel rovnou zabit.. Ono,kdyby dorazil v pul 6 rano kam mel,tak bych ani nastvanej nebyl..Jenze on ten kokot nedorazil a ja se tam stval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No,ale to bych ho asi musel rovnou zabit.. Ono,kdyby dorazil v pul 6 rano kam mel,tak bych ani nastvanej nebyl..Jenze on ten kokot nedorazil a ja se tam stval.. ty vole ty jsi hrozne narocnej...no tak mu to jednou nevyslo no boze asi jeste spinkal se prece svet nezbori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Chatu mas vsude okolo mraky ale ja bych chtěl chat s Váma s lidma z klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 ale ja bych chtěl chat s Váma s lidma z klubu. Tak si zvykni tady na tohle Nebo to nekde navrhni at sem hodi chat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 ty vole ty jsi hrozne narocnej...no tak mu to jednou nevyslo no boze asi jeste spinkal se prece svet nezbori woe... lol dyt jo,co se deje.. vid.. Kokot.. @Superfatty: Jj chat by nebyl zlej..Ale i tohle se da vydrzet.. btw co to mas s avatarem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 ty vole ty jsi hrozne narocnej...no tak mu to jednou nevyslo no boze asi jeste spinkal se prece svet nezbori No tohle znám taky moc dobře není to nic příjemnýho člověk je pak pěkně n.....j Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 woe... dyt jo,co se deje.. vid.. Kokot.. @Superfatty: Jj chat by nebyl zlej..Ale i tohle se da vydrzet.. btw co to mas s avatarem? to Čarodějka: no dobře já to navrhnu a uvidíme.. jestli bude vyslyšen hlas lidu.. ale co by ne, když už bylo v pondělí to výročí velkého února to martyp: neboj se nic, to jsem jen použil fotku z toho grupáče u Liberce minulej tejden.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 to Čarodějka: no dobře já to navrhnu a uvidíme.. jestli bude vyslyšen hlas lidu.. ale co by ne, když už bylo v pondělí to výročí velkého února to martyp: neboj se nic, to jsem jen použil fotku z toho grupáče u Liberce minulej tejden.. Ja myslim ze by to projit mohlo. Hodit semka nejakej jednoduchej chat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 to martyp: neboj se nic, to jsem jen použil fotku z toho grupáče u Liberce minulej tejden.. Aha,uffff,uz jsem se lekl... @Bazz: Jj presne..to cloveka nastartuje radne.Zvlast takhle rano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 woe... lol dyt jo,co se deje.. vid.. Kokot.. @Superfatty: Jj chat by nebyl zlej..Ale i tohle se da vydrzet.. btw co to mas s avatarem? ja to vedel ze jsi cíťa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No tohle znám taky moc dobře není to nic příjemnýho člověk je pak pěkně n.....j jj taky nemam rad kdyz se neco domluvi a pak to neplati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Dobré ránko všem !... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 jo jo sliby se maj plnit nejen o Vánocích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Dobré ránko všem !... Zdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Zdar pane Cau jak je ? .. co Golfek jezdi jezdi ? .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 jj taky nemam rad kdyz se neco domluvi a pak to neplati tak koukam,ze nejsem cita sam.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky