Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Cau jak je ? .. co Golfek jezdi jezdi ? .) Jezdí jezdí ,ale zvuk má jako drezína v převodovce je kaput ložisko takže se to opravujou v autorizáku jinak je to divoch 1,4 16V to vůbec nejede ještě že stím nebudu jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jezdí jezdí ,ale zvuk má jako drezína v převodovce je kaput ložisko takže se to opravujou v autorizáku jinak je to divoch 1,4 16V to vůbec nejede ještě že stím nebudu jezdit S tim vykonem asi vim,o cem mluvis .. To je GČtverec'' nebo neco starsiho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Nazdar všem a vším.. a tady je žádost o chat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 S tim vykonem asi vim,o cem mluvis .. To je GČtverec'' nebo neco starsiho ? JJ golf4 jinak super stav i výbava !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Nazdar všem a vším.. a tady je žádost o chat.. Moc pěkně napsáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 JJ golf4 jinak super stav i výbava !!! Tak hlavne ,aby to fungovalo jak ma no ne ? ... Jinak co naraznicek porad drzi pokupě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Uz sem tu.. prace Ahoj Jeronymo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak hlavne ,aby to fungovalo jak ma no ne ? ... Jinak co naraznicek porad drzi pokupě ? Drží drží akorát už mám pár ďubek holt dalnice D1 sakra vždy když to umeju tak se tam nějaká objeví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Uz sem tu.. prace Ahoj Jeronymo. A ja musel dneska neco zaridit ,tak jsem si vzal volno jinak ahooy .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Nazdar všem a vším.. a tady je žádost o chat.. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 A ja musel dneska neco zaridit ,tak jsem si vzal volno jinak ahooy .) Ja si potrebuju zaridit volno na pondeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Drží drží akorát už mám pár ďubek holt dalnice D1 sakra vždy když to umeju tak se tam nějaká objeví Njn, to by se pak nesmelo jezdit vubec ,ale tak na te zelene to neni zas az tak videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Ja si potrebuju zaridit volno na pondeli Šef sice nebyl zrovna 2xrad ,ale co ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Njn, to by se pak nesmelo jezdit vubec ,ale tak na te zelene to neni zas az tak videt právě že jo mám bílej plnič sem sebavil z lakýrou a říkal že by stačilo na tý dálnici trošku zvolnit právě že jo mám bílej plnič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Šef sice nebyl zrovna 2xrad ,ale co ... Muj boss tu neni odjel do Nemec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 právě že jo mám bílej plnič sem sebavil z lakýrou a říkal že by stačilo na tý dálnici trošku zvolnit Neco v tom smyslu,jako zebys mel jezdit pod 160 jo ,,,.. hmm,s bilym plnicem ti rozumim no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Muj boss tu neni odjel do Nemec J ,tak to se nekdo má ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Neco v tom smyslu,jako zebys mel jezdit pod 160 jo ,,,.. hmm,s bilym plnicem ti rozumim no Tak nějak no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 JJ golf4 jinak super stav i výbava !!! Jsi koupil neco z Rajchu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jsi koupil neco z Rajchu? Já né ,ale včera jsem kamarádem objížděl bazary nejdřív chtěl octu ,ale byly to samý šroty a hlavně přetočený tacho takže na konec jsme našli golfa 4 combi ,hagusy,tažný ,klimatronic,4*okno v el. origo 16" hliníky + serviska no a on se mu tak líbil že mu nevadila ani ta motorizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 On se mu tak líbil že mu nevadila ani ta motorizace tak,aby pak nelitoval ,ze nema treba nejakyho turbáče ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 tak,aby pak nelitoval ,ze nema treba nejakyho turbáče ... No není žádnej divoch a hlavně přesedlal ze š 105l takže pro něj ohromnej skok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 J ,tak to se nekdo má ... Ani ne nepredru se ani kdyz je tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No není žádnej divoch a hlavně přesedlal ze š 105l takže pro něj ohromnej skok jasně,to je fakt uplne jina.... Si taky pamatuju ,jak sme meli 105 max 90km/h ...a pak prvni facko 160 ,,nadhera ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Ani ne nepredru se ani kdyz je tady Se ti divim,ze hledas jiny fleck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky