Sleep77 Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Zdravíčko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Zdravíčko všem Caukyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 http://www.novinky.cz/clanek/143558-motork...stu-a-ujel.html Dementi tam u nas ... fakt ze jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 2 Tomáš: Toe pekny no 2 Ol@f: A nebo taky nechlastam vubec ze? Chystam se do Ostravy tak nemuzu bumbat Toe A bude huř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Toe A bude huř... To mi pripomnelo ze bych si taky mela nechat naplnit klimu sakra Nebo jestli to tu chvili este vydrzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 ridic ma bejt veselej / opily ridic = vesely vrah tak si vyber no. Aspon nejakou davku vtipu na cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 ridic ma bejt veselej / opily ridic = vesely vrah tak si vyber no. Aspon nejakou davku vtipu na cestu. Ty co si sednout ozraly za volant bych strilela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 right Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 2 Ol@f: U vas se dneska nemaka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 (editace) Zdarec! Ehm chci se zeptat-jdou vám stánky octavia clubu??Mě od středy(bouřka) nejdou. Všechny ostatní stránky fungují, fórum škodahome taky, ale www.octaviaclub.cz prostě ne. Nevím jestli je chyba na mém "příjmači" a nebo někde jinde... :help: Editováno: 27. Červen 2008, autor: TomášT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Zdarec! Ehm chci se zeptat-jdou vám stánky octavia clubu??Mě od středy(bouřka) nejdou. Všechny ostatní stránky fungují, fórum škodahome taky, ale www.octaviaclub.cz prostě ne. Nevím jestli je chyba na mém "příjmači" a nebo někde jinde... :help: Neni... me taky nefakci ... asi to maji rozbity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Čaute všeci ! ..... Tome - mi taky nejedou..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Čaute všeci ! ..... Tome - mi taky nejedou..., Nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Nazdar No zdar .... pracujem pracujem ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 To mi pripomnelo ze bych si taky mela nechat naplnit klimu sakra Nebo jestli to tu chvili este vydrzi... Chvíli myslíš celý léto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 No zdar .... pracujem pracujem ? ... Vubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 (editace) Chvíli myslíš celý léto? Ne ne chvili nez bude neco jinyho I kdyz to muze byt klidne az pristi rok Editováno: 27. Červen 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 (editace) Neni... me taky nefakci ... asi to maji rozbity uf tak to jsem si oddechnul už jsem prolezl celý hardware a software..... Jo ještě jedna příjemná aktualita. Dneska jsem byl promován na magistra :kol-147: Editováno: 27. Červen 2008, autor: TomášT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 uf tak to jsem si oddechnul už jsem prolezl celý hardware a software.....Jo ještě jedna příjemná aktualita. Dneska jsem byl promován na magistra :kol-147: Congratulations Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 2 CMF - no jak se to vezme moc se mi nechce, zitra podle vseho jedu pro bramboru 3.0SD 210kW do Olmiku a pak si vezu domu natrvalo Octu, cekam na to uz od poloviny prosince 2007, moje draha skoro polocika me lepsi ja prave poslala SMS ze udelala Bakalare, takze v hlave uz spis slavim, v Sobotu bude po Brne v alejich :ble Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 2 CMF - no jak se to vezme moc se mi nechce, zitra podle vseho jedu pro bramboru 3.0SD 210kW do Olmiku a pak si vezu domu natrvalo Octu, cekam na to uz od poloviny prosince 2007, moje draha skoro polocika me lepsi ja prave poslala SMS ze udelala Bakalare, takze v hlave uz spis slavim, v Sobotu bude po Brne v alejich :ble no fuj kua, alespoň to hoďte do pola a ne do álejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 koukam,ze budou dneska vsichni pít a pít .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Však venku je pařák a dodržovat pitný režim se musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Uf jsem doma z worku... ty cesty MHD me zabijou... Ale mam u baraku zavody do vrchu tak aspon neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 to je hnus sedet v patek v praci do 5, sekam domu nez dojdu na vratnici bude 5; valim koupit basu sampusu a tunu jahod, az se tim prochlastam tak se zjevim CUS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky