Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Zdravíčko všem -_-

Zdravíčko všem -_-

Caukyy :)

2 Tomáš: Toe pekny no :D

2 Ol@f: A nebo taky nechlastam vubec ze? lol Chystam se do Ostravy tak nemuzu bumbat ;)

Toe :D A bude huř...

Toe :D A bude huř...

To mi pripomnelo ze bych si taky mela nechat naplnit klimu sakra lol Nebo jestli to tu chvili este vydrzi... :D

ridic ma bejt veselej / opily ridic = vesely vrah tak si vyber no. Aspon nejakou davku vtipu na cestu.

ridic ma bejt veselej / opily ridic = vesely vrah tak si vyber no. Aspon nejakou davku vtipu na cestu.

Ty co si sednout ozraly za volant bych strilela ;)

right

2 Ol@f: U vas se dneska nemaka? :D

Zdarec! Ehm chci se zeptat-jdou vám stánky octavia clubu??Mě od středy(bouřka) nejdou. Všechny ostatní stránky fungují, fórum škodahome taky, ale www.octaviaclub.cz prostě ne. Nevím jestli je chyba na mém "příjmači" a nebo někde jinde... :help: :help:

Upraveno od TomášT

Zdarec! Ehm chci se zeptat-jdou vám stánky octavia clubu??Mě od středy(bouřka) nejdou. Všechny ostatní stránky fungují, fórum škodahome taky, ale www.octaviaclub.cz prostě ne. Nevím jestli je chyba na mém "příjmači" a nebo někde jinde... :help: :help:

Neni... me taky nefakci ... asi to maji rozbity :D

Čaute všeci ! .....

Tome - mi taky nejedou...,

Čaute všeci ! .....

Tome - mi taky nejedou...,

Nazdar :)

Nazdar :)

No zdar .... pracujem pracujem ? ... :)

To mi pripomnelo ze bych si taky mela nechat naplnit klimu sakra lol Nebo jestli to tu chvili este vydrzi... :D

Chvíli myslíš celý léto? :)

No zdar .... pracujem pracujem ? ... :)

Vubec :D

Chvíli myslíš celý léto? :)

Ne ne chvili nez bude neco jinyho :)

I kdyz to muze byt klidne az pristi rok :(lol

Upraveno od Cary_mary_fuck

Neni... me taky nefakci ... asi to maji rozbity :D

uf tak to jsem si oddechnul ;) už jsem prolezl celý hardware a software.....

Jo ještě jedna příjemná aktualita. Dneska jsem byl promován na magistra :kol-147: :kol-147:

Upraveno od TomášT

uf tak to jsem si oddechnul ;) už jsem prolezl celý hardware a software.....

Jo ještě jedna příjemná aktualita. Dneska jsem byl promován na magistra :kol-147: :kol-147:

Congratulations kol5

2 CMF - no jak se to vezme moc se mi nechce, zitra podle vseho jedu pro bramboru 3.0SD 210kW do Olmiku a pak si vezu domu natrvalo Octu, cekam na to uz od poloviny prosince 2007, moje draha skoro polocika me lepsi ja prave poslala SMS ze udelala Bakalare, takze v hlave uz spis slavim, v Sobotu bude po Brne v alejich :ble :ble :ble

2 CMF - no jak se to vezme moc se mi nechce, zitra podle vseho jedu pro bramboru 3.0SD 210kW do Olmiku a pak si vezu domu natrvalo Octu, cekam na to uz od poloviny prosince 2007, moje draha skoro polocika me lepsi ja prave poslala SMS ze udelala Bakalare, takze v hlave uz spis slavim, v Sobotu bude po Brne v alejich :ble :ble :ble

no fuj kua, alespoň to hoďte do pola a ne do álejí lol:doh

koukam,ze budou dneska vsichni pít a pít :D ..,

Však venku je pařák a dodržovat pitný režim se musí lol

Uf jsem doma z worku... ty cesty MHD me zabijou... :feve: Ale mam u baraku zavody do vrchu tak aspon neco :D

to je hnus sedet v patek v praci do 5, sekam domu nez dojdu na vratnici bude 5; valim koupit basu sampusu a tunu jahod, az se tim prochlastam tak se zjevim CUS.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.