Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravíčko všem -_-

Zdravíčko všem -_-

Caukyy :)

2 Tomáš: Toe pekny no :D

2 Ol@f: A nebo taky nechlastam vubec ze? lol Chystam se do Ostravy tak nemuzu bumbat ;)

Toe :D A bude huř...

Toe :D A bude huř...

To mi pripomnelo ze bych si taky mela nechat naplnit klimu sakra lol Nebo jestli to tu chvili este vydrzi... :D

ridic ma bejt veselej / opily ridic = vesely vrah tak si vyber no. Aspon nejakou davku vtipu na cestu.

ridic ma bejt veselej / opily ridic = vesely vrah tak si vyber no. Aspon nejakou davku vtipu na cestu.

Ty co si sednout ozraly za volant bych strilela ;)

right

2 Ol@f: U vas se dneska nemaka? :D

Zdarec! Ehm chci se zeptat-jdou vám stánky octavia clubu??Mě od středy(bouřka) nejdou. Všechny ostatní stránky fungují, fórum škodahome taky, ale www.octaviaclub.cz prostě ne. Nevím jestli je chyba na mém "příjmači" a nebo někde jinde... :help: :help:

Upraveno od TomášT

Zdarec! Ehm chci se zeptat-jdou vám stánky octavia clubu??Mě od středy(bouřka) nejdou. Všechny ostatní stránky fungují, fórum škodahome taky, ale www.octaviaclub.cz prostě ne. Nevím jestli je chyba na mém "příjmači" a nebo někde jinde... :help: :help:

Neni... me taky nefakci ... asi to maji rozbity :D

Čaute všeci ! .....

Tome - mi taky nejedou...,

Čaute všeci ! .....

Tome - mi taky nejedou...,

Nazdar :)

Nazdar :)

No zdar .... pracujem pracujem ? ... :)

To mi pripomnelo ze bych si taky mela nechat naplnit klimu sakra lol Nebo jestli to tu chvili este vydrzi... :D

Chvíli myslíš celý léto? :)

No zdar .... pracujem pracujem ? ... :)

Vubec :D

Chvíli myslíš celý léto? :)

Ne ne chvili nez bude neco jinyho :)

I kdyz to muze byt klidne az pristi rok :(lol

Upraveno od Cary_mary_fuck

Neni... me taky nefakci ... asi to maji rozbity :D

uf tak to jsem si oddechnul ;) už jsem prolezl celý hardware a software.....

Jo ještě jedna příjemná aktualita. Dneska jsem byl promován na magistra :kol-147: :kol-147:

Upraveno od TomášT

uf tak to jsem si oddechnul ;) už jsem prolezl celý hardware a software.....

Jo ještě jedna příjemná aktualita. Dneska jsem byl promován na magistra :kol-147: :kol-147:

Congratulations kol5

2 CMF - no jak se to vezme moc se mi nechce, zitra podle vseho jedu pro bramboru 3.0SD 210kW do Olmiku a pak si vezu domu natrvalo Octu, cekam na to uz od poloviny prosince 2007, moje draha skoro polocika me lepsi ja prave poslala SMS ze udelala Bakalare, takze v hlave uz spis slavim, v Sobotu bude po Brne v alejich :ble :ble :ble

2 CMF - no jak se to vezme moc se mi nechce, zitra podle vseho jedu pro bramboru 3.0SD 210kW do Olmiku a pak si vezu domu natrvalo Octu, cekam na to uz od poloviny prosince 2007, moje draha skoro polocika me lepsi ja prave poslala SMS ze udelala Bakalare, takze v hlave uz spis slavim, v Sobotu bude po Brne v alejich :ble :ble :ble

no fuj kua, alespoň to hoďte do pola a ne do álejí lol:doh

koukam,ze budou dneska vsichni pít a pít :D ..,

Však venku je pařák a dodržovat pitný režim se musí lol

Uf jsem doma z worku... ty cesty MHD me zabijou... :feve: Ale mam u baraku zavody do vrchu tak aspon neco :D

to je hnus sedet v patek v praci do 5, sekam domu nez dojdu na vratnici bude 5; valim koupit basu sampusu a tunu jahod, az se tim prochlastam tak se zjevim CUS.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.