TomášT Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 koukam,ze budou dneska vsichni pít a pít .., No jestli říkáš tomu jednomu Gambáči-a ke všemu lahvovýmu-co jsem si dal pít a pít, tak teda nevím. Nějak nemám chuť se zpumprdlíkovat a navíc nesnáším rozcházení kocoviny druhej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 No jestli říkáš tomu jednomu Gambáči-a ke všemu lahvovýmu-co jsem si dal pít a pít, tak teda nevím. Nějak nemám chuť se zpumprdlíkovat a navíc nesnáším rozcházení kocoviny druhej den Zdravim .... Vcera jsem to bohuzel prehnal a ted si,jak rikas,pekne vsecko rozchazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Bry rano pro nektery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Dobrý dobrý, ale že tu je teda lidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Ahojte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Ahojte Brý den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Zdravim !... pokud prave obedvate ,preji dobrou chut..,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 zdar bando, jsem se neuchlastal tak to je good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 zdar bando, jsem se neuchlastal tak to je good. Taky ne,je mi blbe jeste z patku .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Zdar vespolek bando -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Taky ne,je mi blbe jeste z patku .., zřejmě máš propálené pojistné ventil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 zřejmě máš propálené pojistné ventil Zdarec nejspis ,v patek to byl docela zahul ,uz nikdy vic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Zdarec nejspis ,v patek to byl docela zahul ,uz nikdy vic ... copak copak? nějaká prudká oslava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 copak copak? nějaká prudká oslava? prave ,ze ne... Znama volala ,ze dela nejake mensi party na chajde ,tak jsme se tam vydali s tim,ze to zapichnem kolem 11 a pojedem do mesta na nejaky ten drink.Jo jenze 11 byla davno pryc kamosi odjeli a ja tam zustal .Rano jsem se probudil uplne na cizim miste ,nevedel jsem nic. proste mi to ten vecer nejak nesedlo ... ale zase naopak mezi samyma slecnama ,bylo prijemne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 prave ,ze ne... Znama volala ,ze dela nejake mensi party na chajde ,tak jsme se tam vydali s tim,ze to zapichnem kolem 11 a pojedem do mesta na nejaky ten drink.Jo jenze 11 byla davno pryc kamosi odjeli a ja tam zustal .Rano jsem se probudil uplne na cizim miste ,nevedel jsem nic. proste mi to ten vecer nejak nesedlo ... ale zase naopak mezi samyma slecnama ,bylo prijemne tak to nepochybně no nic mažu směr Mikulov za drahou polovičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 tak to nepochybně no nic mažu směr Mikulov za drahou polovičkou jasný mej se a stastnou cestu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 jasný mej se a stastnou cestu! Díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Caf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Čau Jak to že neležíš někde u vody v takovým počasí ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 ČauJak to že neležíš někde u vody v takovým počasí ??? Neni nejak nalada.. co ty ze nikde nejsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Sem před chvílou stával tak tady mám co dohánět za těch několik dnů co jsem se sem nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Sem před chvílou stával tak tady mám co dohánět za těch několik dnů co jsem se sem nedostal To jsou ty tvoe nocni nakupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Zdary vary vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Zdary vary vsem Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 To teda ne !!! - to je ta včerejší noční 99. Koukám že se už další nerochňá někde na přeplněném koupališti - zdravím Jirku3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky