Jero Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 ahoj všem po dlouhé době ... jak se vede? caucau ! ... vzdycky muze byt lip ,vsak to urcite znas,,ale jinak pohodicka .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Jeronymo: už jsi v nový práci? nebo pořád při starým? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Jeronymo: už jsi v nový práci? nebo pořád při starým? Je to docela takovy komplikovany,, vis jake jsem mel jit do te nove pracicky,rozvazet ?tak si tam nakonec dosadili nekoho svyho a ja uz dal sefovi vypoved na stul,,asi 3-4 dny jsem byl bez prace ,ale nakonec jsem se po dohode vratil z5 ,takze hledam dal ...Ale zatim ve firme spokojenost ,sef zmenil par podminek ,trosicku pridal .,, uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 no vida, takhle se na ně musí to já mám výpověď podepsanou k 31.8. končím.. ale novou práci ještě nemám snad něco klapne.. možná bude i Slovensko u známýho.. uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 no vida, takhle se na ně musí to já mám výpověď podepsanou k 31.8. končím.. ale novou práci ještě nemám snad něco klapne.. možná bude i Slovensko u známýho.. uvidíme Hlavne jsem rad,ze neco je ...jinak nevim co bych delal ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 jasný no, bez práce je to na pikachu.. taky doufám, že najdu něco hned od září.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 jasný no, bez práce je to na pikachu.. taky doufám, že najdu něco hned od září.. to teda... rikas na slovensko ,,jak to tam vypada ,co se tyce financniho ohodnoceni,?je to lespi jak tady ? nebo to vyjde na stejno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 je to česká firma, která tam působí, takže plat je nadstandardní jinak bych do toho nešel.. ale pořád nevím, je to jinej obor než co dělám do teďka.. dost novýho učení, a hlavně jestli mě to bude bavit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 (editace) je to česká firma, která tam působí, takže plat je nadstandardní jinak bych do toho nešel.. ale pořád nevím, je to jinej obor než co dělám do teďka.. dost novýho učení, a hlavně jestli mě to bude bavit.. No ,hlavne aby to cloveka bavilo ....to co ted delam me uz nejakou tu dobu take nijak nenaplnuje a je to znat,.. Dobra prace za dobry penizky ,to je to spravny :- ) Editováno: 2. Červenec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Přeji dobré poledne všem ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 safra tady je ale lidi co resi novou praci, uz to taky nejakou dobu resim a uz me to prestava bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Dobré odpoledne! Já práci neřeším. Od září ji mám jistou, tak teď se ještě přes prázdniny trochu zrelaxovat a pak hurá do hóókny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Zdravim dneska z domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Já to neřeším celý život,nějak bylo nějak je a nějak bude,každopádně se o práci nebojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Zdravim dneska z domu hoj cmf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Ahojte vy dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 co ze dneska z domu? ty jsi v sobotu neco chtela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 co ze dneska z domu? ty jsi v sobotu neco chtela? Jsem asi nemocna nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Jsem asi nemocna nebo co To bude hůůůpal či překůůůpání !!! Zdravím pánové ještě na chvílu než se pudem potit do hokny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Jsem asi nemocna nebo co to bude ta klimatizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 to bude ta klimatizace Jedine ta z pritulovyho auta pac ta moe neklimatizuje jak by mela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 tak to vidim poprve, panskou mutaci slova pritulkyne zni to hrozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 tak to vidim poprve, panskou mutaci slova pritulkyne zni to hrozne Ja to tak rikam furt a zatim si nikdo nestezoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky