Jero Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 to byla základovka, vrchní lak jsem provedl molitanovým válečkem... pekna prace ,koukam,ze spotrebu laků máte asi hodne velikou co,,,,a ty krasny barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Borg a Jeronymo: Caute ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 pekna prace ,koukam,ze spotrebu laků máte asi hodne velikou co,,,,a ty krasny barvy Njn, renovace se vším všudy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ted ,se divam...co je to za pašíka na prodej ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ted ,se divam...co je to za pašíka na prodej ? ... dvoulitr TDI 103 kW v plné náloži, dovoz Německo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 dvoulitr TDI 103 kW v plné náloži, dovoz Německo Nevisml jsem si ,ale v bazaru ho asi nemas,ze ? kolega uvazuje o nejaky zmene ,jeste sice nevim kdy do toho chce prastit,ale mluvili jsme o nejake O1 v kombajnu nebo Pasátku ... cenovka ,pripadne nejaka mala fotecka by byla ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Bry vecer vospolok. Barmane jedno chladene a chlapom to co piju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Bry vecer vospolok.Barmane jedno chladene a chlapom to co piju. A zenskym ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 (editace) Ahoj tak jsem se byl projet pro zimní 15" se super vzorkem Editováno: 9. leden 2008, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Zensky HIHI, ony nemozu. Vsak nas niekto musi odviest domov ne. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Zensky HIHI, ony nemozu. Vsak nas niekto musi odviest domov ne. ? No kdyz to rikas tak asi ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ahojtak jsem se byl projet pro zimní 15" se super vzorkem Caau jaky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 nebodaj s kovovymi hrotmi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Zensky HIHI, ony nemozu. Vsak nas niekto musi odviest domov ne. ? jj,to je taky pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Caau jaky? takový velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 takový velký A ty budes davat na audinku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 takový velký Ja myslela na aute.. ale tohle by si na auto asi nedal.. asi urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 na auto to není musel bych uřezat blatníky i s nosníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Co to je za rozmer 28/12-15?? Riadne offroad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 na auto to není musel bych uřezat blatníky i s nosníky Aspon by ses odlisoval... takovy auto nikdo nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Co to je za rozmer 28/12-15?? Riadne offroad. 33 x 12,5 x 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Aspon by ses odlisoval... takovy auto nikdo nema no jak jsem jel tak jsem byl rád že mám ty 4 kroužky pro teploušky protože každý druhý auto je OU TÚ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 no jak jsem jel tak jsem byl rád že mám ty 4 kroužky pro teploušky protože každý druhý auto je OU TÚ 4 krouzky pro teplousky zajimavy oznaceni auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Vaso ide robit choopera. HEHE To je jasne zadne kolo. Aspon by ses odlisoval... takovy auto nikdo nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Alebo trojkolku. Ma tam psane LZ. To bude asi lave zadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky