Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
za ty šílený prachy do toho nejdu, tak za 2-3t bych ho bral, ale motorek je na vrakovištích málo a když, tak je to hromada šrotu :D

to je pravda no,, hold bude ti muset postacit ta 34 :) ..stejne se co nevidet budes prohanet v ctyrkolce :):p ... nooo ,,uz mas neco vybranyho ?

Vloženo
to je pravda no,, hold bude ti muset postacit ta 34 :) ..stejne se co nevidet budes prohanet v ctyrkolce :):p ... nooo ,,uz mas neco vybranyho ?

ale já se čtyřkolkou k baráku stejnak nevyjedu :D tu budu mít jen na ježdění dole ke garáži a v létě až k baráku

Vloženo
ale já se čtyřkolkou k baráku stejnak nevyjedu :D tu budu mít jen na ježdění dole ke garáži a v létě až k baráku

Vsak pockej ,,jednou to zkusis az na vrch a budes parkovat pred vchodem :D

Vloženo
Zdar kucí

no jestli jezdí rolbar na BL a maj tam tu sněhovou kalamitku jak je na jedné= foto tak asi né, to sem čuměl :o :o :o

cus,,.

no by me zajimalo kolik je tam sneha ...

Vloženo
teď je to v pohodě, místy je až 80cm, ale před 3 rokama nebylo vidět přízemí baráku :)

tak to je slusny nános :) ... tak budes hold asi musel gatrovat na tom skutriku no :D

Vloženo
super. Neni to ta chajda ze serialu "My z konece sveta" ;):)

ee, není, ta je na druhém kopci ;) a za lesem je "hotel na Bobím vrchu" kde se točila Holka na zabití lol

Vloženo
Taky přeju dobré ráno.Nenechal jsem tady včera mobil?Nějak ho nemůžu najít

A jeeeeje,to byl zase vyplach mozku,co? lol lol lol

Caues Jirkove.. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...