Jero Vloženo 2. leden 2008 Vloženo 2. leden 2008 za ty šílený prachy do toho nejdu, tak za 2-3t bych ho bral, ale motorek je na vrakovištích málo a když, tak je to hromada šrotu to je pravda no,, hold bude ti muset postacit ta 34 ..stejne se co nevidet budes prohanet v ctyrkolce ... nooo ,,uz mas neco vybranyho ?
rolbař Vloženo 2. leden 2008 Autor Vloženo 2. leden 2008 to je pravda no,, hold bude ti muset postacit ta 34 ..stejne se co nevidet budes prohanet v ctyrkolce ... nooo ,,uz mas neco vybranyho ? ale já se čtyřkolkou k baráku stejnak nevyjedu tu budu mít jen na ježdění dole ke garáži a v létě až k baráku
Jero Vloženo 2. leden 2008 Vloženo 2. leden 2008 ale já se čtyřkolkou k baráku stejnak nevyjedu tu budu mít jen na ježdění dole ke garáži a v létě až k baráku Vsak pockej ,,jednou to zkusis az na vrch a budes parkovat pred vchodem
rolbař Vloženo 2. leden 2008 Autor Vloženo 2. leden 2008 Vsak pockej ,,jednou to zkusis az na vrch a budes parkovat pred vchodem tak o tom pochybuju
BadyS Vloženo 2. leden 2008 Vloženo 2. leden 2008 Zdar kucí no jestli jezdí rolbar na BL a maj tam tu sněhovou kalamitku jak je na jedné= foto tak asi né, to sem čuměl :o
Jero Vloženo 2. leden 2008 Vloženo 2. leden 2008 tak o tom pochybuju Porid si takovou raketu jak ten borec v americe,a neni mozny zebys nevyjel
Jero Vloženo 2. leden 2008 Vloženo 2. leden 2008 Zdar kucíno jestli jezdí rolbar na BL a maj tam tu sněhovou kalamitku jak je na jedné= foto tak asi né, to sem čuměl :o cus,,. no by me zajimalo kolik je tam sneha ...
rolbař Vloženo 2. leden 2008 Autor Vloženo 2. leden 2008 (editace) teď je to v pohodě, místy je až 80cm, ale před 3 rokama nebylo vidět přízemí baráku no posuďte rozdíly http://labut-pec.cz/cz/galerie.php Editováno: 2. leden 2008, autor: rolbar
BadyS Vloženo 2. leden 2008 Vloženo 2. leden 2008 cus,,.no by me zajimalo kolik je tam sneha ... nějaký ten deseticentimetřík tam bude
Jero Vloženo 2. leden 2008 Vloženo 2. leden 2008 teď je to v pohodě, místy je až 80cm, ale před 3 rokama nebylo vidět přízemí baráku tak to je slusny nános ... tak budes hold asi musel gatrovat na tom skutriku no
Jero Vloženo 2. leden 2008 Vloženo 2. leden 2008 výborná hláška, trocha sněhu na parapetu ... no asi v tam tech oblastich bude stat zato
rolbař Vloženo 2. leden 2008 Autor Vloženo 2. leden 2008 výborná hláška, trocha sněhu na parapetu lepší byla: "jdeme to odházet"
Spidi Vloženo 3. leden 2008 Vloženo 3. leden 2008 Jezdite nekdo na SNB? A kam? Sjezdovka Harusák u New City na Moravě.
maros Vloženo 3. leden 2008 Vloženo 3. leden 2008 teď je to v pohodě, místy je až 80cm, ale před 3 rokama nebylo vidět přízemí baráku no posuďte rozdíly http://labut-pec.cz/cz/galerie.php super. Neni to ta chajda ze serialu "My z konece sveta"
rolbař Vloženo 3. leden 2008 Autor Vloženo 3. leden 2008 super. Neni to ta chajda ze serialu "My z konece sveta" ee, není, ta je na druhém kopci a za lesem je "hotel na Bobím vrchu" kde se točila Holka na zabití
jirka3 Vloženo 3. leden 2008 Vloženo 3. leden 2008 Taky přeju dobré ráno.Nenechal jsem tady včera mobil?Nějak ho nemůžu najít
Martyp Vloženo 3. leden 2008 Vloženo 3. leden 2008 Taky přeju dobré ráno.Nenechal jsem tady včera mobil?Nějak ho nemůžu najít A jeeeeje,to byl zase vyplach mozku,co? lol Caues Jirkove..
baurak Vloženo 3. leden 2008 Vloženo 3. leden 2008 A jeeeeje,to byl zase vyplach mozku,co? lol Caues Jirkove.. ja jsem teda vyplachnutej mooooc
Doporučené příspěvky