Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 Jasně chapu ... Nedávno jsi se mě ptal na dovoz jedničkové RS z Německa, včera večer jsem to zběžně procházel a je to docela bída, z německých RS je tak 10% O1, zbytek už jsou O2... Ale něco tam přece jen je, slušná a zachovalá RS se při současném kurzu Eura dá pořídit už za hezkých 180-190.000,- Kč
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 Nedávno jsi se mě ptal na dovoz jedničkové RS z Německa, včera večer jsem to zběžně procházel a je to docela bída, z německých RS je tak 10% O1, zbytek už jsou O2... Ale něco tam přece jen je, slušná a zachovalá RS se při současném kurzu Eura dá pořídit už za hezkých 180-190.000,- Kč No,mel jsem posledni dobou trable s tou moji kockou,porad neco ... Tak uz zacinam mrkat po necem jinem .Ted je sice vsecko ok ,ale ono to nebude na furt a taky potrebuju neco silnejsiho se stejnou spotrebou jak mam ted .... Koukal jsem i na OII ,ale nevim nejak me to tahne k tem jednickam.Kazdopadne 190 tisicovek uz je slusny .Mame v planu si udelat koncem leta vylet prave do Nemecka tak se uvidi ,dle urcitych moznosti ... jinač dík
Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 No,mel jsem posledni dobou trable s tou moji kockou,porad neco ... Tak uz zacinam mrkat po necem jinem .Ted je sice vsecko ok ,ale ono to nebude na furt a taky potrebuju neco silnejsiho se stejnou spotrebou jak mam ted ....Koukal jsem i na OII ,ale nevim nejak me to tahne k tem jednickam.Kazdopadne 190 tisicovek uz je slusny .Mame v planu si udelat koncem leta vylet prave do Nemecka tak se uvidi ,dle urcitych moznosti ... jinač dík Jj, rozumím...
BadyS Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 jj RS v neměcku se vyplatí jen když se vyrojí guut nabídka
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 jj RS v neměcku se vyplatí jen když se vyrojí guut nabídka Mluvis ted z vlastni zkusenosti ze
Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 Kurec, se dějou věci... http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/dalnicni-mo...o-nej-vlak.html
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 je třeba to sledovat ja koupil myslím slušně No uz se tesim jak ji nekdy uvidim nazivo..,,
Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 je třeba to sledovat ja koupil myslím slušně Čus Badýno, koupil jsi výborně...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 Kurec, se dějou věci... http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/dalnicni-mo...o-nej-vlak.html To je hnus toto....,,
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 To teda jo... Clovek by neveril co muze byt pricinou takove tragedie..,,,tyvoe,,zriceni mostu ......
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 tak obed a potom se to uz doklepe do vejkendu Tak to tedy dobrou chut'
O.v.i. Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 tak jsem se dozvedel ze misto jidla jedu na piskovani skel .... to je ale taky pozitivni zprava
Ol@f Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 obraceny rizek s bramborama, a smazene knedle s vejcem
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 obraceny rizek s bramborama, a smazene knedle s vejcem mmmm,,,tez bych se necemu takovemu nebranil .)
FRANK Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 Kurec, se dějou věci... http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/dalnicni-mo...o-nej-vlak.html Taky jsem to teď viděl v TV (zprávy na ČT1)....hrozný
Doporučené příspěvky