Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Jasně chapu ... Nedávno jsi se mě ptal na dovoz jedničkové RS z Německa, včera večer jsem to zběžně procházel a je to docela bída, z německých RS je tak 10% O1, zbytek už jsou O2... Ale něco tam přece jen je, slušná a zachovalá RS se při současném kurzu Eura dá pořídit už za hezkých 180-190.000,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Nedávno jsi se mě ptal na dovoz jedničkové RS z Německa, včera večer jsem to zběžně procházel a je to docela bída, z německých RS je tak 10% O1, zbytek už jsou O2... Ale něco tam přece jen je, slušná a zachovalá RS se při současném kurzu Eura dá pořídit už za hezkých 180-190.000,- Kč No,mel jsem posledni dobou trable s tou moji kockou,porad neco ... Tak uz zacinam mrkat po necem jinem .Ted je sice vsecko ok ,ale ono to nebude na furt a taky potrebuju neco silnejsiho se stejnou spotrebou jak mam ted .... Koukal jsem i na OII ,ale nevim nejak me to tahne k tem jednickam.Kazdopadne 190 tisicovek uz je slusny .Mame v planu si udelat koncem leta vylet prave do Nemecka tak se uvidi ,dle urcitych moznosti ... jinač dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 No,mel jsem posledni dobou trable s tou moji kockou,porad neco ... Tak uz zacinam mrkat po necem jinem .Ted je sice vsecko ok ,ale ono to nebude na furt a taky potrebuju neco silnejsiho se stejnou spotrebou jak mam ted ....Koukal jsem i na OII ,ale nevim nejak me to tahne k tem jednickam.Kazdopadne 190 tisicovek uz je slusny .Mame v planu si udelat koncem leta vylet prave do Nemecka tak se uvidi ,dle urcitych moznosti ... jinač dík Jj, rozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Zdravíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Zdravíčko i tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Zdravíčko Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 jj RS v neměcku se vyplatí jen když se vyrojí guut nabídka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 jj RS v neměcku se vyplatí jen když se vyrojí guut nabídka Mluvis ted z vlastni zkusenosti ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 je třeba to sledovat ja koupil myslím slušně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Kurec, se dějou věci... http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/dalnicni-mo...o-nej-vlak.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 je třeba to sledovat ja koupil myslím slušně No uz se tesim jak ji nekdy uvidim nazivo..,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 je třeba to sledovat ja koupil myslím slušně Čus Badýno, koupil jsi výborně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Kurec, se dějou věci... http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/dalnicni-mo...o-nej-vlak.html To je hnus toto....,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 To je hnus toto....,, To teda jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 tak obed a potom se to uz doklepe do vejkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 To teda jo... Clovek by neveril co muze byt pricinou takove tragedie..,,,tyvoe,,zriceni mostu ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 tak obed a potom se to uz doklepe do vejkendu Tak to tedy dobrou chut' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Tak to tedy dobrou chut' jeste 10min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 bre poledne ja uz jsem po O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 tak jsem se dozvedel ze misto jidla jedu na piskovani skel .... to je ale taky pozitivni zprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 bre poledne ja uz jsem po O cus a co to bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 obraceny rizek s bramborama, a smazene knedle s vejcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 obraceny rizek s bramborama, a smazene knedle s vejcem mmmm,,,tez bych se necemu takovemu nebranil .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Kurec, se dějou věci... http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/dalnicni-mo...o-nej-vlak.html Taky jsem to teď viděl v TV (zprávy na ČT1)....hrozný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Jinak čaute ve spolek a dobrou chuť obědvajícím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky