Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Jinak čaute ve spolek a dobrou chuť obědvajícím Zdravicko a pripadnou dobrou chut' i tobe >... Spidi asi mam vybrano http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/inze...5692976228.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 A jdu taky....řízek "Ondráš" + vařený brambor + okurkový salát....mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Tak jsem taky po....a koukám, že jsem si tu vedu takový malý monolog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Spidi asi mam vybrano http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/inze...5692976228.html Jako zahradní traktůrek dobrý, i cenově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Tak jsem taky po....a koukám, že jsem si tu vedu takový malý monolog Já ne, byl jsem teď o půl jedné u zubaře a 2 hodiny mám po <l> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Jako zahradní traktůrek dobrý, i cenově... potrebuju neco na zahradku no ... chudacek ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Já ne, byl jsem teď o půl jedné u zubaře a 2 hodiny mám po <l> Si se měl nabaštit před Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Zdravicko a pripadnou dobrou chut' i tobe >...Spidi asi mam vybrano http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/inze...5692976228.html To je hnus velebnosti To snad i ty pravé zahradní traktůrky jsou hezčí....a levnější.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 To je hnus velebnosti To snad i ty pravé zahradní traktůrky jsou hezčí....a levnější.... To mas pravdu ,,, skoda auticka..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Si se měl nabaštit před To jsem taky udělal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 To mas pravdu ,,, skoda auticka..., Tak já posílám něco na spravení chuti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 mňam mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Tak já posílám něco na spravení chuti... To je kraska ..,libila se mi uz kdyz byla cervena,,jestli to je teda ona ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 nic pomalu Valim vyzdnout nalesteny auti, doufam ze to uz po Brne oschlo at to hned nezaseru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 To je kraska ..,libila se mi uz kdyz byla cervena,,jestli to je teda ona ? Samože je to ona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 nic pomalu Valim vyzdnout nalesteny auti, doufam ze to uz po Brne oschlo at to hned nezaseru. Kdyztak pekne pomalicku at to moc necáká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Samože je to ona... Parádní koča.., ty koláčky se mi nehorazne libi... Tomu se rika uprava , uz tomu nerikam ani tuning .Dneska jakoby to slovo melo uplne jiny vyznam nez kdysi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 stim se pomalu jezdit neda. Skoda ze nemam doma fotak udelal bych si nejaky fotecky do sbirky kdyz je to tak cisty kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 stim se pomalu jezdit neda. Skoda ze nemam doma fotak udelal bych si nejaky fotecky do sbirky kdyz je to tak cisty kua tak alespon mobilem ?... Ale snad bude sucho na cestach .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Tak nám právě začíná olympiáda, jsem zvědavý, co předvedou ti soudruzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) Auti doma, pekna prace, jdu pozistovat kde se mi toula balik s altestem. Editováno: 8. Srpen 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Auti doma, pekna prace, jdu pozistovat kde se mi toula balik s altestem. Bojis se zebys fuknul ? .... ale je to dobra vecicka..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 lepsi neriskovat ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 lepsi neriskovat ne ? jasne, vsak je to vpohode . Ja mam taky nekdy strach kdyz jedu z nejake akce ,ikdyz jsem hodne veliky odpurce alkoholu za volantem a zasadne si nedavam ani slzu piva.... Posledni dobou mam na hlidky'' kliku .... Jaky sis objednal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 AL-2500 BLACK, vitez testu MF Dnes. tusim za 1 200 Kc, prej jeste vsechny baliky nedorazili mam si zavolat v 6 hodin. Pujdu asi na chvili zavrit ocicka po pate vstanu, zajedu napostu nachystam se na Turnov a pekne nabrat sily na zitrejsi dlouhej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky