Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to víš su dobrák od kosti ;)lol

ale jooo ,však já už Tě poznal :palec2:

je to byznys,ted bych strelil karu"boze to by bolelo" prachy bych investoval do firmy a mel bych 2x - 3x toho co beru,resim,jestli si vzit pujcku,nebo strelit auto a byt v pripade problemu bez dluhu :feve: kazdopadne te veci verim ale nevim jak pokracovat ...

Ono se muze stat cokoliv,ze ,ale jestli jak rikas,Te veci veris,tak myslim ,ze bys do toho mel jit ,ostatne s tim autem(?) ,casy se meni a jednou bys ho stejne prodal ne ? ...U tehletech zalezitosti je to si myslim o odvaze a odhodlani , bud a nebo ...babo rad' ..,

Právě pro to,kdyby to šlo,tak jak má a já si teď koupil zatím nějakou Fabku v kombajnu,tak za rok dva si frčím pro SII

ale jooo ,však já už Tě poznal :palec2:

si musím držet reputaci lol;)

Právě pro to,kdyby to šlo,tak jak má a já si teď koupil zatím nějakou Fabku v kombajnu,tak za rok dva si frčím pro SII

Tak teda budu drzet pesti at se rozhodnes dobre !!No a at nam tady toho supika za ten Rok&Pul ukazes ;)

je to můj sen,takže se budu snažit ;)

Tak kucí ,pro dnešek toho bylo dooost,takže ja pomaličku začnu vypínat techniku a razím domů,tak se mějte jak chcete ale hlavně ne líp jak já,čau :D

Tak kucí ,pro dnešek toho bylo dooost,takže ja pomaličku začnu vypínat techniku a razím domů,tak se mějte jak chcete ale hlavně ne líp jak já,čau :D

:) taky se mej " ...

mas to?

mas to?

jasan :palec2:

Dobré ráno, tak pánové do sedel a jedeme... :palec2:

dobre.... u nas prsivo,mracivo,studeno :(

dobre.... u nas prsivo,mracivo,studeno :(

V Brně zataženo, na můj vkus trochu chladno, ale jinak bez deště... ;)

A mimochodem:

dnes slaví narozeniny: Cary_mary_fuck(20)

Vše nej Čárynko... kol5

-_--_--_--_--_--_-

jj,slavi ;)

A mimochodem:

dnes slaví narozeniny: Cary_mary_fuck(20)

Vše nej Čárynko... kol5

-_--_--_--_--_--_-

taky se pridavam ke gratulacim !!!! ...... ;) ;) Vsecko nej lepsi Jani :)

Dobre popoledni bando..Caryno,taky se pridavam ke gratulacim.. ;)

Kua,to je pocasi na ko*ot..Spidulo,ty ses vyhoupl do sedla?Ja si rikal,ze dokud bylo jen mokro,ze si dam nejakej ten lesik a lehce bahynko,ale tady je ted takovej chcanec,ze se to neda..Kua,to je zas vikend... :(:feve:

Dobre popoledni bando..Caryno,taky se pridavam ke gratulacim.. ;)

Kua,to je pocasi na ko*ot..Spidulo,ty ses vyhoupl do sedla?Ja si rikal,ze dokud bylo jen mokro,ze si dam nejakej ten lesik a lehce bahynko,ale tady je ted takovej chcanec,ze se to neda..Kua,to je zas vikend... :(:feve:

Dobre i tobě !...

Dneska jsem mel docela strach jak bude vypadat autí po nocnim krupobiti :feve: ..,ale nastesti pohodicka..,

Jsem zvadav jak to vypada v tom Brně...

Hlasím se s pravidelným zpravodajstvím, Brno hlásí oblačno, ale už i oschlé silnice a samozřejmě i samotný okruh... :palec2:

To je opravdu šílený :D :D :D :D :D :D

Dobré ráánko ....

Tobě taky :-)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.