Ol@f Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 zatim cekam na SMS ze zbozi je na prodejne. Asi to risknu, pokud tam bude misto zaparkuju primo pred dverma do prodejny, takze bych mel vidit kdyz se mi kolem toho budou motat pecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 (editace) zatim cekam na SMS ze zbozi je na prodejne. Asi to risknu, pokud tam bude misto zaparkuju primo pred dverma do prodejny, takze bych mel vidit kdyz se mi kolem toho budou motat pecky. ...si vytiskni za okno tabulku zasobovani a pohoda ;) Editováno: 29. Srpen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 si myslim, ze tim bych je mohl vic nasrat nez tim ze se omluvim, nicmene nerad bych aby me ten mobil prisel na 2000 blok a 1 BOD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 si myslim, ze tim bych je mohl vic nasrat nez tim ze se omluvim, nicmene nerad bych aby me ten mobil prisel na 2000 blok a 1 BOD. Je to neprijemny..,,No ,ja se musi stavit nekdy na urad ,poptat se jak jsem na tom s bodikama ,pac kluci rad delaji ridicum prekvapka ,myslis si ,ze mas vsecko oukej a body se nacitaj...., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 To pak musí být šok když Ti dojde obsílka a kdy kam máš odevzdat svůj řidičák ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Je to neprijemny..,,No ,ja se musi stavit nekdy na urad ,poptat se jak jsem na tom s bodikama ,pac kluci rad delaji ridicum prekvapka ,myslis si ,ze mas vsecko oukej a body se nacitaj...., Lze to na jakymkoliv urade ? Myslim treba kdyz jsem s olomouckyho kraje zeptat se nekde v Brne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Lze to na jakymkoliv urade ? Myslim treba kdyz jsem s olomouckyho kraje zeptat se nekde v Brne? jo tak to nevim,,spis jen na tech kde jsi evidovan ,kde mas stale bydliste atak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 To pak musí být šok když Ti dojde obsílka a kdy kam máš odevzdat svůj řidičák ! Chlapi a bacha na takove ty ukazatele rychlosti... ! pac nektere z nich maji funkci,ze vcetne toho,ze vam ukazou kolik jedete si vas i hezky vyfoti., na stanici se pak vyhodnocuje ty nejvetsi prestupky a pomalicku se vam umazavaji bodiky,posleze vam domu dorazi fotecka s papirem a vyzvou ..... Docela mam ted ''lufta'' ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Olaf: ja doufam, ze ne ale vylouceny to neni ze tady jeste budu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 bez jakeholik projednavani ti nemuze prijit rovnou obsilka aby jsi odevzdal ridicak, to je nesmysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 bez jakeholik projednavani ti nemuze prijit rovnou obsilka aby jsi odevzdal ridicak, to je nesmysl tak mi to bylo receno....,nekteri se divi kdyz se jim neco podobnyho objevi ve schrance.,,, nachvili zas mizim...., snad me nekde neblejskne radar.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 du si dat rozluckove kolecko po kancelarich a mizim z tehle firmy. Od pondelka na uradu prace. Online tak kolem 4 z domu, zatim cus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 tyjo ..noo ,tak co treba vyzkouset nejakou pizzerii ? ... jinac skoda,ze tu neni Ol@f,ten se vyzna a nebo http://www.nebeskymlyn.cz/main.php?id=0http://www.pizzazakki.cz/ .... v brne vari prakticky vsude dobre ,kdyz jsem tam nedavno byl dal jsem si v centru rizecek a nemohl jsem si ho vynachvalit.,, ... jen si vzpomenout jak se to tam jmenovalo To máš dobré tipy. Ješt dělají skvělpu pizzu v Al capone nebo La Patas, ale není to úplně v centru ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 (editace) du si dat rozluckove kolecko po kancelarich a mizim z tehle firmy. Od pondelka na uradu prace. Online tak kolem 4 z domu, zatim cus. Jak to že ÚP?? Ta tvoje speciální značka bude v pondělí 1.9., nedáme někde mikro-srázek? Editováno: 29. Srpen 2008, autor: pentadius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Halóóóó Dneska nikdo nehospoduje?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Tak nic, jdu spát. Stejně už tady mám čtvrtej příspěvek po sobě ... Snad to není smrtelnej hřích Pane vrchní, platím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Sakriš. Zrovna dojdu a ostatní odchází Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Jee, akorát jsme se minuli ve dveřích Ciao Tome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 bez jakeholik projednavani ti nemuze prijit rovnou obsilka aby jsi odevzdal ridicak, to je nesmysl Je jasný že by neměli ale v tomto státě bych se ani nedivil ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Jee, ahoj Ládi. Už jsi doma po službě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Už je tomu tak. Na to že byl pátek, tak na tý 77 to bylo hustější jenom na jednom kole a jinak byl podivnej klid. Asi před víkendovou bouří a pondělním dopoledním kolapsem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 zdray kuci. Jak se vede pri nedeli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 zdray kuci.Jak se vede pri nedeli ? caucau hele docela pohodicka...., prave jsem se zasmal u mrknuti na foto ulovky,,kdo muze sakra tak zprasit autak .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Dobre pondelni ranko a vsem cus do vorku. Ja jeste dneska mam volnicko,tak tu muzu obcas na vas kouknout Pozor na cestach,dneska uz skolaci sli do skoly -pozor na ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Brý ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky