Hrábě Fernétti Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Do 31.8.2008 jezdila ale jenom kolem 6,14 a 21 jak se střídali směny v těch fabrikách. Teď o září ještě posilovali 77, tak si myslím že 75 určitě taky. Ale JŘ jsem ještě neviděl tak nemůžu sloužit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Dobrý večer ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Dobry, ale bejt to páteční je ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Jak pro koho - tento weekend je v Brně leteckej den takže stejně jako o Grand Prix pracovní !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Tak to jsme na tom skoro stejně, protože já mám poslední volný víkend a pak mě čeka až do konce listopadu, každá sobota pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Ale jenom skoro. Já mám už volný weekendy pořád (a doufám že to tak hodně dlouho zůstane) jenom pokud nejsou nějaký podobný nárazovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Ahoj zlatíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 (editace) nééééé mrtvo. já tu sedím u takovýho zteplalýho větráku, ale už asi půjdu, vrchní už zvedá židle Editováno: 2. Září 2008, autor: TomášT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 mrtvo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 yep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) snazim se premluvit se abych se zvedl zasel pro auto do garaze, a dal si nekde obed Editováno: 3. Září 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 snazim se premluvit se abych se zvedl zasel pro auto do garaze, a dal si nekde obed Furt nežer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 ty uz se urcite po O ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 ty uz se urcite po O ty No tak samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Dobre odpoledne..... ááá,,koukam výletník je z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) mrtvo Kdybys vydržel ještě tři hoďky tak jsi mě mohl zbudit !!! Editováno: 3. Září 2008, autor: Hrábě Fernétti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 se priste polepsim, btw na televizi jsem koukal do pul 4, ale u komplu sem nesedel to uz teda fakt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Co máš z toho, já ráno taky neměl čas ještě jít na PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Bry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Dobrý a hned taky dobrou - zítra mám na ráno a dneska od 2:30 vzhůru stačilo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Dobrý a hned taky dobrou - zítra mám na ráno a dneska od 2:30 vzhůru stačilo !!! Brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Krásný věčer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Krásný věčer Ahojik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Čus bus, jak se dnes máme?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky