Borg Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 tak hosi ,,listi pred barakem pozametany ,nejaky plevel co byl semtam mezi dlazbou je taky fuc .,cinil se kolega......akorat z jeho pohledu slo vycist,,zabiju těěě ..... se divím že ještě žiješ lol lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Bré odpoledne, tak si užívám další den skvělého počasí, třetí den je úžasně vymetená modrá obloha, zkrátka naprostá paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Bré odpoledne, tak si užívám další den skvělého počasí, třetí den je úžasně vymetená modrá obloha, zkrátka naprostá paráda... jojo,počásko nádhera.Já se pustil do stavby zahradní chatky.Akorát mi naši zapomněli říct,že je velikosti hangáru na letadlo,tak to zabere trochu víc času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 jojo,počásko nádhera.Já se pustil do stavby zahradní chatky.Akorát mi naši zapomněli říct,že je velikosti hangáru na letadlo,tak to zabere trochu víc času Čao Jirko, pokud to máte na letišti, tak potom paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Zas na skok tu.. Zdar vsem! Spidulo,porad Kroacie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Čao Jirko, pokud to máte na letišti, tak potom paráda... pozemek extra velkej není-1600 metrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Zas na skok tu.. Zdar vsem!Spidulo,porad Kroacie? Nazdar pane,jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 (editace) Cago Jirko! Tebe sem tu taky nevidel ani nepamatuju.. Mam se tak nejak relativne v pohode,diky.. Sice prace je dost,ale vono taky,takze se to da...Co Ty,jak je?Co noveho?Koukam FRS 05ka..Hmmmm.. Editováno: 10. Září 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Cago Jirko!Tebe sem tu taky nevidel ani nepamatuju.. Mam se tak nejak relativne v pohode,diky.. Sice prace je dost,ale vono taky,takze se to da...Co Ty,jak je?Co noveho?Koukam FRS 05ka..Hmmmm.. Jsem teď na 3 tejdny v ČR na dovče.Nechystáš se o výkendu do Doks? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Slunce v duši všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 tak hosi ,,listi pred barakem pozametany ,nejaky plevel co byl semtam mezi dlazbou je taky fuc .,cinil se kolega......akorat z jeho pohledu slo vycist,,zabiju těěě ..... Tak to mu vyšlo celkem levně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Zas na skok tu.. Zdar vsem!Spidulo,porad Kroacie? Zdar jak sviňa Marty, blázníš, to už bych byl jak smaženej řízek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 pozemek extra velkej není-1600 metrů No kdyby byl 1.600 m dlouhej, tak by to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Slunce v duši všem Zdar jak Brno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 (editace) Jsem teď na 3 tejdny v ČR na dovče.Nechystáš se o výkendu do Doks? Bohuzel pane...Planovane to bylo..Pak do toho vlezl odjezd do chorvatska,ktere padlo a tak jedu zitra vecer na rafty do slovinska,takze doksy po*eru..Coz je skoda..Tesil sem se a uplne mi to vypadlo... Spidi: :D Nejak to leti,nesleduju moc cas.. Editováno: 10. Září 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 No kdyby byl 1.600 m dlouhej, tak by to šlo... Tak to by jsme vlastnili půl vesnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Bohuzel pane...Planovane to bylo..Pak do toho vlezl odjezd do chorvatska,ktere padlo a tak jedu zitra vecer na rafty do slovinska,takze doksy po*eru..Coz je skoda..Tesil sem se a uplne mi to vypadlo... Spidi: :D Nejak to leti,nesleduju moc cas.. To je škoda,já se tam možná mrknu,ještě nevím jak mi to vyjde časově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Spidi: :D Nejak to leti,nesleduju moc cas.. No stejně jsem přijel dřív než toho 6.9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 To je škoda,já se tam možná mrknu,ještě nevím jak mi to vyjde časově Jj je to skoda.. Jinak porad švajc? Spidi: Aaaaaaa, vidis..To je to co mne zmatlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Spidi: Aaaaaaa, vidis..To je to co mne zmatlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Jj je to skoda.. Jinak porad švajc?Spidi: Aaaaaaa, vidis..To je to co mne zmatlo... No jo,pořád a docela se mi tam líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 kua pěknej bárek.Tam jsi byl pořád,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 kua pěknej bárek.Tam jsi byl pořád,ne? No ba, loď se jmenuje Bibe a Marty už bude vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 No nic,jdu zase vykázat nějakou činnost,za chvilku přijede stavbyvedoucí-táta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 No jo,pořád a docela se mi tam líbí Tak jako to neni ani trosku divu.. Ty woe Spidulo,nedrazdi mna!!! Letos mi kroacie asi nevyjde.. Zato Jerba asi jo.. se z tech arabasu vopupinkuju..Nejak je nemusim cjece.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky