Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak jako to neni ani trosku divu.. ;)

Ty woe Spidulo,nedrazdi mna!!! :D:feve: Letos mi kroacie asi nevyjde.. :( Zato Jerba asi jo.. :feve: se z tech arabasu vopupinkuju..Nejak je nemusim cjece..

A Bibe se nechtěla fotit, vždycky hodila otočku... <_<

post-272-1221047060_thumb.jpg

Vloženo
Ajajajaj..Uz vim,proc tam tak rad jezdis.. ;) Potkali jste se tam s tim Dajou? :D

Tak hodne zdaru Jirko.. :)

No ale řeknu Ti, trochu zestárla za ty čtyři roky, ale to konec konců my všichni... ;)

Samože, Dája byl na cestě do Perastu,tak jsme se jeden večer na lodi zničili německým Kaltenbergem a bylo to... lollollol

Vloženo
Tak to mu vyšlo celkem levně

jeste mi bude klucina callovat za material kdyz to opravim.,, jeste se otrese oslicek.,

jinak Zdravicko chlapi

Vloženo
Odpočinkově... ;) Jasně, zase volno, do práce se bude chodit, až bude škaredě... ;)

To je spravny pristup :) ! ;)

jak jinac bylo na dovce ? ..

Vloženo
To je spravny pristup :) ! ;)

jak jinac bylo na dovce ? ..

Dovča byla fajn, ale už to tam bylo dlouhý, furt moře, slunko, holky a chlast, pořád dokola do zblbnutí... lol

Vloženo
Dovča byla fajn, ale už to tam bylo dlouhý, furt moře, slunko, holky a chlast, pořád dokola do zblbnutí... lol

jo jasne to cháápu lol:D;) ....jedes 21.9 na srazik ?..

Vloženo
tak at to teda vyjde dle prestav :D-_-

Díkec, též doufám... ;)

Já se prozatím loučím, musím do banky pro nejakej cash, bo večer na baru bych s kreditkou asi neuspěl... lollollol

Vloženo
Díkec, též doufám... ;)

Já se prozatím loučím, musím do banky pro nejakej cash, bo večer na baru bych s kreditkou asi neuspěl... lollollol

:D jasna vec.,,, tak se zatim mej :);)

Vloženo
No ale řeknu Ti, trochu zestárla za ty čtyři roky, ale to konec konců my všichni... ;)

Samože, Dája byl na cestě do Perastu,tak jsme se jeden večer na lodi zničili německým Kaltenbergem a bylo to... lollollol

Hele,to my vsichni kamarade..Ale ne nadarmo se rika,ze zensky jsou jak vino... ;) Ale zase vsechno ma svy meze.. :D

Hehe,takze to bylo jako na pokoji 315..? lol lol lol Tak ho pozdravuj panacka..Co blondata kamradka v Q7?Uz ma asi peknej bubinek,ne?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...