Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Chlapi jak casto menite v aute lambdu ? ... pac mi nevydrzela ani rok a menim zas...

Chlapi jak casto menite v aute lambdu ? ... pac mi nevydrzela ani rok a menim zas...

Příští měsíc bude mít moje lambda stejně jako celý auto 11 let... ;)

Příští měsíc bude mít moje lambda stejně jako celý auto 11 let... ;)

tak todle mi staci :D ...

tyo,pamatuju si kdyz jsem poprve videl octu v nejakem casopise nebo zive na silnici,..to byl vuz a ted uz je to ''prakticky'' takova babicka ;) ...

tak todle mi staci :D ...

tyo,pamatuju si kdyz jsem poprve videl octu v nejakem casopise nebo zive na silnici,..to byl vuz a ted uz je to ''prakticky'' takova babicka ;) ...

Njn, já ju mám prakticky od začátku, co se vyrábí, jedna z prvních s motorizací 1.6 74 kW (AKL) ;)

Tehdy byly ty senzační tovární fotky s těma červenejma nafukovacíma srdíčkama a sloganem "...LÁSKA NA PRVNÍ POHLED..."

Njn, já ju mám prakticky od začátku, co se vyrábí, jedna z prvních s motorizací 1.6 74 kW (AKL) ;)

Tehdy byly ty senzační tovární fotky s těma červenejma nafukovacíma srdíčkama a sloganem "...LÁSKA NA PRVNÍ POHLED..."

kdyz si na to clovek tak z5tne vzpomene je to hezky.,,

Pamatuji si jak na favoritech byly te takove ty skoda=?=srdce ... :) ..

kdyz si na to clovek tak z5tne vzpomene je to hezky.,,

Pamatuji si jak na favoritech byly te takove ty skoda=?=srdce ... :) ..

No baže, 548 zlepšení na Fandovi... ;)

No baže, 548 zlepšení na Fandovi... ;)

zkousel jsem to pocitat ,ale nevyslo :D;) .... ted jsem se dost tak vratil o minulosti :) .,jedna z prvnich fotek felicie co jsem spatril

post-4984-1221203073_thumb.jpg

zkousel jsem to pocitat ,ale nevyslo :D;) .... ted jsem se dost tak vratil o minulosti :) .,jedna z prvnich fotek felicie co jsem spatril

...která se objevila na trhu v září 1994, to si pamatuju zřetelně, bo jsem byl akorát na praxi v jednom show-roomu Škoda-Auto ;)

...která se objevila na trhu v září 1994, to si pamatuju zřetelně, bo jsem byl akorát na praxi v jednom show-roomu Škoda-Auto ;)

:) tehda jsem mel plne skrinky a supliky prospektu a kaj jakych letacku :D ..., Kdysi jsem si to uzival ,,dneska uz je tech aut a novinek tolik,ze uz to neni takovy ..

Zdar jak sviňa pánové

Zdar jak sviňa pánové

Zdarec Jirko :)

máme se ?

Zdarec Jirko :)

máme se ?

jojo,jde to,co u tebe?Já se dneska nemohl nějak vyhrabat z postele

jojo,jde to,co u tebe?Já se dneska nemohl nějak vyhrabat z postele

Tak kdyz se nikam nemusi proc by se harablo z te postele ne? :) .... ja uz jsem vzhuru nejak od 5ti ..zarizovacky ,servis... Odpo a navecer prace tak snad mi vyjde pozdejc zajit alespon na 1 -_- ,mozna 2 ;)

jak fabule ? ...

Tak kdyz se nikam nemusi proc by se harablo z te postele ne? :) .... ja uz jsem vzhuru nejak od 5ti ..zarizovacky ,servis... Odpo a navecer prace tak snad mi vyjde pozdejc zajit alespon na 1 -_- ,mozna 2 ;)

jak fabule ? ...

Fabule je jako nová :palec2:

No nic,mažu něcoo dělat.Tak zatím

Fabule je jako nová :palec2:

No nic,mažu něcoo dělat.Tak zatím

tak to je fajn :) ...

Jasne,,mej se ,ztm ...

tak jsem si krasne ten dnesni den zakoncil litrovou pokutkou,dobre mi tak ,vlasni blbost ., a jdu spat ,jsem zbity jak cikanske hracky'' ...

Dobré nedělní odpoledne ! ...

ahoj....

Jery,za cos dostal tu pokutu

ahoj....

Jery,za cos dostal tu pokutu

čáu ....

Ty,proste moje blobost ,,nevsiml jsem si v tesine zakazu vjezdu a hnedka za znackou jsem se otacel.,, jak naschval me drapli..Uz tam meli jednoho borce z polska ten dostal 4litry 6 bodu ...ja mel dostat 2 a 2 body prej ,ale ukecalo se to na litr bez bodu ., jeste ze tak....,

Tak jeste ze body zustaly..... penize vydelas i kdyz to boli.

Tak jeste ze body zustaly..... penize vydelas i kdyz to boli.

docela me to stvalo a stve pac jsem si ten litrik mohl nechat na neco jineho ,akhle jsem o nej zbytecne prisel ... ale hlavne jak rikas,ze bodiky zustaly... ted si budu davat vetsi pozor pac mam poslední dobou na tydlety pány veliky stesti...,

tak samo,neni tomala castka..... Vse spatne je na neco dobre ;-)

Byl jsi tam svym auti nebo sluzebnim ;-)

tak samo,neni tomala castka..... Vse spatne je na neco dobre ;-)

Byl jsi tam svym auti nebo sluzebnim ;-)

Tak jasně,ted' uz alespon vim,ze je tam zakaz a otacet se tam nesmim :D ,,

jj,byl jsem svoji octou...

vidis... :-D a kde to bylo ?

vidis... :-D a kde to bylo ?

Kousek před hranicemi ,je tm tuším i směnárna : ) ...jak rikam ,zbytecnost.Cumel jsem nekde kde jsem nemel :D ,,,

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.