Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Chlapi jak casto menite v aute lambdu ? ... pac mi nevydrzela ani rok a menim zas...

Příští měsíc bude mít moje lambda stejně jako celý auto 11 let... ;)

Vloženo
Příští měsíc bude mít moje lambda stejně jako celý auto 11 let... ;)

tak todle mi staci :D ...

tyo,pamatuju si kdyz jsem poprve videl octu v nejakem casopise nebo zive na silnici,..to byl vuz a ted uz je to ''prakticky'' takova babicka ;) ...

Vloženo
tak todle mi staci :D ...

tyo,pamatuju si kdyz jsem poprve videl octu v nejakem casopise nebo zive na silnici,..to byl vuz a ted uz je to ''prakticky'' takova babicka ;) ...

Njn, já ju mám prakticky od začátku, co se vyrábí, jedna z prvních s motorizací 1.6 74 kW (AKL) ;)

Tehdy byly ty senzační tovární fotky s těma červenejma nafukovacíma srdíčkama a sloganem "...LÁSKA NA PRVNÍ POHLED..."

Vloženo
Njn, já ju mám prakticky od začátku, co se vyrábí, jedna z prvních s motorizací 1.6 74 kW (AKL) ;)

Tehdy byly ty senzační tovární fotky s těma červenejma nafukovacíma srdíčkama a sloganem "...LÁSKA NA PRVNÍ POHLED..."

kdyz si na to clovek tak z5tne vzpomene je to hezky.,,

Pamatuji si jak na favoritech byly te takove ty skoda=?=srdce ... :) ..

Vloženo
kdyz si na to clovek tak z5tne vzpomene je to hezky.,,

Pamatuji si jak na favoritech byly te takove ty skoda=?=srdce ... :) ..

No baže, 548 zlepšení na Fandovi... ;)

Vloženo
No baže, 548 zlepšení na Fandovi... ;)

zkousel jsem to pocitat ,ale nevyslo :D;) .... ted jsem se dost tak vratil o minulosti :) .,jedna z prvnich fotek felicie co jsem spatril

post-4984-1221203073_thumb.jpg

Vloženo
zkousel jsem to pocitat ,ale nevyslo :D;) .... ted jsem se dost tak vratil o minulosti :) .,jedna z prvnich fotek felicie co jsem spatril

...která se objevila na trhu v září 1994, to si pamatuju zřetelně, bo jsem byl akorát na praxi v jednom show-roomu Škoda-Auto ;)

Vloženo
...která se objevila na trhu v září 1994, to si pamatuju zřetelně, bo jsem byl akorát na praxi v jednom show-roomu Škoda-Auto ;)

:) tehda jsem mel plne skrinky a supliky prospektu a kaj jakych letacku :D ..., Kdysi jsem si to uzival ,,dneska uz je tech aut a novinek tolik,ze uz to neni takovy ..

Vloženo
jojo,jde to,co u tebe?Já se dneska nemohl nějak vyhrabat z postele

Tak kdyz se nikam nemusi proc by se harablo z te postele ne? :) .... ja uz jsem vzhuru nejak od 5ti ..zarizovacky ,servis... Odpo a navecer prace tak snad mi vyjde pozdejc zajit alespon na 1 -_- ,mozna 2 ;)

jak fabule ? ...

Vloženo
Tak kdyz se nikam nemusi proc by se harablo z te postele ne? :) .... ja uz jsem vzhuru nejak od 5ti ..zarizovacky ,servis... Odpo a navecer prace tak snad mi vyjde pozdejc zajit alespon na 1 -_- ,mozna 2 ;)

jak fabule ? ...

Fabule je jako nová :palec2:

No nic,mažu něcoo dělat.Tak zatím

Vloženo

tak jsem si krasne ten dnesni den zakoncil litrovou pokutkou,dobre mi tak ,vlasni blbost ., a jdu spat ,jsem zbity jak cikanske hracky'' ...

Vloženo
ahoj....

Jery,za cos dostal tu pokutu

čáu ....

Ty,proste moje blobost ,,nevsiml jsem si v tesine zakazu vjezdu a hnedka za znackou jsem se otacel.,, jak naschval me drapli..Uz tam meli jednoho borce z polska ten dostal 4litry 6 bodu ...ja mel dostat 2 a 2 body prej ,ale ukecalo se to na litr bez bodu ., jeste ze tak....,

Vloženo
Tak jeste ze body zustaly..... penize vydelas i kdyz to boli.

docela me to stvalo a stve pac jsem si ten litrik mohl nechat na neco jineho ,akhle jsem o nej zbytecne prisel ... ale hlavne jak rikas,ze bodiky zustaly... ted si budu davat vetsi pozor pac mam poslední dobou na tydlety pány veliky stesti...,

Vloženo
tak samo,neni tomala castka..... Vse spatne je na neco dobre ;-)

Byl jsi tam svym auti nebo sluzebnim ;-)

Tak jasně,ted' uz alespon vim,ze je tam zakaz a otacet se tam nesmim :D ,,

jj,byl jsem svoji octou...

Vloženo
vidis... :-D a kde to bylo ?

Kousek před hranicemi ,je tm tuším i směnárna : ) ...jak rikam ,zbytecnost.Cumel jsem nekde kde jsem nemel :D ,,,

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...