Jero Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Chlapi jak casto menite v aute lambdu ? ... pac mi nevydrzela ani rok a menim zas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Chlapi jak casto menite v aute lambdu ? ... pac mi nevydrzela ani rok a menim zas... Příští měsíc bude mít moje lambda stejně jako celý auto 11 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Příští měsíc bude mít moje lambda stejně jako celý auto 11 let... tak todle mi staci ... tyo,pamatuju si kdyz jsem poprve videl octu v nejakem casopise nebo zive na silnici,..to byl vuz a ted uz je to ''prakticky'' takova babicka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 tak todle mi staci ... tyo,pamatuju si kdyz jsem poprve videl octu v nejakem casopise nebo zive na silnici,..to byl vuz a ted uz je to ''prakticky'' takova babicka ... Njn, já ju mám prakticky od začátku, co se vyrábí, jedna z prvních s motorizací 1.6 74 kW (AKL) Tehdy byly ty senzační tovární fotky s těma červenejma nafukovacíma srdíčkama a sloganem "...LÁSKA NA PRVNÍ POHLED..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Njn, já ju mám prakticky od začátku, co se vyrábí, jedna z prvních s motorizací 1.6 74 kW (AKL) Tehdy byly ty senzační tovární fotky s těma červenejma nafukovacíma srdíčkama a sloganem "...LÁSKA NA PRVNÍ POHLED..." kdyz si na to clovek tak z5tne vzpomene je to hezky.,, Pamatuji si jak na favoritech byly te takove ty skoda=?=srdce ... .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 kdyz si na to clovek tak z5tne vzpomene je to hezky.,, Pamatuji si jak na favoritech byly te takove ty skoda=?=srdce ... .. No baže, 548 zlepšení na Fandovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 No baže, 548 zlepšení na Fandovi... zkousel jsem to pocitat ,ale nevyslo .... ted jsem se dost tak vratil o minulosti .,jedna z prvnich fotek felicie co jsem spatril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 zkousel jsem to pocitat ,ale nevyslo .... ted jsem se dost tak vratil o minulosti .,jedna z prvnich fotek felicie co jsem spatril ...která se objevila na trhu v září 1994, to si pamatuju zřetelně, bo jsem byl akorát na praxi v jednom show-roomu Škoda-Auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 ...která se objevila na trhu v září 1994, to si pamatuju zřetelně, bo jsem byl akorát na praxi v jednom show-roomu Škoda-Auto tehda jsem mel plne skrinky a supliky prospektu a kaj jakych letacku ..., Kdysi jsem si to uzival ,,dneska uz je tech aut a novinek tolik,ze uz to neni takovy .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Zdar jak sviňa pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Zdar jak sviňa pánové Zdarec Jirko máme se ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Zdarec Jirko máme se ? jojo,jde to,co u tebe?Já se dneska nemohl nějak vyhrabat z postele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 jojo,jde to,co u tebe?Já se dneska nemohl nějak vyhrabat z postele Tak kdyz se nikam nemusi proc by se harablo z te postele ne? .... ja uz jsem vzhuru nejak od 5ti ..zarizovacky ,servis... Odpo a navecer prace tak snad mi vyjde pozdejc zajit alespon na 1 ,mozna 2 jak fabule ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Tak kdyz se nikam nemusi proc by se harablo z te postele ne? .... ja uz jsem vzhuru nejak od 5ti ..zarizovacky ,servis... Odpo a navecer prace tak snad mi vyjde pozdejc zajit alespon na 1 ,mozna 2 jak fabule ? ... Fabule je jako nová No nic,mažu něcoo dělat.Tak zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Fabule je jako nová No nic,mažu něcoo dělat.Tak zatím tak to je fajn ... Jasne,,mej se ,ztm ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 tak jsem si krasne ten dnesni den zakoncil litrovou pokutkou,dobre mi tak ,vlasni blbost ., a jdu spat ,jsem zbity jak cikanske hracky'' ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Dobré nedělní odpoledne ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 ahoj.... Jery,za cos dostal tu pokutu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 ahoj....Jery,za cos dostal tu pokutu čáu .... Ty,proste moje blobost ,,nevsiml jsem si v tesine zakazu vjezdu a hnedka za znackou jsem se otacel.,, jak naschval me drapli..Uz tam meli jednoho borce z polska ten dostal 4litry 6 bodu ...ja mel dostat 2 a 2 body prej ,ale ukecalo se to na litr bez bodu ., jeste ze tak...., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Tak jeste ze body zustaly..... penize vydelas i kdyz to boli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Tak jeste ze body zustaly..... penize vydelas i kdyz to boli. docela me to stvalo a stve pac jsem si ten litrik mohl nechat na neco jineho ,akhle jsem o nej zbytecne prisel ... ale hlavne jak rikas,ze bodiky zustaly... ted si budu davat vetsi pozor pac mam poslední dobou na tydlety pány veliky stesti..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 tak samo,neni tomala castka..... Vse spatne je na neco dobre ;-) Byl jsi tam svym auti nebo sluzebnim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 tak samo,neni tomala castka..... Vse spatne je na neco dobre ;-) Byl jsi tam svym auti nebo sluzebnim ;-) Tak jasně,ted' uz alespon vim,ze je tam zakaz a otacet se tam nesmim ,, jj,byl jsem svoji octou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 vidis... :-D a kde to bylo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 vidis... :-D a kde to bylo ? Kousek před hranicemi ,je tm tuším i směnárna : ) ...jak rikam ,zbytecnost.Cumel jsem nekde kde jsem nemel ,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky