maros Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 (editace) nepovidej,ze by po nejake slecne Ja jsem zitra objednan na cisteni introse,tak jsem zvedav co mi tam provedou. Editováno: 14. Září 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 nepovidej,ze by po nejake slecne Ja jsem zitra objednan na cisteni introse,tak jsem zvedav co mi tam provedou. prave ,ze spise po tom mistu na otoceni nez po znackach .... Kde to davas vycistit ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 (editace) Tam kde to mel BadyS a doporucil to...... www.autobath.cz Editováno: 14. Září 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Tam kde to mel BadyS a doporucil to...... www.autobath.cz Noo,podle tech fotek je to parada vzhledem k ceniku, je to dobrý.... To te pak z toho cisteho vonavouckeho auticka nikdo nedostane cece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Snad budu spokojen.....jeste jsem nikomu nenechaval tak auto tak mam i strach co tam s nim provedou.....jak jsem tam byl se objednat,meli tam nejakeho Medaka,tak snad se chovaji k autum dobre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 (editace) Snad budu spokojen.....jeste jsem nikomu nenechaval tak auto tak mam i strach co tam s nim provedou.....jak jsem tam byl se objednat,meli tam nejakeho Medaka,tak snad se chovaji k autum dobre... Ja myslim,ze urcite jo.Jinak by k nim lidi autacky jen tak nedavali ne ? ...A uz maji nejaky to''renomé'', nestrnym zachazenim by si to jen pokazili..., Editováno: 14. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 asi jo......kamos mi vypravel jak byli nekde ze svym kamosem nekde umyt motor a rikal KATASTROFA ....a vidis....lide tam stejne jezdi..... BadySovi ale verim,take se stara o auti a nedal by to jen tak nekde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 (editace) asi jo......kamos mi vypravel jak byli nekde ze svym kamosem nekde umyt motor a rikal KATASTROFA ....a vidis....lide tam stejne jezdi.....BadySovi ale verim,take se stara o auti a nedal by to jen tak nekde Ono,znam hodne típku co si dali auto treba jen na vymenu oleje do servisu a odvezli si cely novy zadek....nebo jim autak spadne z heveru'' ., poskrabou dvere,,je toho fest ,ale take si myslim,ze ma Martas autak sakra rad a myslim si ,ze i kazdy z nas by nedal karu nekam kde to nevypada a kolem ceho se toci drby co a jake to je... Editováno: 14. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Dobré pondelní skoropoledne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) Pěkné dopoledne, zdravím vás po prodlouženém víkendu. Ale mám trochu teplotní šok, Brno hlásí nehezkých 10°C Editováno: 16. Září 2008, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Pěkné dopoledne, zdravím vás po prodlouženém víkendu. Ale mám trochu teplotní šok, Brno hlásí nehezkých 10°C Pouze preletavam...... Zdravicko Spid'ul.,, my tu mame 7:( ., hruza ..,snad se to jeste zlepsi , na Pustevnach poletava snizek ...kde to jsme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Pouze preletavam...... Zdravicko Spid'ul.,, my tu mame 7:( ., hruza ..,snad se to jeste zlepsi , na Pustevnach poletava snizek ...kde to jsme Čao Jero, no tento týden si bohužel na nějaké velké oteplení musíme nechat zajít chuť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Čao Jero, no tento týden si bohužel na nějaké velké oteplení musíme nechat zajít chuť... nejspis jn... a v nedeli mame mit srazik :/ ... Dneska mi malem zadek umrznul jak jsem sedl do auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Caukyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Caukyy ahooj ... jak se mame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 nejspis jn... a v nedeli mame mit srazik :/ ... Dneska mi malem zadek umrznul jak jsem sedl do auta... Já mám naštěstí koktu v klimatizované garáži a ten mikroplyš na sedadlech je na tohle docela fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Caukyy Ahoj lásko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Já mám naštěstí koktu v klimatizované garáži a ten mikroplyš na sedadlech je na tohle docela fajn... Ja uz bohuzel garaz nemam ani jednu tak musim mrznout.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Ja uz bohuzel garaz nemam ani jednu tak musim mrznout.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 ahooj ... jak se mame ? Super copak u tebe? Co prace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Ahoj lásko... Ahoj brouci Jdu na obidek tak zatim zase ahojte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) Super copak u tebe? Co prace? ..momentalne jsem na nemocenske,ale jinak vcelku pohoda... : ) .. Vzdykcy muze bejt ,ale lépe a Brou chut' ... Editováno: 16. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Ahoj brouci Jdu na obidek tak zatim zase ahojte Tak si nech chutnat... Já pojedu na obídek za chvíli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 jj,casy se meni,,kdyz byly dva auta byly dve garaze., ted je jedno auto a garaz neni zadna.,, Jedes o vikednu do trech cech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 ..momentalne jsem na nemocenske,ale jinak vcelku pohoda... : ) Čéče já byl naposledy na nemocenské v roce 2003 a to mě bylo fakt dost blbě, čtyřicítky horečky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky