Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

nepovidej,ze by po nejake slecne ;)

Ja jsem zitra objednan na cisteni introse,tak jsem zvedav co mi tam provedou.

Upraveno od maros

nepovidej,ze by po nejake slecne ;)

Ja jsem zitra objednan na cisteni introse,tak jsem zvedav co mi tam provedou.

prave ,ze spise po tom mistu na otoceni nez po znackach ;) ....

Kde to davas vycistit ? ...

Tam kde to mel BadyS a doporucil to...... www.autobath.cz

Upraveno od maros

Tam kde to mel BadyS a doporucil to...... www.autobath.cz

Noo,podle tech fotek je to parada vzhledem k ceniku, je to dobrý.... To te pak z toho cisteho vonavouckeho auticka nikdo nedostane cece :);)

Snad budu spokojen.....jeste jsem nikomu nenechaval tak auto ;) tak mam i strach co tam s nim provedou.....jak jsem tam byl se objednat,meli tam nejakeho Medaka,tak snad se chovaji k autum dobre...

Snad budu spokojen.....jeste jsem nikomu nenechaval tak auto ;) tak mam i strach co tam s nim provedou.....jak jsem tam byl se objednat,meli tam nejakeho Medaka,tak snad se chovaji k autum dobre...

Ja myslim,ze urcite jo.Jinak by k nim lidi autacky jen tak nedavali ne ? ;) ...A uz maji nejaky to''renomé'', nestrnym zachazenim by si to jen pokazili...,

Upraveno od Jeronymo

asi jo......kamos mi vypravel jak byli nekde ze svym kamosem nekde umyt motor a rikal KATASTROFA ....a vidis....lide tam stejne jezdi.....

BadySovi ale verim,take se stara o auti a nedal by to jen tak nekde ;)

asi jo......kamos mi vypravel jak byli nekde ze svym kamosem nekde umyt motor a rikal KATASTROFA ....a vidis....lide tam stejne jezdi.....

BadySovi ale verim,take se stara o auti a nedal by to jen tak nekde ;)

Ono,znam hodne típku co si dali auto treba jen na vymenu oleje do servisu a odvezli si cely novy zadek....nebo jim autak spadne z heveru'' ., poskrabou dvere,,je toho fest ,ale take si myslim,ze ma Martas autak sakra rad a myslim si ,ze i kazdy z nas by nedal karu nekam kde to nevypada a kolem ceho se toci drby co a jake to je...

Upraveno od Jeronymo

Dobré pondelní skoropoledne....

Pěkné dopoledne, zdravím vás po prodlouženém víkendu. Ale mám trochu teplotní šok, Brno hlásí nehezkých 10°C :feve:

Upraveno od Spidi

Pěkné dopoledne, zdravím vás po prodlouženém víkendu. Ale mám trochu teplotní šok, Brno hlásí nehezkých 10°C :feve:

Pouze preletavam......

Zdravicko Spid'ul.,, my tu mame 7:( ., hruza ..,snad se to jeste zlepsi , na Pustevnach poletava snizek ...kde to jsme

Pouze preletavam......

Zdravicko Spid'ul.,, my tu mame 7:( ., hruza ..,snad se to jeste zlepsi , na Pustevnach poletava snizek ...kde to jsme

Čao Jero, no tento týden si bohužel na nějaké velké oteplení musíme nechat zajít chuť... :feve:

Čao Jero, no tento týden si bohužel na nějaké velké oteplení musíme nechat zajít chuť... :feve:

nejspis jn... a v nedeli mame mit srazik :/ ... Dneska mi malem zadek umrznul jak jsem sedl do auta...

Caukyy :)

ahooj :) ... jak se mame ?

nejspis jn... a v nedeli mame mit srazik :/ ... Dneska mi malem zadek umrznul jak jsem sedl do auta...

Já mám naštěstí koktu v klimatizované garáži a ten mikroplyš na sedadlech je na tohle docela fajn...

Ahoj lásko... kol5

Já mám naštěstí koktu v klimatizované garáži a ten mikroplyš na sedadlech je na tohle docela fajn...

Ja uz bohuzel garaz nemam ani jednu tak musim mrznout.,,

Ja uz bohuzel garaz nemam ani jednu tak musim mrznout.,,

:feve:

ahooj :) ... jak se mame ?

Super copak u tebe? Co prace? :)

Ahoj lásko... kol5

Ahoj brouci :)

Jdu na obidek tak zatim zase ahojte ;)

Super copak u tebe? Co prace? :)

..momentalne jsem na nemocenske,ale jinak vcelku pohoda... : ) .. Vzdykcy muze bejt ,ale lépe ;)

a Brou chut' ...

Upraveno od Jeronymo

Ahoj brouci :)

Jdu na obidek tak zatim zase ahojte ;)

Tak si nech chutnat... ;)

Já pojedu na obídek za chvíli... :palec2:

:feve:

jj,casy se meni,,kdyz byly dva auta byly dve garaze., ted je jedno auto a garaz neni zadna.,,

Jedes o vikednu do trech cech?

..momentalne jsem na nemocenske,ale jinak vcelku pohoda... : )

Čéče já byl naposledy na nemocenské v roce 2003 a to mě bylo fakt dost blbě, čtyřicítky horečky... :feve:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.