Hrábě Fernétti Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 (editace) no,toho se trosku bojim,ale podle predpovedi by mela byt nedele nejhezcim dnem v tomhle tydnu,,, tak snad .... To by bylo záhodno !!! Nevím jak tam u Vás nahoře, ale u nás stál začátek týdne za ... - rači sem ani nikam nechodil. Editováno: 19. Září 2008, autor: Hrábě Fernétti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 (editace) To by bylo záhodno !!! Nevím jak tam u Vás nahoře, ale u nás stál začátek týdne za ... - rači sem ani nikam nechodil. Tak tady v Třinci to nebylo o nic lepsi,ven jsem ani moc nechodil ,dkyby bylo alespon jak dneska byla by to pohoda ..hlavne,ze se budem mit kde schovat Editováno: 19. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 To je dobře že je to u toho KFC než v Mošnově. I když je to o něco dál ale je kam se schovat kdyby náhodou, že !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 To je dobře že je to u toho KFC než v Mošnově. I když je to o něco dál ale je kam se schovat kdyby náhodou, že !!! Tak tak ... uz aby to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Už se jenom dvakrát nasnídáme a jsme tam !!! Včera mě měnil ve škodováckým servisu dracek olej, všechny filtry a svíčky, tak jsem zvědav jak bude stíhat Ol@f !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Už se jenom dvakrát nasnídáme a jsme tam !!!Včera mě měnil ve škodováckým servisu dracek olej, všechny filtry a svíčky, tak jsem zvědav jak bude stíhat Ol@f !!! tak tj... daval jsi vsechno original jo ? .. No ja doufam,ze dojedu a odjedu vpohode,pac pri moji nynejsi smule ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Kromě svíček jo. To říkal že jsou škodovácký předražený a měl jsem tam origo jenom jednobodový. Teď tam mám 4bodový tak jsem zvědav jak to pojede a jaká bude spotřeba. Ale po cestě z Brna si těch necelejch 180 koníků v mým kočárku jenom prozpěvovalo tak uvidíme jak budou dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Kromě svíček jo. To říkal že jsou škodovácký předražený a měl jsem tam origo jenom jednobodový. Teď tam mám 4bodový tak jsem zvědav jak to pojede a jaká bude spotřeba. Ale po cestě z Brna si těch necelejch 180 koníků v mým kočárku jenom prozpěvovalo tak uvidíme jak budou dál. ..to bude hezka nedelni projizdka : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Taky doufám že se zadaří a podaří !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Dobrý podvečer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Bré den.Dneska je zavíračka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Bré den.Dneska je zavíračka? Čao Jirko, no čéče vypadá to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Bré den.Dneska je zavíračka? Ahoj. Jirko,koukam novy Avartik a Corsic je na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Kurec mě bolí nohy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Kurec mě bolí nohy... Cos dělal za neřesti ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Beha po Hospe a nikde nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 A pokud roznáší škopky tak to pak jo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 A pokud roznáší škopky tak to pak jo !!! Jj, nosím škopky a už skoro nemůžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Jj, nosím škopky a už skoro nemůžu... ja taky nosil ,ale pouze sobě ...dobrou noc chlapi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 dobre uplakane poledne.To pocasi je hnus. Jery: sam sobe a platil jsi to take sam sobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 dobre uplakane poledne.To pocasi je hnus. Jery: sam sobe a platil jsi to take sam sobe Dobré... právě ,ze nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 tak to je supros. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 tak to je supros. vcera bylo az na to pocasi celkem dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 jj,pocasi,je desne ale co nadelame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 jj,pocasi,je desne ale co nadelame. nic jeste se jednou vyspime a jedeme . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky