Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no nazdar, co je na nem peknyho je tu mliko jako krava

Zdarec :) ...

Tady u nas je krasne,bez mracku ,modra obloha a krasnych 17 ve stinu :) ...

Jak se dari ?

celkem o nicem, kamaradovy dneska 14 dni pred koncem ukoncili zkusebku, nejak to tusil. Ja taky moc nejsem spokojenej takze zvazuju ze stim seknu a pujdu na sebe. Bohuzel je tu jedno nepsane pravidlo s moooc dobry kamarady nikdy nepodnikej, ale kuwa komu jinymu mam duverovat ze ?

Tyo,tak to je skoda ... Jit na vlastni ''trygo'' by bylo urcite fajn,ikdyz to ma sva urcita rizika.Je paradni byt svym vlastnim panem.Pravidlo s temi prateli se vyskytuje cim dal casteji ,to je fakt,Co treba vzit k sobe nejake rodinne prislusniky., ,?

no to asi jo ale ti neumi IT ze

... bys jim udelal nejakou rekvalifikacku .) ... Pak jedine,risknout to a verit tem dotycnym dobrym znamym ,kteri v tom umej chodit..

Caute spunti :)

Ahoj velká holko :D

Jak vis ze jsem holka? A jeste navic velka? :D

že jsi velká, pouze tipuji a že jsi holka? vím myslím z fóra

že jsi velká, pouze tipuji a že jsi holka? vím myslím z fóra

Jsem velka... merim 171 cm :D

brej večír !....

Teda, to je vejška

Vid? :D

Jeronymo: Achoooj :)

No caues :) jak se dari ? ...

jinak hezky avatar ...

No caues :) jak se dari ? ...

jinak hezky avatar ...

Kuju... dari se faine... uzivam posledni dny volna a zarizuju jeste potrebny veci :) Copak u tebe?

Vid? :D

to teda, potkat tě na ulici, to bych se nestačil divit do jaké výšky ty lidi rostou

Jery: tak tak

Kuju... dari se faine... uzivam posledni dny volna a zarizuju jeste potrebny veci :) Copak u tebe?

:) ... tak to jsem rad. Kruci jeste mas volno jo ? tyo,to se nekdo ma ... Ja o5 hledam nejaky dalsi job'' :) ne zeby me vyhodili jen chci zas zkusit neco novyho tak uvidim,jianc je celkem fajne : )...

to teda, potkat tě na ulici, to bych se nestačil divit do jaké výšky ty lidi rostou

Jery: tak tak

Potkat me na ulici tak by ses ani nestacil divit jak dokazou byt nekteri lidi skaredi lol

:) ... tak to jsem rad. Kruci jeste mas volno jo ? tyo,to se nekdo ma ... Ja o5 hledam nejaky dalsi job'' :) ne zeby me vyhodili jen chci zas zkusit neco novyho tak uvidim,jianc je celkem fajne : )...

Rozhodla jsem se ze pujdu pracovat do zahranici. V prvni polovine listopadu odletam takze uz nema cenu si hledat praci a dost casu mi zabere taky vyrizovani SP ZP atd :) Tak drzim pesti at se neco objevi :)

Tak zle bych to určitě neviděl

ona keca ! : )

Vazne ? ...tak to drzim palce a hodne zdaru ":) Kterepak zemi budes rikat domov? :)

Upraveno od Jeronymo

Tak zle bych to určitě neviděl

:D

ona keca ! : )

Dovol... nikdy nekecam :D

Dovol... nikdy nekecam :D

Dovolím :D ted' kecáš :) ..

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.