Cary_mary_fuck Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 ona keca ! : )Vazne ? ...tak to drzim palce a hodne zdaru " Kterepak zemi budes rikat domov? Irsku Uvidime za jak dlouho budu z5. Bracha se ted vratil z Ameriky a strasne se mu tam libilo... tak snad me bude v Irsku taky Kazdopadne diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Joo:),do USA se podivam pristi rok v lete tak doufam,ze bude dobre. V irsku byla ted zenska na dva mesice a supr ,akorat musis mit predem jisty zamestnani a bydleni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Joo:),do USA se podivam pristi rok v lete tak doufam,ze bude dobre. V irsku byla ted zenska na dva mesice a supr ,akorat musis mit predem jisty zamestnani a bydleni . Bydleni mam a zamestnani zacnu hledat az se trosku rozkoukam. Byla jsem dneska si zjistit jak toe se ZP a docela me to prekvapilo ze toe tak jednoduchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Bydleni mam a zamestnani zacnu hledat az se trosku rozkoukam. Byla jsem dneska si zjistit jak toe se ZP a docela me to prekvapilo ze toe tak jednoduchy Alespon to bydlenicko noo ... Jedes sama nebo s nekym ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 (editace) Alespon to bydlenicko noo ... Jedes sama nebo s nekym ? ... Jedu sama ale za dvouma kamaradama kteri tam ziji... jeden 2 a druhy 6 let EDIT: A bydlet budu s nima Editováno: 13. Říjen 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 asi budu žárlit .... Ne., to je fajn,ze tam nekdo znamy uz je,pac se pak tezkou rozkoukava v cizim prostredi ... Budes poridzovat octavku s rizenim na opacne strane ? .)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 asi budu žárlit .... Ne., to je fajn,ze tam nekdo znamy uz je,pac se pak tezkou rozkoukava v cizim prostredi ... Budes poridzovat octavku s rizenim na opacne strane ? .)) Zarlit? Az tak? No myslim ze to bude o hodne lehci kdyz tam jsou a muzou mi rict co a jak Akorat nasi z toho nejsou zrovna 2x nadseni ale to se neni cemu divit no Noo zatim nebudu porizovat nic.. ale bracha jezdil v Ameru s docela slusnou dodavkou... estli najdu foto tak hodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Zarlit? Az tak? No myslim ze to bude o hodne lehci kdyz tam jsou a muzou mi rict co a jak Akorat nasi z toho nejsou zrovna 2x nadseni ale to se neni cemu divit no Noo zatim nebudu porizovat nic.. ale bracha jezdil v Ameru s docela slusnou dodavkou... estli najdu foto tak hodim Jasne,,...Ale tak ja todle chapu .Kamos ted odjel na rok do australie a jeho mamina se zdalo,ze to neprezije,,ikdyz se to snazila nedavat najevo...Hlavne aby se tam darilo ! jj,najdi foto ..v amere maji same lepsi kary... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Jasne,,...Ale tak ja todle chapu .Kamos ted odjel na rok do australie a jeho mamina se zdalo,ze to neprezije,,ikdyz se to snazila nedavat najevo...Hlavne aby se tam darilo ! jj,najdi foto ..v amere maji same lepsi kary... Bracha rikal ze tam potkal auto a ze to melo snad 26" kola On jezdil takovou bilou dodavkou ale nemuzu to najit... No mama me nejdriv dorvala jak male decko kdyz jsem ji to rekla poprve ale s odstupem casu co se me snazila uhnat do Prahy s brachou a nepodarilo se ji to usoudila ze toe dobry napad a se vsim mi ted dost pomaha. Ale tata to bere hur nez jsem cekala. Teprve dneska mu to mama rekla a byl z toho dost zklamany O Australii ani nemluv. Kamos tam tedka jel... ale jenom na nejakou skolu za nejakych 150 000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Pěkný dobrý večer kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Pěkný dobrý večer kamarádi... Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Ahoooj Ahojky beruško... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Ahojky beruško... Tebe jsem necetla ani nepamatuju Jakpak se mame? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Tebe jsem necetla ani nepamatuju Jakpak se mame? No já Tebe taky ne... Mám se fajn, věčně se flákám na jihu Evropy a nebo kutím něco v garáži nebo v depu, proště pořát ten stejnej free-style life Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 No já Tebe taky ne... Mám se fajn, věčně se flákám na jihu Evropy a nebo kutím něco v garáži nebo v depu, proště pořát ten stejnej free-style life Takze zadna zmena Neni jak tobe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Takze zadna zmena Neni jak tobe.... Jj, pořád všechno při starým, ale neboj, taky mám občas starosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Kluci, měníte někdo na www.tosivypijes.cz kódy z víček na $taráky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Pěkný dobrý večer kamarádi... Zdravíčko pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Jj, pořád všechno při starým, ale neboj, taky mám občas starosti... To se nebojim a ani ti to nepreju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Zdravíčko pane Zdar jak Brno Jero, jak se máme ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 To se nebojim a ani ti to nepreju No Ty jsi zlatíčko... Já se snažím těm starostem odolávat a operativně je co nejrychleji řešit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Zdar jak Brno Jero, jak se máme ? prace,volno,spanek ,spanek,volno,...ok.) a prace .... Jo jde to ,konecne je venku zase pekne .Akorat dneska jsem znamou dostaval asi deset minut z pod bezpec. pasu .,asi je vadna pruzina nebo co,pac po zmacknuti nevyskoci a zustane zasekly..., jinac vse vpohode:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 No Ty jsi zlatíčko... Já se snažím těm starostem odolávat a operativně je co nejrychleji řešit... Toe nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 prace,volno,spanek ,spanek,volno,...ok.) a prace .... Jo jde to ,konecne je venku zase pekne .Akorat dneska jsem znamou dostaval asi deset minut z pod bezpec. pasu .,asi je vadna pruzina nebo co,pac po zmacknuti nevyskoci a zustane zasekly..., jinac vse vpohode:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Toe nejlepsi Je to hold umění, žít v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky