Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Joo:),do USA se podivam pristi rok v lete tak doufam,ze bude dobre. V irsku byla ted zenska na dva mesice a supr ,akorat musis mit predem jisty zamestnani a bydleni .

Bydleni mam a zamestnani zacnu hledat az se trosku rozkoukam. Byla jsem dneska si zjistit jak toe se ZP a docela me to prekvapilo ze toe tak jednoduchy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D asi budu žárlit :p ....

Ne., to je fajn,ze tam nekdo znamy uz je,pac se pak tezkou rozkoukava v cizim prostredi :) ... Budes poridzovat octavku s rizenim na opacne strane ? .)) :D

Zarlit? Az tak? :D No myslim ze to bude o hodne lehci kdyz tam jsou a muzou mi rict co a jak :) Akorat nasi z toho nejsou zrovna 2x nadseni ale to se neni cemu divit no :( Noo zatim nebudu porizovat nic.. ale bracha jezdil v Ameru s docela slusnou dodavkou... estli najdu foto tak hodim :D

Odkaz ke komentáři

Zarlit? Az tak? :D No myslim ze to bude o hodne lehci kdyz tam jsou a muzou mi rict co a jak :) Akorat nasi z toho nejsou zrovna 2x nadseni ale to se neni cemu divit no :( Noo zatim nebudu porizovat nic.. ale bracha jezdil v Ameru s docela slusnou dodavkou... estli najdu foto tak hodim :D

Jasne,,...Ale tak ja todle chapu .Kamos ted odjel na rok do australie a jeho mamina se zdalo,ze to neprezije,,ikdyz se to snazila nedavat najevo...Hlavne aby se tam darilo ! :)

jj,najdi foto :) ..v amere maji same lepsi kary...

Odkaz ke komentáři

Jasne,,...Ale tak ja todle chapu .Kamos ted odjel na rok do australie a jeho mamina se zdalo,ze to neprezije,,ikdyz se to snazila nedavat najevo...Hlavne aby se tam darilo ! :)

jj,najdi foto :) ..v amere maji same lepsi kary...

Bracha rikal ze tam potkal auto a ze to melo snad 26" kola lol On jezdil takovou bilou dodavkou ale nemuzu to najit... No mama me nejdriv dorvala jak male decko kdyz jsem ji to rekla poprve ale s odstupem casu co se me snazila uhnat do Prahy s brachou a nepodarilo se ji to usoudila ze toe dobry napad a se vsim mi ted dost pomaha. Ale tata to bere hur nez jsem cekala. Teprve dneska mu to mama rekla a byl z toho dost zklamany :( O Australii ani nemluv. Kamos tam tedka jel... ale jenom na nejakou skolu za nejakych 150 000,- :D

Odkaz ke komentáři

Zdar jak Brno Jero, jak se máme ?

:) prace,volno,spanek ,spanek,volno,...ok.) a prace :D.... Jo jde to :) ,konecne je venku zase pekne .Akorat dneska jsem znamou dostaval asi deset minut z pod bezpec. pasu .,asi je vadna pruzina nebo co,pac po zmacknuti nevyskoci a zustane zasekly...,

jinac vse vpohode:)

Odkaz ke komentáři

:) prace,volno,spanek ,spanek,volno,...ok.) a prace :D.... Jo jde to :) ,konecne je venku zase pekne .Akorat dneska jsem znamou dostaval asi deset minut z pod bezpec. pasu .,asi je vadna pruzina nebo co,pac po zmacknuti nevyskoci a zustane zasekly...,

jinac vse vpohode:)

lollollol

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...