Spidi Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 tyo ,tak to je vazne neprijemny,,, sakra, no dneska je to fakt zvlastni den ., Jj, dnešek teda moc nevyšel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Baf spuntici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Tady nikdo takový není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Tady nikdo takový není Jak se to rika? Potrefena husa..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Já to čekal, že s tím přijdeš. Proto jsem chtěl být první ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 To si tu od odpoledne jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Jasný, čekám tu na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 To se teda mam Co novyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Krom toho, že musím brzo ráno do práce, tak skoro nic. Už jsi v cizině? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 V sobotu do prace? Ne ne az cca za 14 dni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 No jo, co se dá dělat, ale těší mě, že už je to předposlední sobota a pak mám zase na půl roku klid. Tak doufám, že budeš podávat pravidelné informace, jak se tam máš a co je tam zajímavýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Jasne sefe budu podavat pravidelne hlaseni... nakonec ale nevim jestli to bude to Irsko Jak pul roku klid? To ti jako neni blby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Prostě mi skončí na půl roku chodit v sobotu do práce a budu chodit jako normální člověk od pondělí do pátku. A kam jinam by jsi jela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Jo tak uz to chapu No bracha me ukecaval nejdriv at s nim jdu do Prahy jen abych nesla do toho Irska a tedka me ukecava ze pujdeme spolu do Ameriky... tak premyslim jeste na posledni chvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Tak to máš docela dobrý výběr. Jdu se chvilku natáhnout, abych byl ráno svěží. Dobrou noc Cary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Dobre ranko ve spolek. Spidi: tak jak dopadla tva osoba blizka ? Jery: sakra chlape,to snad neni pravda jak se ti "dari" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Dobre ranko ve spolek.Jery: sakra chlape,to snad neni pravda jak se ti "dari" Dobre odpoledne .... No poklici jsem vazne jeste nedostal a zacinam mit pomalicku obavy jaka dalsi prihoda bude nasledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 No ja slysim takovy pribeh prvne. Mas modrinu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 (editace) No ja slysim takovy pribeh prvne. Mas modrinu ? Asi to vypadalo docela komicky pokud me nekdo videl,ale bolelo to slusne.Švihlo me to prez mikinu tak jsem mel celou pravou stranu bricha jen cervenou .Poboli va me sval ,ale jinac koukam se tedko modrina zadna..., Nechce nekdo Forda fiestu 01 r.v za 65-70tisickovek? .) Editováno: 1. Listopad 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 (editace) Tak jasne,pro pozorovatele,to muselo byt zabavne podivani Co jinak ? Co ten vyfuk,potvrdilo se ti zase ze je rubly ? Editováno: 1. Listopad 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 u mne nikdo . Byvalka prodava Peugeota 206 ale nevim za kolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Tak jasne,pro pozorovatele,to muselo byt zabavne podivani Co jinak ? Co ten vyfuk,potvrdilo se ti zase ze je rubly ? Alespon,kdyz pujdu po meste a nekdo s mi bude smat,budu vedet proc ... Jinac pohodcika,dneska beru hondu a jedem se zenskou do kina a pak na nejaky vecirek tak se tesim....S vyfukem jsem byl na kontrolu a typek mi rekl,ze je v poradku tak nevim.ten zvuk je tedko jiny trosku,podoba se 1.8mě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Tak koukam ze dnesek bude paradni. Ja dneska neco podelal,ted obedvam a pak pojedu na bembajz,tak jsem zvedavy jak to zvaldnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Tak koukam ze dnesek bude paradni.Ja dneska neco podelal,ted obedvam a pak pojedu na bembajz,tak jsem zvedavy jak to zvaldnu Snad to vsecko vyjde dle predstav. Ja si dneska davam voraz a jeste me dorabtko boli to vykloubeni .Samo,doboru chut' ... Taky planujem zajit na ''skwosh'' ,trocha sportu nezaskodi a treba zastavit rust pupku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky