Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jasný :) ... Jak se tak pozoruju asi zacnu sbirat modely vlacku :p ,si vzpominam ,ze jsem jko malej mel nejaky ty koleje,mašinku na baterky a za ni nekolik vagonu ... zlatý časy ;)

Tady je zatím takovej hrubej vysochanej polotovar ze JPEGu... :feve:

post-272-1225728429_thumb.jpg

Vloženo (editace)

Na te prvni mi trosku kazi dojem to pozadi,benzina nebo co to tam je a pak ,ze neni ve stredu ,,ale to nic .) ...Druha fotka a treti hlavne'' uz je paradni jako vzdy :palec2:...Podobny mista mame i tady jenze nevim jestli mi borec zastavi kdyz ho budu chtit cyknout :p

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Na te prvni mi trosku kazi dojem to pozadi,benzina nebo co to tam je a pak ,ze neni ve stredu ,,ale to nic .) ...Druha fotka a treti hlavne'' uz je paradni jako vzdy :palec2:...Podobny mista mame i tady jenze nevim jestli mi borec zastavi kdyz ho budu chtit cyknout :p

S benzinkou nenadělám v reálu v podstatě nic, pokud bych fotku publikoval, pozadí bych vyměnil. Středovost motivu ve fotce je mezi profíky krajně nepřípustná, jak horizontální, tak vertikální. Noa za další je to značnej výřez z plachty o rozměrech pěkných pár tisíc pixelů... lol

Vloženo (editace)
S benzinkou nenadělám v reálu v podstatě nic, pokud bych fotku publikoval, pozadí bych vyměnil. Středovost motivu ve fotce je mezi profíky krajně nepřípustná, jak horizontální, tak vertikální. Noa za další je to značnej výřez z plachty o rozměrech pěkných pár tisíc pixelů... lol

tak ted uz jsem v obraze .)

Marty zdaréc! .. :)

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Zdar jak sviňa Marty, jak žiješ ty stará vojno...?

Ty woe,kamarade..Tak nejak...Vis jak se to rika..blbe,ale dobre to snasim.. :D

Jak to jde u Tebe?

Cao Jero..Jak Ty,jak je?

Vloženo
Pekny den vsem!!

Ty yo,Spidaku..Slecna na Gixeru..Hmmmm...Bych radsi asi ten bike,covece.. :D To je nejaka Tva znama,bo jak? :o:)

Čao Marty, njn, GSX-R parádní, to uznávám... ;) Slečna bohužel do mé přízně nepatří... :feve:

Vloženo

Jj a jeste sedum pádlo..Uplne optimalni.. ;) Krasnej rychlej pouzitelnej strojek..Sem ted kukal,jak brutylne (klasicky na podzim) padly ceny biku.... :feve:

Vloženo
Jj a jeste sedum pádlo..Uplne optimalni.. ;) Krasnej rychlej pouzitelnej strojek..Sem ted kukal,jak brutylne (klasicky na podzim) padly ceny biku.... :feve:

No ale litr je litr... ;)lol

Ceny jdou vždy s konce sezóny důle... :palec2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...